10.4.21

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Με Ναρκωτικά και Μαύρο Χρήμα κάνουν αγώνα οι Ψευτομακεδόνες...!!! ΜΕΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ εθνικιστικής σκοπιανής οργάνωσης οι δύο από τους τρείς δράστες ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΜΟΓΕΝΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ...

 

Πως και δεν είναι μαζί τους και κανένας  "δικός" μας πολιτικός, από εκείνους τους "σοφούς" που μας έλεγαν ότι η θάλασσα δεν έχει σύνορα;
Juan

Μέλη της παγκόσμιας εθνικιστικής σκοπιανής οργάνωσης WMC (World Macedonian Congress) ήταν οι δυο από τους τρεις πρόσφατα καταδικασμένους Σκοπιανούς από δικαστήριο της Αυστραλίας για την βίαιη επίθεση κατά Έλληνα πατριώτη ομογενή. Σε προηγούμενο άρθρο μας είχαμε αναφέρει πως και οι τρεις καταδικάστηκαν σε 300 ώρες κοινωνικής εργασίας και πως έπαψαν πλέον να έχουν λευκό ποινικό μητρώο.


Η καταδίκη αυτή είχε συνέπειες εργασιακές όσο αφορά τον Goran Naumovski, ο οποίος εργαζόταν ως υπάλληλος ασφαλείας. Όχι μόνο απολύθηκε από την εργασία του, αλλά έχασε και την άδεια security που κατείχε. Μάλιστα ο συγκεκριμένος είχε καταδικαστεί τον Σεπτέμβριο του 2017 για σκόπιμη καταστροφή ιδιωτικής περιουσίας, ωστόσο τότε δεν είχε η πράξη του αυτή συνέπειες στο ποινικό του μητρώο, λόγω πρότερου εντίμου βίου.

Όσο αφορά τους άλλους δυο δράστες ενημερώνουμε τα ακόλουθα: α) ο Aleksandar Ilievski είναι ηλεκτρολόγος και εργάζεται στην εταιρεία Fuzed Electrical Solutions PTY. LTD β) ο Nick Ilievski είναι υδραυλικός και έχει δική του εταιρεία υπό τον τίτλο Victorian Plumbing Crew γ) Ο πρώτος καταδικάστηκε στις 27 Σεπτεμβρίου του 2010 για διακίνηση αμφεταμίνης, κατοχή MDMA (ναρκωτικό ecstasy) και μαύρου χρήματος από εγκληματική δραστηριότητα.

Τα δυο αδέρφια αποτελούν μέλη της παγκόσμιας εθνικιστής σκοπιανής οργάνωσης World Macedonian Congress. Ο Aleksandar υπήρξε αρχικώς ταμίας και κατόπιν πρόεδρος των τομέων Βικτωρίας, Τασμανίας και Νότιας Αυστραλίας. Ο Nick Ilievski είναι μέλος της επιτροπής του συμβουλίου της οργάνωσης.

H οργάνωση αυτή ιδρύθηκε το 1990 από τον Τodor Petrov με την μορφή Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των Σκοπιανών. Από τότε εξακολουθεί να είναι πρόεδρός της. Οι αδελφοί Ιlievski είναι γνώριμοί του και προς απόδειξη της σχέσης τους με τον Petrov δημοσιεύουμε σχετική φωτογραφία.

Η World Macedonian Congress διαθέτει παρακλάδια πέραν από την Αυστραλία, στον Καναδά και στην Αμερική. Διατηρεί επίσης σχέσεις με φιλοσκοπιανά κόμματα σε Βουλγαρία (ΟΜΟ Iliden), Αλβανία (Macedonian Party) και Κόσσοβο (Democratic Party of the Macedonians).

Στην οργάνωση αυτή υπήρξε υψηλόβαθμο στέλεχος του παραρτήματος της Αυστραλίας και ο Jim Stefanovski. Ο Stefanovski ήταν επικεφαλής της κλαδικής του κεντροαριστερού κόμματος της Αυστραλίας ALP (Australian Labor Party) στις περιοχές του Σίδνευ Fairfield-Cabramatta και Wollongong. Διατηρούσε σχέσεις με τον φιλοσκοπιανό Αυστραλό βουλευτή Craig Kelly MP, o οποίος μέχρι πρότινος ανήκε στο δεξιό κόμμα της Αυστραλίας (Liberty Party Australia), ενώ τώρα είναι ανεξάρτητος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Jim Stefanovski καταδικάστηκε στις 2 Αυγούστου του 2002 σε 6 χρόνια φυλακή δίχως δικαίωμα αναστολής για 4 χρόνια για απάτη και για οπλοκατοχή. Συγκεκριμένα απέσπασε με απάτη χρήματα από ιδιώτη και κατείχε 12 όπλα δίχως άδεια.

Εν κατακλείδι η World Macedonian Congress ασκεί ανθελληνική προπαγάνδα και εκτός του γεγονότος ότι σχετίζεται με ξένους πολιτικούς στις χώρες που δραστηριοποιείται δεν διστάζει να έχει στις τάξεις της και εγκληματικά στοιχεία. Δυστυχώς το ελληνικό κράτος υπήρξε απόν από την καταδίκη της επιθέσεως αυτής στον ομογενή μας, την οποία ανέδειξαν κυρίως τα ελληνικά μέσα της Αυστραλίας.

Το υπουργείο των εξωτερικών δεν κατήγγειλε ούτε την στάση της σκοπιανής Δημάρχου Emilia Sterjova, η οποία βρισκόταν παρούσα στην εκδήλωση για το σκοπιανό κρατώντας την σημαία της Βεργίνας, ούτε την σκοπιανή κυβέρνηση που επιτρέπει την λειτουργία μιας οργάνωσης, η οποία παραβιάζει την συνθήκη των Πρεσπών δια των μελών της. Βεβαίως αν υπήρχε εθνικό κράτος θα έπρεπε με αφορμή τα γεγονότα αυτά και πολλά άλλα να είχε απαιτήσει την κατάργηση της προδοτικής αυτής συμφωνίας. Ας όψονται οι νεοέλληνες ψηφοφόροι…. 

----

Στην επάνω φωτογραφία... Αριστερά ο Aleksandar Ilievski και δεξιά ο αδελφός του Nick Ilievski. Πίσω τους ο ήλιος της Βεργίνας, έμβλημα σκοπιανής οργάνωσης και η σημαία του εθνικιστικού κόμματος VMRO (BMPO)



Κι εδώ... O πρόεδρος της Παγκόσμιας Εθνικιστικής Σκοπιανής Οργάνωσης WMC Todor Petrov με τον έναν από τους δράστες της επιθέσεως Aleksandar Ilievski...

Ακολουθούν και άλλα ντοκουμέντα της δράσης τους και της ταυτοποίησης τους με τις οργανώσεις των γυφτοσκοπιανών...