29.4.21

Ν. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΓΙΑ Δ. ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟ: ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΑΛΛΑ Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ…




Σχολιάζοντας  τα όσα είπε ο π. Υπουργός Δημήτρης Τζανακόπουλος σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για εκκαθαρίσεις στη δημόσια διοίκηση σε περίπτωση που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιστρέψει στην εξουσία, ο δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης Νίκος Καραγιαννακίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι λεκτικοί τραμπουκισμοί του πρωτοπαλίκαρου του Αλέξη Τσίπρα δεν θα έπρεπε να προκαλέσουν καμία εντύπωση. Αποτελούν φυσική συνέχεια των απειλών που εκτόξευσε από το βήμα της Βουλής ο πολύς Παύλος Πολάκης, όταν στον παραληρηματικό του λόγο μοίραζε κομματικές ταυτότητες στους Ήρωες της Επανάστασης και χαρακτήριζε ανερυθρίαστα τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη ¨κόμμα δοσιλόγων και μαυραγοριτών¨. 

Ο Τζανακόπουλος και ο Πολάκης είναι προσηλωμένοι στην γραμμή του ¨ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν¨, αποκαλύπτουν ποιο είναι το πραγματικό, χωρίς ρετουσαρίσματα, πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ. Ένα κόμμα έτοιμο να διχάσει, να πυροδοτήσει το κλίμα, να πριμοδοτήσει την τοξικότητα, αδίστακτο, βαθιά αμοραλιστικό, ένα κόμμα που επενδύει στην υγειονομική κρίση, καλεί σε πορείες «αναλαμβάνοντας το ρίσκο», έτοιμο να κάνει τα πάντα ώστε να επιστρέψει στην εξουσία. 

Θέλουν να κρυφτούν, όμως ο φανατισμός τους, η εμμονή τους για την κατάληψη της εξουσίας που την βλέπουν ως τρόπαιο δεν τους αφήνει.  «Η δεύτερη φορά Αριστερά θα είναι πολύ διαφορετική», είχαν πει και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος αποκάλυψε δημόσια τι θα φέρει, μεταξύ άλλων, αυτή η «δεύτερη φορά». Δεν αποκλείεται, το επόμενο βήμα να είναι τα καραβάνια αντικαθεστωτικών για τα γκουλάγκ… 

 Ο ρεβανσισμός τους, οι απειλές που διατυπώνουν με τον πλέον ευθύ τρόπο, πρέπει να  ληφθούν πολύ σοβαρά υπόψη: Συνιστούν πλέον ευθεία απειλή κατά της Δημοκρατίας μας».                

 

Νίκος Καραγιαννακίδης

Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω

Πολιτευτής Νέας Δημοκρατίας - Α’ Θεσσαλονίκης