7.4.21

ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΕΣΤ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΕ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ. VIDEO



 Ένας Αυστριακός βουλευτής έκανε rapid test για κορονοϊό σε ένα ποτήρι αναψυκτικό τύπου κόλα ενώ μιλούσε στο βήμα της αυστριακής βουλής. Μέχρι να τελειώσει την ομιλία του, το τεστ κορονοϊού είχε βγει θετικό.

 

Ο Μάικλ Σνέντλιτς, μέλος του αυστριακού εθνικού συμβουλίου και γενικός γραμματέας του ακροδεξιού κόμματος «Ελευθερία», διαμαρτυρήθηκε για τα μαζικά τεστ και τα άλλα μέτρα για τον κορονοϊό της κυβέρνησης.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του έκανε τεστ για κορονοϊό σε ένα ανθρακούχο αναψυκτικό και λίγα λεπτά αργότερα το rapid test βγήκε θετικό.

Ο Αυστριακός βουλευτής χαρακτήρισε τα τεστ «άχρηστα» και ανέφερε ότι τα κρατικά χρηματοδοτούμενα μαζικά τεστ για τον κορονοϊό ήταν «μια τεράστια αναδιανομή των φόρων προς τις φαρμακευτικές εταιρείες».

«Οι Αυστριακοί έχουν στερηθεί τα βασικά τους δικαιώματα, όπως τις ατομικές τους ελευθερίες και την ελευθερία της έκφρασης» κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης.

Οι περιορισμοί για τον κορονοϊό, σύμφωνα με τον Σνέντλιτς, έχουν οδηγήσει σε χρεωκοπίες, μαζική ανεργία και κοινωνικές και οικονομικές κρίσεις, ενώ τα παιδιά ληστεύτηκαν από την εκπαίδευσή τους.

 


https://www.votegreece.gr/