17.3.21

Ο Άδωνις παραδέχθηκε ότι βάπτισε το παιδί του Προέδρου της ΕΑΑΔΗΣΥ (video)

 

Οι βουλευτές προφανώς εκλέγονται ανάλογα με το πνευματικό επίπεδο των εκλεκτόρων και σαφέστατα έχουν μεγαλύτερη ευφυΐα από αυτούς!
Ο κ. Γεωργιάδης απευθύνεται στη Βουλή ( ποια Βουλή, των 5-10 παρισταμένων βουλευτών;) και αναφέρεται στο μεγάλο θέμα της βαπτίσεως, αν είχε άδεια , που έγινε, ποιος και γιατί έδωσε την άδεια, πόσοι ήταν παρόντες και τρίχες κατσαρές!

 Το θέμα που καίει είναι η επιλογή από τον
ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ως Νονού του κ. Γεωργιάδη ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ή και αντίστροφα) !!!
Αυτή είναι η περίεργη σύμπτωση και όλα τα άλλα είναι...μαϊντανός. Φυσικά η σύμπτωση αυτή δεν αποδεικνύει τίποτα, αλλά δεν παύει να είναι  ΣΥΜΠΤΩΣΗ ακόμη και αν είναι...ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!!!
Juan

Ο Άδωνις Γεωργιάδης παραδέχθηκε αμέσως μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα ότι όντως βάπτισε το παιδί του προέδρου της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων, Γιώργου Κατωπόδη, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν είναι εποπτευόμενη Αρχή. Υπόκειται μόνο στον έλεγχο της επιτροπής Διαφάνειας της Βουλής. Δεν έχει καμία σχέση εποπτείας από τον υπουργό Ανάπτυξης», είπε και ξεκαθάρισε ότι ο κ. Κατοπόδης διορίστηκε επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι γονείς του παιδιού χωρίς καμία εμπλοκή δική μου είχε σοβαρούς λόγους για να γίνει η βάπτιση. Η Πολιτική Προστασίας έδωσε άδεια να γίνει το μυστήριο. Ήμασταν έξι άτομα», τόνισε στη συνέχεια και συμπλήρωσε: «Είναι τεράστια υποκρισία να τους πειράζει αυτό και όχι οι 31 προγραμματισμένες πορείες. Νόμιμα πήρε την άδεια».

________________________________

Αναρτήθηκε από το συνεργάτη μας Μιχάλη Τσολάκη