27.4.21

Ευχές για τις Άγιες Ημέρες



 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ   ΕΘΝΙΚΗΣ   ΕΝΟΤΗΤΑΣ

(Με  πυρήνα  Στρατιωτικούς εα  &  Τεχνοκράτες)

              (Γνωστό ως κόμμα αποστράτων)

                   Site: www.syndesmosee.org

                                                                                                          Αθήνα,  27  Απρ. 2021

 

Αγαπητοί  Φίλες, φίλοι

 

Ευχόμασθε σε σας, στα μέλη της οικογένειάς σας,  στους συναδέλφους όλων των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, στα  στρατευμένα παιδιά της Πατρίδας μας, στους γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν τη μάχη στον πόλεμο κατά της πανδημίας, σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες απανταχού της γης, στις Αλησμόνητες Πατρίδες ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ,  ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ, με υγεία, ευτυχία, προκοπή, εκπλήρωση στόχων και προσδοκιών. Καλή Ανάσταση, Ανάσταση του Έθνους των Ελλήνων.

Το Άγιο Φως της Ανάστασης που σε λίγες ημέρες θα κατακλύσει την Ελλάδα μας, να φέρει στις καρδιές των ηγετών και των ανθρώπων του πλανήτη μας αγάπη, ηρεμία, γαλήνη, καρτερικότητα, μεγαλοψυχία, συμφιλίωση, αποτροπή από ακραίες σκέψεις και πράξεις. Ειρήνη στην υφήλιο  και ειδικότερα στην εύφλεκτη περιοχή μας.

          Για τους μόνιμα απειλητικούς, προκλητικούς,  εμμονικούς, διαρκώς ψευδόμενους γείτονές μας  υπενθύμιση,  πως η μικρή Ελλάδα από την αρχαιότητα υπήρξε ο κυματοθραύστης των πολυπληθέστερων βαρβάρων, ο υπερασπιστής όχι μόνο της ιστορίας, του πολιτισμού, των ιερών και οσίων της Ελληνικής Φυλής, αλλά και της  ίδιας της υπόστασης της Ευρώπης. «Μολών λαβέ».    

          Για την Πατρίδα μας γρήγορη έξοδο από την καταστροφική ύφεση και την πανδημία, δυναμική ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα. Για τους κυβερνώντες και τους αντιπολιτευόμενους περισσότερη σοβαρότητα, υπευθυνότητα, σύνεση, φρόνηση, τόλμη, αποφασιστικότητα,  εθνική ενότητα και ομοψυχία για το καλό της Πατρίδας.

          Παρά τις δύσκολες ημέρες που περνά η Χώρα μας και οι Έλληνες, μπορούμε να αισιοδοξούμε για καλύτερες ημέρες, στηριζόμενοι στις δικές μας μοναδικές, αστείρευτες, δημιουργικές δυνάμεις, που αποτελούν εγγύηση για το μέλλον. 

 

Με  εκτίμηση

Γιώργος Τσακίρης

Αξιωματικός ε.α.

Πτυχίο στο Χρηματοασφαλιστικό Marketing

Master στη Διάρθρωση & Διαχείριση Χαρτοφυλακίων

Στέλεχος σε διεθνή όμιλο

Β΄ αντιπρόεδρος(αναπληρωτής προέδρου) του Συνδέσμου Εθν. Ενότητας