2.4.21

«Η προπαγάνδα είναι σαν την τέχνη. Δεν χρειάζεται να σέβεσαι την αλήθεια» Γκαίμπελ.

Ο Πάουλ Γιόζεφ Γκαίμπελς (Paul Joseph Goebbels, 29 Οκτωβρίου 1897 - 1 Μαΐου 1945), ήταν Γερμανός πολιτικός και Υπουργός Προπαγάνδας της Ναζιστικής Γερμανίας από το 1933 έως το 1945. Πολύ καλά δίδαξε και στους τότε συμμάχους των ΝΑΖΙ Τούρκους την τέχνη της προπαγάνδας.

Αναμφισβήτητα ήταν ένας πετυχημένος πολεμικός και πολιτικός ΝΑΖΙ προπαγανδιστής του  Β΄ΠΠ και έλεγε πάντα … «Στα χίλια ψέματα που θα πείς, αν γίνει πιστευτό έστω και ένα … είναι κέρδος ….»


Επιμέλεια – Έρευνα από Αντώνιο Αντωνά.

ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΗΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ 63 ΈΩΣ ΚΑΙ 74, ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ, ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΒΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…

Άντε σύντομα και στα συνηθισμένα Κυπριακά και Ελλαδικά Ρ/Τ ΜΜΕ.

Απλά γαρ εστι της αληθείας έπη. Αισχύλος

Ως εκ τούτου και εγώ θα προσπαθήσω να καταγράψω πιο κάτω αλήθειες και γεγονότα με την απλή και κατανοητή γλώσσα της αλήθειας … και Vincit omnia veritas, η αλήθεια υπερισχύει όλων ….Αποκαλύψαμε προ καιρού, ότι οι Τούρκοι θρασείς γκαιμπελίσκοι σε συνεργασία με το ΤΚ καθεστώς και το γιουσουφάκι τους (τουρκογενή και όχι γηγενής Κύπριος Οθωμανός πρώην φυγόδικο για οικονομικά σκάνδαλα στην Αγγλία)  *Ερσίν Τατάρ, ετοίμαζαν κρυφά ένα ψευδέστατο  επεισοδιακό ντοκυμαντέρ σήριαλ πλύσης εγκεφάλου, για τα … «εγκλήματα» των ΕΚ κατά των ΤΚ. Αντί να τρίζει το αμάξι, τρίζει ο αμαξηλάτης ….  Φωνή βοώντος εν τη ερήμω από δικής μας πλευράς, αφού  εμείς είμαστε τα καλά παιδιά,  ποιούμε την νίσσα, και  δεν τολμούμε μέχρι σήμερα με σοβαρά ντοκουμέντα, που σαν ο διάολος το λιβάνι αποφεύγουμε να τα προβάλουμε σε Ελληνικά Ρ/Τ μέσα αλλά και ΜΜΕ,  για να τους διαψεύσουμε, όταν όλη η υφήλιος γνωρίζει και δημοσιοποιεί διεθνώς τα ανείπωτα εγκλήματα ανά τους αιώνες των βαρβάρων….  Εκατοντάδες ξένα ντοκυμαντέρ κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, για τις γενοκτονίες, τις σφαγές, τις λεηλασίες, την σύληση ιερών και οσίων, την ισοπέδωση εκκλησιών, τους εκτοπισμούς, τα μέχρι θανάτου βασανιστήρια  των κατά συρροή εγκληματιών τούρκων …. Παραγωγός το τουρκικό καναλι ΤΡΤ 1, το οποίο επέλεξε  την προβολή  της τουρκικής  προκλητικής προπαγάνδας σε  χρονική συγκυρία έναρξης των «ειρηνευτικών» συνομιλιών για το Κυπριακό, τις διερευνητικές συνομιλίες Ελλάδος Τουρκίας, αλλά και την συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.  

*Περί ΕΡΣΙΝ ΤΑΤΑΡ ΙΔΕΤΕ …
Ερσίν Τατάρ, ο λογιστής του διαβόλου | Protagon.gr

https://www.protagon.gr › themata

Ερσίν Τατάρ: Η «μαριονέτα» του Ερντογάν στο τιμόνι του ...

https://www.protothema.gr › article


Η Τουρκία δεν φείδεται, ούτε χρημάτων, ούτε ψεμάτων και με βάση το ποινικό της μητρώο και αυτού μόνο την ιστορία διαστρεβλώνει και προσπαθεί μάταια να αντιστρέψει τον ρούν της ήδη καταγραμμένης διεθνώς εγκληματικής της πορείας ανά τους αιώνες. Τα ποτάμια δεν γυρίζουν πίσω. Σημειώστε ότι για την Α΄φάση της παραγωγής αυτής άνω των 200 ατόμων εργάζονται, ράφτηκαν περί τα 3500 κουστούμια εποχής και μεταφέρθηκαν από Τουρκία στα κατεχόμενα περί τα 10 φορτηγά εξοπλισμού, ακόμη και στρατιωτικά οχήματα και τάνκς, όπως και περί τα 1000 αντίγραφα όπλων περιόδου 1960. Ξένοι τεχνικοί σύμβουλοι περί τους 30, κυρίως Γερμανοί και Άγγλοι ειδικοί στην προπαγάνδα …. Το κόστος αρκετά εκατομμύρια  Ευρώ, θα καλύψουν εθνικιστικές οργανώσεις ( π.χ. Γκρίζων Λύκων και συγγενεύουσες οργανώσεις), όπως και επιχειρήσεις, που πρόσκεινται στο Ερντογανικό και Ταταρικό καθεστώς ……  Άνω των 500 προσκεκλημένων στη πρεμιέρα, μεταξύ των οποίων και πλείστοι ξένοι επίσημοι της φιέστας  «φιάσκο», στη κατεχόμενη περίκλειστη Αμμόχωστο όπου γίνονται και αρκετά γυρίσματα, όλοι φιλοξενούμενοι του ΤΚ καθεστώτος …. Παρόν και ο Τούρκος αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάϊ με πολυμελή Τουρκική αντιπροσωπεία. «Τιμητικά» τους συνοδεύει ο καταζητούμενος  δολοφόνος του Τάσου Ισαάκ,  υπουργός και αναπληρωτής πρωθυπουργός σήμερα του Ταταρικού καθεστώτος,  Ερχάν Αρικλί.  Επέλεξαν ένα τόπο μαρτυρίου και λεηλασιών συμβολικά, που τα χώματα του ακόμη είναι νωπά από το χυμένο αίμα των δολοφονημένων χιλιάδων Ελληνοκυπρίων, για δείξουν ακόμη μια φορά το αληθινό τους πρόσωπο, το οποίο καθαρά αντανακλάται στην ερειπωμένη και λεηλατημένη πόλη της σκλαβωμένης Αμμοχώστου αλλά και όλης της κατεχόμενης Ελληνικής Β. Κύπρου, στην οποία δεν άφησαν τίποτα Ελληνικό όρθιο. 1974, 6000 δολοφονημένοι άμαχοι, 1619 αγνοούμενοι, 250000 εκτοπισμένοι,  30000 εγκλωβισμένοι, 37% πατρίων εδαφών κατηλειμμένο. ΑΙΔΩΣ!

Επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι νέα προπαγανδιστικά τουρκικά σήριαλ ετοιμάζονται και τα σενάρια τους είναι σε προχωρημένο στάδιο π.χ. Τουρκική Μικρά Ασία, Γαλάζια Πατρίδα, Οι διεκδικούμενες από σημερινή νεοθωμανική Τουρκία πρώην κτήσεις της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, Οι *«σφαγές» από τους Έλληνες κατά την στάση του «Μωριά» κατά των … Τούρκων … το 1821…. Κ.λ.π.! Και για ποιον άρχισε να ηχεί η καμπάνα …

*Απειλές από τον κυβερνητικό εταίρο του Ερντογάν Ντεβλέτ Μπαχτσελί: «Η συμβουλή μου στα εγγόνια των εγκληματιών που ήπιαν το αίμα των Μουσουλμάνων Τούρκων είναι να μην δοκιμάζουν την υπομονή μας και θα πρέπει να σταματήσουν αμέσως της προκλήσεις τους και τις παρενοχλήσεις τους. Η ρεβάνς για τη στάση του Μοριά δεν έχει δοθεί ακόμη. Και ο λογαριασμός δεν έχει ακόμα πληρωθεί» αναφέρει σε προκλητική ανάρτησή του στα social media και προσθέτει:

«Η εξέγερση του Μοριά ήταν η αιματοβαμμένη και η συντριπτική καταστροφή που άφησε το στίγμα της στην ιστορία του τουρκικού έθνους. Κατά τη διάρκεια αυτής της εξέγερσης μια γενοκτονία με την απόλυτη έννοιά της έλαβε χώρα. Γύρω στους 40.000 Μουσουλμάνοι Τούρκοι σφαγιάστηκαν. Τι παράδειγμα να εξαχθεί από αυτή την γενοκτονία για την ανθρωπότητα!».

«Όταν έρθει η στιγμή, οι αντίπαλοι ασφαλώς θα αναγκαστούν να πληρώσουν το τίμημα για αυτό το αίμα» καταλήγει.

Με το θράσος μπορεί κανείς να κυριεύσει τα πάντα.

Ναπολέων Βοναπάρτης, 1769-1821, Γάλλος ηγέτης

Και λόγω επιλεκτικής μνήμης ο πολύτιμος κυβερνητικός εταίρος Μπαχτσελί, φερέφωνο του Ερντογάν, διαγράφει τις σφαγές και γενοκτονίες των εκατομμυρίων Χριστιανών, που εξολόθρευσαν μετά την Άλωση της Βασιλεύουσας και στο διάβα τους προς  Ευρώπη, στα 400 χρόνια σκλαβιάς και φυλακής, στα Βαλκάνια, στην Ελληνική Μικρά Ασία, στην Ελλάδα, στην Ελληνική Κύπρο και οι οποίες αναγνωρίζονται από την διεθνή κοινότητα ως εθνοκαθάρσεις, γενοκτονίες και εγκλήματα πολέμου.

Δεκάδες άρθρα έχω γράψει και εγώ ο άσημος, αλλά και διάσημοι διαπρεπείς ιστορικοί συγγραφείς και ερευνητές μέχρι σήμερα, όπου με αδιάσειστα ντοκουμέντα επιβεβαιώνεται  ότι η Τουρκία δεν έχει ιστορία, αλλά μόνο ποινικό μητρώο ( Σαρρής) … Τα καταχωνιάσαμε όλα! Δεν πρέπει να προβάλλονται αλήθειες, για να μην προκαλούμε τους καλούς μας γείτονες βαρβάρους …. Αφήστε τους κύριοι, να προπαγανδίζουν ελεύθερα και να λένε τα μύρια ασύστολα ψέματα, για να εξιλεωθούν στα μάτια της διεθνούς κοινότητας και  θρασύτατα να ρίχνουν  τις εγκληματικές ευθύνες τους στα θύματα .. Οι θύτες θύματα και τα θύματα θύτες… Έ και τι έγινε αν στο τέλος μας σφάξουν κιόλας …. Ουδέν κακό αμιγές καλού … θα αγιάσουμε.

Μερικές ενδεικτικές δηλώσεις  περί Τούρκων …..

«Από την πρώτη μαύρη μέρα που μπήκαν στην Ευρώπη, ήταν το μόνο δείγμα της ανθρωπότητας που έδειξε τη μεγαλύτερη έλλειψη ανθρωπισμού. Οπουδήποτε κι αν πήγαν, μια πλατιά κηλίδα αίματος έδειχνε τα ίχνη της διαβάσεώς τους και σ΄ όλη την έκταση της κυριαρχίας τους ο πολιτισμός εξαφανιζόταν».
Γλάδστων, Πρωθυπουργός της Βρετανίας, 1876

«Δεν υπάρχει περίπτωση στην Ευρώπη, στην Ασία ή στην Αφρική, η εγκαθίδρυση της τουρκικής κυριαρχίας να μην είχε σαν συνέπεια την υποβάθμιση του πολιτισμού. Η Τουρκία, όπου βγήκε νικήτρια έφερε την καταστροφή».
Κλεμανσώ, πρωθυπουργός της Γαλλίας (Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος.)

Τούρκοι διαβήκαν. Χαλασμός, θάνατος πέρα ως πέρα. 
Β. Ουγκώ.

Οι Τούρκοι είναι ο λαός της οργής του Θεού. 
Μαρτίνος Λούθηρος, 1483-1546, Γερμανός θεολόγος, Μεταρρυθμιστής 

Και περί Κορανίου….. Ενδεικτικές από τις εκατοντάδες αιματόβρεκτες εντολές ….

«Είμαστε οι βοηθοί του Αλλάχ και οι βεζύρηδες του Αγγελιοφόρου του. Πολεμούμε τον κόσμο μέχρι που να πιστέψουν στον Αλλάχ. Όποιος πιστέψει στον Αλλάχ και στον Αγγελιοφόρο του έχει εξασφαλίσει τη ζωή του και τα υπάρχοντά του από μας. Όσο για κείνον που δεν πιστεύει, θα τον πολεμήσουμε για πάντα για τον σκοπό του Αλλάχ. Ο φόνος του είναι μικρό πράγμα για μας» Σούρα (9: 69).»/«Φονεύετε τους απίστους όπου και αν τους βρίσκετε» (2: 190-193)./«Θυμηθείτε ότι ο Κύριός σας ενέπνευσε τους αγγέλους (με το μήνυμα): “Είμαι μαζί σας δώστε αντοχή στους Πιστούς. Θα σπείρω τον τρόμο στις καρδιές των απίστων. Τσακίστε τους λαιμούς τους, και σακατέψτε τα ακροδάχτυλά τους”» (8: 12)./– «Όταν συναντάτε τους απίστους (στη μάχη), τσακίστε τούς λαιμούς τους· αργότερα, όταν θα τους έχετε πλήρως καθυποτάξει, δέστε τους γερά» (47: 4)./– «Πολεμήστε εκείνους που δεν πιστεύουν στον Αλλάχ, ούτε στην Ημέρα της Κρίσεως, ούτε θεωρούν απαγορευμένο εκείνο που έχει απαγορεύσει ο Αλλάχ και ο Αγγελιοφόρος του, ούτε παραδέχονται τη θρησκεία της Αλήθειας, (ακόμη κι αν είναι) απ’ τους ανθρώπους του Βιβλίου (χριστιανοί και Εβραίοι) μέχρις ότου πληρώσουν το φόρο υποταγής, κι αισθάνονται καθυποταγμένοι» (9: 29).

Το  αλά γκαίμπελ πλήρες ψεμάτων  επαίσχυντο τουρκικό  ντοκυμαντέρ,( του οποίου είδα αποσπάσματα) λόγω του ότι αρχικά αναφέρεται κυρίως στη Κύπρο, δεν θα επεκταθώ στο βαθύτερο μαύρο εγκληματικό τους παρελθόν από την Άλωση της Πόλης , Οθωμανική Αυτοκρατορία και μέχρι γενοκτονίες της Ελληνικής *Μικράς Ασίας, όπου δεν άφησαν ίχνος Ελληνισμού και Χριστιανισμού όχι μόνο της ισχυρής Ελληνικής μειονότητας, αλλά και των υπολοίπων ορθόδοξων μειονοτήτων και θα επικεντρωθώ σε ένα ψευδέστατο επεισόδιο κατά την διάρκεια του πραξικοπήματος τους κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας όπου κατέσφαξαν εκατοντάδες αμάχους ΕΚ και  το οποίο οι βάρβαροι το επικαλούνται σαν τερατούργημα βαρβαρότητας των Ελληνοκυπρίων κατά αμάχων Τουρκοκυπρίων ….Είναι ενδεικτικό στρέβλωσης  πραγματικότητας από τους επιτήδειους μπαμπέσηδες Τούρκους.

Μέχρι εγκλήματα με ερωτικές σαπουνόφουσκες αναμειγνύουν, για να αγγίξουν ευαίσθητες χορδές των αφελών θεατών και το σημαντικότερο  αυτό το ντοκυμαντέρ του οποίου η πρεμιέρα γίνεται  με πανηγυρισμούς την 1η Απριλίου Εθνική εορτή της Κύπρου με καλεσμένους διεθνή ΜΜΕ στην κατεχόμενη Κύπρο ( Αυτούς που καλέσατε βάρβαροι, κάντε τους και ένα τουρ ψυχαγωγικό στα αξιοθέατα για να δουν ιδίοις όμμασι ότι ισοπεδώσατε και λεηλατήσατε τα πάντα ). Δωρεάν θα σταλεί σε όλα τα μέλη της ΕΕ, ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, Διεθνές δικαστήριο της Χάγης, Διεθνή Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και άλλους διεθνείς φορείς και προσωπικότητες …. Και εμείς στον ύπνο του δικαίου … Ας αφυπνισθούμε επί τέλους, για να μην μας παίζουν μονότερμα, οι κατά συρροή δολοφόνοι του Ελληνισμού ανά τους αιώνες και ας ετοιμάσουμε και εμείς μια ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟ σε τόμους, για να την διαθέσουμε δωρεάν στους αντίστοιχους διεθνείς φορείς και προσωπικότητες,  για να αποκαλυφθούν εντελώς και κλείσουν το αδηφάγο και αθυρόστομο στόμα τους οι βάρβαροι!

Report from Cyprus on the Turkish invaders 1974.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ….

Απόσπασμα αποκαλυπτικό για τα γκαιμπελικά ψεύδη των εγκληματιών τούρκων για έγκλημα, που Τούρκος αξιωματικός διέπραξε  και που απεδώθη στις ηρωϊκές ομάδες των εθελοντών Κυπρίων, που αντιστάθηκαν το 1963 και έσωσαν εκατοντάδες Ελληνοκυπρίων από ολοκληρωτική εξόντωση στα παραμεθόρια Β. προάστια Λσίας.. Είναι ενδεικτικό ….

Ίδετε
Τα αιματηρά Χριστούγεννα 1963 - Simerini - Sigmalive

https://simerini.sigmalive.com › article της Φανούλλας Αργυρού.

ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ... - ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily

http://koukfamily.blogspot.com › 1963. Του Αντώνη Αντωνά


Κατακρεουργημένη Τουρκική οικογένεια στην μπανιέρα, από τα χέρια του ίδιου του Τούρκου στρατιωτικού πατέρα και συζύγου.... Μέχρι σήμερα οι Τούρκοι συντηρούν  αυτή την πλαστή Γκαιμπελική ιστορία και θα την παρουσιάσουν  στο νέο τους προπαγανδιστικό «ντοκιμαντέρ» με άλλα ψεύδη, ως έγκλημα των Ελληνοκυπρίων το 1963..  

ΤΟ ΤΚ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ (ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ)  ΣΤΟΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ.... ΕΝΑ ΨΕΥΔΟΣ ΑΣΥΣΤΟΛΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ.   

ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΛΑΣΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.


Υπό την πίεση των μυρίων  εγκλημάτων πολέμου που διέπραξαν οι Τούρκοι στην Κύπρο, η Τουρκία αλλά και οι ΤΚ εξτρεμιστές υπό την αιγίδα του Ραούφ Ντεκτάς και Κουτσιούκ Μεχμέτ θέλοντας να δώσουν άφεση αμαρτιών στον εαυτό τους κα να παραπλανήσουν την διεθνή κοινή γνώμη, η οποία καθημερινά τους στιγματίζει,, χρησιμοποίησαν αισχρή ψεύτικη Γκαιμπελική προπαγάνδα, περί εγκλημάτων των Ελληνοκυπρίων.

Σε σύγκριση με τα ελάχιστα εγκλήματα αντεκδίκησης των αμυνόμενων Ελληνοκύπριων, τα εγκλήματα των Τούρκων μόνο στην άπατη πίθο των Δαναϊδών μπορούν να χωρέσουν. Είναι άπειρα, βάρβαρα και απεχθή… Το «σφάξε με αγά μου για να αγιάσω», όταν τα τουρκικά εγκλήματα ξεπέρασαν κάθε όριο βαρβαρότητας και γενοκτονίας ήταν αυτονόητο ότι θα είχε ημερομηνία λήξης…

Τονίζω ότι οι αναφορές περί εγκλημάτων των Τούρκων και εξτρεμιστών ΤΚ, σαφέστατα δεν εννοούν ή υπονοούν το σύνολο των μετριοπαθών ΤΚ, που συζούσαν ειρηνικά ανέκαθεν με τους συμπατριώτες τους ΕΚ. Οι αναφορές αυτονόητα δείχνουν την Τουρκία, τον Τουρκικό στρατό, τους φανατικούς Τούρκους αξιωματικούς, τους ΤΚ εξτρεμιστές της ΤΜΤ, γκρίζους λύκους και τους φανατικούς τους ηγέτες Ντεκτάς και Κουτσιούκ που έσπειραν μίση, διχόνοια και θάνατο…

Αναφέρεται ψευδώς από τους Τούρκους ότι τα «Ματωμένα Χριστούγεννα» το 1963 και όταν οι πάνοπλοι ΤΚ εξτρεμιστές της τρομοκρατικής ΤΜΤ, επιτέθηκαν πρώτοι κατά αμάχων ειδικά στα άοπλα Β. προάστεια, Ομορφίτα, Β. Πόλο, Καϊμακλί, της Λευκωσίας, οι *Ελληνοκύπριοι εθελοντές υπερασπιστές «διέπραξαν» ένα από τα στυγερότερα εγκλήματα σφάζοντας δήθεν, μια ΤΚ μητέρα και τα τρία ανήλικα της παιδιά στο … κέντρο της ΤΚ Λευκωσίας στις 24 Δεκεμβρίου 1963, όταν οι Τούρκοι ήδη έκαναν επιθέσεις κατέσφαζαν αμάχους και οι *άοπλοι Ελληνοκύπριοι ακόμη δεν είχαν ετοιμασθεί καν για την άμυνα τους και δεν είχαν προχωρήσει με τις ηρωικές νικηφόρες αντεπιθέσεις τους, που έσωσαν εκατοντάδες ΕΚ γυναικόπαιδα από σφαγές…

*Ηρωϊκές ομάδες εθελοντών Κυπρίων αγωνιστών υπο την αιγίδα των  Νίκου Σαμψών, Ρένου Κυριακίδη, Γεώργιου Ολύμπιου, Κορνήλιου Κυριακίδη,  Βάσου Λυσσαρίδη, Δώρου Ηλία, Παντελή Πανταζή και την συνδρομή ( ενδεικτικά ονόματα από τα δεκάδες) Πραξιτέλη Βογαζιάνου, Άθου Πετρίδη, Αυγουστή Ευσταθίου, Γεώργιου Ολύμπιου, . Πραξιτέλη Βογαζιανού, Παντελή Σουγλίδη.  του Ερμή Βογιατζάνου, Χαμπή Ευσταθίου, Νεοπτόλεμου Λεφτή, Σπύρου Κυριάκου, Γιώργου Καλοζώη, Κυριάκου Καραϊσκου, Μιχαλάκη Ε. , αστυνομικού, από τα Πυργά, Σάββα Παπαδάμου, Απόστολου Κωνσταντίνου, Γιαννάκη Κτηματία, επίσης αστυνομικός.  ( Νικηφόρα μάχη των Μύλων) κ.ά.π. 

Παντού Τούρκοι:
Το 1963, με την έναρξη της τουρκικής ανταρσίας και πραξικοπήματος κατά της ΚΔ, από τους εξτρεμιστές Τούρκους, η Ομορφίτα ήταν κυκλωμένη από Τούρκους. Νότια βρισκόταν η τουρκική συνοικία της Λευκωσίας, βόρεια συνόρευε με το τουρκικό χωριό Χαμίτ Μάντρες, ενώ στις άλλες δύο πλευρές του προαστίου κατοικούσαν Τούρκοι. Στις 23 Δεκεμβρίου, οι Τούρκοι άρχισαν από το πρωί να πυροβολούν και επιτίθενται εναντίον των Ελλήνων κατοίκων και των περιουσιών τους με κάθε είδους όπλα και να κατασφάζουν αμάχους σκορπώντας τον τρόμο και την απόγνωση. Μπροστά στο όργιο αίματος αυτό, οι λιγοστοί απροετοίμαστοι εθελοντές Έλληνες μαχητές της Ομορφίτας, με τα κυνηγετικά και τα ελάχιστα παλαιά στρατιωτικά όπλα που είχαν, προσπαθούσαν να αμυνθούν, χωρίς όμως να το επιτυγχάνουν αρχικά σε υποφερτό βαθμό.
Από τις πρώτες σφαίρες των Τούρκων έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, ο ένας των οποίων μόλις 16 χρόνων. Οι συνεχείς και ανελέητες επιθέσεις των Τούρκων ανάγκασαν τους Έλληνες κατοίκους της Ομορφίτας να συγκεντρωθούν στο σπίτι της οικογένειας του Χαράλαμπου Βενιζέλου, που ήταν στο κέντρο του προαστίου. Όταν το αντιλήφθηκαν αυτό οι Τούρκοι, άρχισαν να βάλλουν καταιγιστικά εναντίον του σπιτιού, πράγμα που συνεχίστηκε και την επομένη. Ατυχώς, από τις τουρκικές σφαίρες, το μεσημέρι της παραμονής των Χριστουγέννων καθώς βοηθούσε τους εθελοντές, τραυματίστηκε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα από Τούρκο ελεύθερο σκοπευτή, η κόρη του Βενιζέλου, Γιωργούλα, 13 χρόνων, για να πεθάνει δύο μέρες αργότερα ενώ μεταφερόταν, υπό βροχή τουρκικών σφαιρών, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. (΄Ιδετε βραβευμένο ποίημα για την μικρή ηρωϊδα) 
ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ... - ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily

http://koukfamily.blogspot.com › 1963

Πέθανε λόγω ανυπαρξίας ιατρικής φροντίδας, αφού η Ομορφίτα ήταν περικυκλωμένη και μόλις το απόγευμα των Χριστουγέννων ελευθερώθηκε από τις Ε/Κ  δυνάμεις, που έσπευσαν να βοηθήσουν. Η μάχη της Ομορφίτας αποτελεί αναμφίβολα μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του Ελληνικού γένους. Τιμή οφείλουμε στους νεκρούς αλλά και  στους επιζώντες μαχητές της Ομορφίτας, οι οποίοι παραμένουν ανάμεσά μας ζωντανά παραδείγματα απέραντης προσφοράς για την πίστη και την πατρίδα.

*Σημειώνεται ότι μετά τον νικηφόρο απελευθερωτικό αγώνα, η ΕΟΚΑ παρέδωσε με βάσει τις συμφωνίες, τον οπλισμό της. Οι Άγγλοι τον οπλισμό αυτό τον παρέδωσαν σε ΤΚ επικουρικούς αξιωματικούς τους, προς «καταστροφή»… Έκτοτε αγνοείτο η τύχη του…, μέχρι που μετά τις νικηφόρες μάχες στα Β. Προάστεια της Λευκωσίας, που εφάπτοντο του Τουρκικού τομέα, οι εθελοντές μαχητές ανάμεσα, στον τουρκικό οπλισμό που κατέλαβαν, ανακάλυψαν αρκετά όπλα, που έφεραν εγχάρακτο την αρχικά ΕΟΚΑ και τα οποία παραδόθηκαν μετά την απελευθέρωση στους Άγγλους προς καταστροφή…Ο νοών νοείτο…

Επί του θέματος για την δολοφονία της Τουρκικής οικογένειας, που το σπίτι της βρισκόταν 7 χλμ μακριά από την περιοχή των συγκρούσεων!

1ον Η άτυχη ΤΚ οικογένεια ανήκε σε στρατιωτικό γιατρό της ΤΟΥΡΔΥΚ, ο οποίος είχε σοβαρές ενδοοικογενειακές διαφορές με την σύζυγο του, με ψυχολογικά προβλήματα, αλλά και με ερωμένη..

2ον Την απεχθή φωτογραφία με την μητέρα και τα τρία παιδιά πεταμένα νεκρά στην μπανιέρα την διοχέτευσε το τμήμα προπαγάνδας του Τουρκικού στρατού και δημοσιεύτηκε στις 10 Ιαν. 1964 από το περιοδικό ΤΙΜΕ και αναδημοσιεύθηκε από την εφημερίδα Guardian και έκανε τον γύρω του κόσμου, με λεζάντα «Οι ΕΚ σφαγιάζουν ΤΚ γυναικόπαιδα.» Την φωτογραφία τράβηξε συνεργάτης δημοσιογράφος πληροφοριοδότης των Τούρκων.

Όταν η αλήθεια αργότερα βγήκε στο φως, ποτέ τα πιο πάνω έντυπα δεν διόρθωσαν το τραγικό δημοσιογραφικό «ψέμα» και δεν απολογήθηκαν στη διεθνή κοινή γνώμη.. 

Από την αρχή γνώριζαν την πραγματική αλήθεια, αφού δημοσιογράφοι τους επισκέφθηκαν τον τόπο του εγκλήματος …. και ΤΚ τους έδωσαν πληροφορίες το τι ακριβώς συνέβη, αλλά μάλλον δοσοληψίες είχαν με το τουρκικό τμήμα προπαγάνδας. Εσκεμμένα δεν διερωτήθηκαν, μα αφού εδώ δεν έγιναν μάχες και είναι στο κέντρο της ΤΚ Λευκωσίας και όχι στη παραμεθόριο γραμμή των ενόπλων συγκρούσεων, πως έγινε αυτό το έγκλημα εδώ από Ελληνοκύπριους; Πολύ καλά γνώριζαν οι κύριοι που ακριβώς έγιναν οι συγκρούσεις! Είχαν την απάντηση αλλά δεν δημοσίευσαν την αλήθεια…

3ον Οι αποκαλύψεις, αλλά και όλα τα στοιχεία, μετά από χρόνια ρίχνουν φως στην πραγματική αλήθεια. Το έγκλημα διέπραξε σε αμόκ ο Τούρκος στρατιωτικός γιατρός σύζυγος και πατέρας ταγματάρχης Νιχάτ Ιλχάν. Ο ταγματάρχης μετά το απεχθές του έγκλημα κλείστηκε σε ψυχιατρείο και αργότερα μετατέθηκε στην Ανατολική Τουρκία, όπου με αυστηρή εντολή κράτησε ερμητικά κλειστό το στόμα…. και παντρεύτηκε την ερωμένη του, με την οποία διατηρούσε σχέσεις, όταν ήταν ήδη παντρεμένος με τρία παιδάκια… 

4ον Ο φωτογράφος μετά από χρόνια, αποκάλυψε στον διαπρεπή δημοσιογράφο Κώστα Γεννάρη, ότι η τοποθεσία του σπιτιού ούτε καν προσέγγιζε την εμπόλεμη ζώνη, αλλά βρισκόταν στο κέντρο της ΤΚ Λευκωσία όπου δεν υπήρχαν ΕΚ, ούτε μάχες! Ο Αχμέτ Μπαράν αποκάλυψε τα πάντα στον Κ. Γεννάρη και για άλλα πλασματικά εγκλήματα από τους ΕΚ. Θέλησε να πει την αλήθεια λόγω τύψεων, με την προϋπόθεση, ο Γεννάρης να τα αποκαλύψει για ευνόητους λόγους μετά τον θάνατο του.. Όντως ο έντιμος δημοσιογράφος τα αποκάλυψε μετά τον θάνατο του Μπαράν… Για το ίδιο θέμα αναφέρθηκε και η ΤΚ εφημερίδα του Σενέρ Λεβέντ ΑΦΡΙΚΑ, η οποία αποκαλύπτει και άλλες άγνωστες πτυχές…

5ον Όντως το σπίτι που διέπραξε το στυγερό έγκλημα κατά της οικογένειας του ο σχιζοφρενής Τούρκος ταγματάρχης, *βρίσκεται στο κέντρο της ΤΚ συνοικίας, όπου οι ΕΚ μαχητές δεν είχαν φτάσει ποτέ μέχρι το συγκεκριμένο σημείο. Βρίσκεται στην ΤΚ Λευκωσία και η οδός αυτή 2, Sehit Murruval Ilhan Sok - Kumsal…, απέχει αρκετά χιλιόμετρα από την ζώνη εχθροπραξιών του 63 τότε και ποτέ δεν έγινα μάχες εκεί!

Ίδετε,  πλήρη εμφάνιση του χάρτη της τοποθεσίας όπου διέπραξε το στυγερό έγκλημα ο Τούρκος Βάρβαρος αξιωματικός στον οποίο αποδεικνύετε  ότι το σημείο του εγκλήματος απέχει από την γραμμή αντιπαράθεσης Β. Προαστίων. όπου οι Τούρκοι εξτρεμιστές πρώτοι επιτέθηκαν και κατέσφαξαν Έλληνες Κυπρίους αμάχους, περί τα 7  ( επτά) χλμ. 


Μετατράπηκε το τραγικό σπίτι σε Μουσείο ψεύτικης προπαγάνδας Αλα Γκαίμπελ και ΤΚ μαθητές το επισκέπτονται για να δουν τα…. εγκλήματα των ΕΚ και να εμποτισθούν με μίσος .. βλέποντας ένα άθλιο ψέμα…, μια εικονική πραγματικότητα, την οποία το ΤΚ καθεστώς και οι Τούρκοι εισβολείς συντηρούν, για να καλύψουν τα δικά τους απεχθή εγκλήματα! Εάν και οι Ελληνοκύπριοι δημιουργούσαν Μουσείο, για τα απεχθή τουρκικά εγκλήματα, σίγουρα θα χρειάζονταν ουρανοξύστη…

Η πινακίδα αναφέρει «Museum of Barbarism» Αυτονόητο των Greek Cypriots!» Τα ψέματα συνεχίζονται μέχρι σήμερα…

Σίγουρα κατά την διάρκεια των μαχών υπήρξαν δυστυχώς θύματα και ΤΚ άμαχοι. Οι «ηρωικοί» πάνοπλοι Τούρκοι, πολλές φορές έβαζαν ως προκάλυψη γυναικόπαιδα, για να προστατευθούν, ή δημιουργούσαν πολυβολεία σε σπίτια με οικογένειες και ύπουλα αυτοί πυροβολούσαν αμάχους ΕΚ, ακόμη και μικρά παιδιά, όπως την αγγελίνα 12χρονη Γιωργούλα κόρη του αγωνιστή Χαράλαμπου Βενιζέλου και τον 16χρονο Γιώργο Ψαρά, που πυροβολήθηκαν, από ΤΚ ελεύθερους σκοπευτές κατά την διάρκεια των μαχών της Ομορφίτας…

Πολλοί Κύπριοι, Έλληνες συγγραφείς, αλλά και διεθνείς δημοσιογράφοι, όπως και η Κυπριακή Δημοκρατία κατέχουν δεκάδες αδιάσειστα στοιχεία περί εγκλημάτων πολέμου του στρατού εισβολής, όπως και εγώ. Λόγω δημοσιογραφικής δεοντολογίας, ευπρέπειας, ανθρωπισμού και ηθικής τάξης, διότι και οι περιγραφές, αλλά ειδικά οι φωτογραφίες είναι τόσο αποκρουστικές, που πραγματικά, όποιος διακατέχεται από ανθρώπινα συναισθήματα, του είναι αδύνατο και να τα γράψει και να τα δημοσιεύσει.  Είναι αδιανόητα ηθικά για το ανθρώπινο μυαλό, αλλά πλέον οι Τούρκοι έσπασαν το φράγμα και της ψευτιάς και της παραπληροφόρησης ….. Ως εδώ και μη παρέκει ….

Πραγματικά, η επιφύλαξη να δημοσιευθούν είναι μια σωστή ηθική πράξη, βασισμένη στην ανθρώπινη συνείδηση, αλλά είναι και ιστορικά επιβεβλημένο πλέον να βγουν όλα στο φως, μετά την ιταμή προκλητική τουρκική προπαγάνδα, διότι ο κόμπος της Τουρκίας έσπασε πλέον και το χτένι και την χτένα. « Ίσως» η καθολική κατακραυγή της Διεθνούς Κοινής γνώμης να εξαναγκάσει την Τουρκία να μην επαναλάβει στο μέλλον τα ίδια και χειρότερα εγκλήματα. ΦΕΥ…. 

Ας γίνει μια ολοκληρωμένη επίσημη Μαύρη Βίβλος εγκλημάτων πολέμου η οποία να αποσταλεί προς αφύπνιση, επίσημα σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς και κυβερνήσεις, για να γνωρίζει όλη η διεθνής κοινή γνώμη ποιό είναι το πραγματικό πρόσωπο της Τουρκίας, την οποία και χαϊδεύουν και συγχωρούν πάντα.

Σφαγές αμάχων, εκτελέσεις αιχμαλώτων πολέμου, βάναυσα βασανιστήρια μέχρι θανάτου, γενοκτονίες, βιασμοί, σύληση και λαθρεμπόριο αρχαιοτήτων, ιερών εκκλησιαστικών σκευών (Όλοι οι αρχαιολογικοί θησαυροί των Κυπριακών Μουσείων, που κατέλαβαν, κλάπηκαν και μεταφέρθηκαν στην Τουρκία.), κλοπή αντικειμένων πολιτιστικής κληρονομιάς από πινακοθήκες και ιδιωτικά μουσεία (πχ συλλογή Χ. Χατζηπροδρόμου Αμμόχωστος), εκτοπισμοί, κατοχή, κατεδάφιση εκκλησιών και ιερών χώρων και ανέγερση ισλαμικών τζαμιών… ατελείωτα..! 550 εκκλησίες και δεκάδες μοναστήρια, συλήθηκαν, άνω των 25000 εκκλησιαστικών εικόνων και άνω των 65000 πολιτιστικών αντικειμένων κλάπηκαν. Αρχαιολογικοί χώροι ισοπεδώθηκαν π.χ. χώρος νεολιθικής εποχής για τον οποίο καταδικάσθηκε η Τουρκία από την 15η συνέλευση ICOMO (International Council of monuments and sites.) κ.ά.π. Στην Έγκωμη, Σαλαμίνα και άλλους σημαντικούς κυπριακούς αρχαιολογικούς χώρους συνεχίζονται οι λαθρανασκαφές, από Πανεπιστήμια της Κωνσταντινούπολης. Παράνομα ότι έρχεται στο φως μεταφέρεται στη Τουρκία… Η UNESCO και ο ΟΗΕ, δεν βλέπουν, δεν μιλούν, δεν ακούουν…

Μετά τις νικηφόρες μάχες των ηρωικών εθελοντών, οι Τούρκοι συνέχισαν να μιλούν επίσης Γκαιμπελικά, περί γενοκτονίας και κακομεταχείρησης των συλληφθέντων ΤΚ. «Αντί να τρίζει το αμάξι, τρίζει ο αμαξηλάτης...»

Έγραφε η Χαραυγή τότε και όλες οι εφημερίδες…στις 28 Δεκ. 1963..: (Απόσπασμα.)

«Σε πλήρη ασφάλεια και υπό θαυμάσιες συνθήκες ζουν 420 ΤΚ (συλληθέντες) στο κτίριο του Γυμνασίου Κύκκου… Άφθονη τροφή και εξαιρετική περιποίηση (που προσέφεραν οι ΕΚ)…».κλπ.

Ο δημοσιογράφος και συντάκτης, του σχετικού δημοσιεύματος, επισκέφθηκε τους ΤΚ αιχμαλώτους και εμφανίζεται σε φώτο με γυναικόπαιδα. τα οποία του δήλωσαν ότι είναι ευχαριστημένα με την συμπεριφορά των ΕΚ…

Σημειώνεται ότι στις νικηφόρες μάχες αυτές που έλαβαν μέρος ως προανέφερα ηρωικά ο Νίκος Σαμψών, ο Βάσος Λυσσαρίδης, ο Ρένος Κυριακίδης, ο Τάσσος Μάρκου, ο Κώστας Παπακώστας , ο Παντελής Πανταζής, κ.ά. κατηγορηματικά διέψευσαν τους Τούρκους ότι επιτέθηκα ποτέ σε γυναικόπαιδα… Το αντίθετο συνέβαινε…

ΙΔΕΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΟΥ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΟΤΕ ΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 1063, ΠΟΥ  ΣΦΑΓΙΑΣΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ,  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΑΘΕΜΙΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ «ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ». ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ…ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ … ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ … ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΡΕΒΑΝΣ …..

(ΟΙ Τούρκοι με την έναρξη του απελευθερωτικού αγώνα ΕΟΚΑ 55-59, μετατράπηκαν σε πραιτωριανούς των Άγγλων και από τότε κατέσφαζαν  αθώους αμάχους, σφαγή Κιόνελι κ.α., λεηλασίες, εμπρησμοί Ελληνικών περιουσιών,  Δήμιοι, βασανιστές, επικουρικές ομάδες καταστολής, καταδότες, εισαγγελείς κατά των συλληφθέντων αγωνιστών ( π.χ. Ντεκτάς, που επί εποχής του απαγχονίσθηκαν όλοι οι ηρωομάρτυρες μας. ) κ.ά.π

ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΥΤΟΛΜΟΙ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ 2021, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΘΡΑΣΥΤΑΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ….

Σημειώνω ότι το κρατικό μας κανάλι ΡΙΚ, σπανίως και ποτέ δεν παρουσίασε ντοκυμαντέρ περί εγκληματιών Τούρκων, την στιγμή που στο διαδίκτυο κυκλοφορούν εκατοντάδες αποκαλυπτικές ταινίες διαπρεπών ιστορικών ερευνητών που κατακεραυνώνουν τους Τούρκους για τις από αιώνων σφαγές και γενοκτονίες κατά των Ελλήνων…..H ανοχή και τα περί κατευνασμού και υποχωρήσεων θεριεύει την θρασύτητα των θυτών και εγκληματιών …..qui tacet consentire videtur.(νομικός όρος του ρωμαϊκού δικαίου) όποιος σιωπά φαίνεται ότι συναινεί

«Η αναίμακτη μπανιέρα της Ομορφίτας 1963» | ΝΙΚΟΣ ...

https://nikospa.wordpress.com › η-αν...

Η "τουρκική μπανιέρα"… Ο Κώστας Γεννάρης ξεσκέπασε την ...

https://www.defence-point.gr › news

Η μπανιέρα που διχοτόμησε την Κύπρο - Ελευθεριακό γυρολόι

https://eleftheriako-giro-giro.espivblogs.net › ...

Η στυγερή δολοφονία της μπανιέρας με θύματα τρία ... - Reporter

https://www.reporter.com.cy › article

Οι πραγματικοί ένοχοι της αιματοχυσίας - Simerini - Sigmalive

https://simerini.sigmalive.com › article

ΜΙΚΡΗ «ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ» ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ...

https://www.olympia.gr › istoria › mi...

ΜΙΚΡΗ «ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ» ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ...

https://www.olympia.gr › ellada › mi...ΓΝΩΜΙΚΟΛΟΓΙΚΟ «ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ... - ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily

http://koukfamily.blogspot.com ›blo ...

Το εγχειρίδιο οδηγιών και εντολών, του Σουννίτη ... - Olympia

https://www.olympia.gr › apopsi › to...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΙΜΑΤΟΒΡΕΚΤΟ ... - ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily

http://koukfamily.blogspot.com › blo..

Αυτά τα ολίγα και άλλα μύρια περί τουρκικών εγκλημάτων, που μόνο στην άπατη πίθο των Δαναϊδών χωράνε … και αν …

 

Επιμέλεια – Έρευνα – Αναδημοσιεύσεις από Αντώνιο Αντωνά – Συγγραφέα www.ledrastory.com