19.3.21

Τράγκας: Εκατοντάδες χιλιάδες έχουν αποσπαστεί τόσο από την «μαύρη» ΝΔ του Μητσοτάκη όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ

 


Οι περισσότεροι ψευτοειδήμονες, που κατέστρεψαν την Ελλάδα, έχουν εξαφανιστεί μαζί με «τσουβάλια» αμοιβών -Ακούστε την εκπομπή στο Mixcloud

Σίγουρα η φωλιά του κουκου δεν έχει ζηλέψει τίποτα από την κυβέρνηση του κυρίου Μητσοτάκη. Όλοι οι χειρισμοί στην αντιμετώπιση του κορονοϊού αποδεικνύουν ότι ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός μας είναι ιδιαίτερα ατάλαντος πολιτικά και ιδιαίτερα άνους. Μας έβαλε σε αυστηρό lockdown με 300 ή 400 περιστατικά μολύνσεων και μερικές δεκάδες διασωληνωμένους, και τώρα που έχουμε χιλιάδες περιστατικά και εκατοντάδες διασωληνωμένους αναζητεί τρόπους, ουσιαστικά αναζητεί διέξοδο για να ξεφύγει από τα βλακώδη lockdown και να χαλαρώσει τα περιοριστικά μέτρα. Θέλει να πάει σε πρόωρες εκλογές αλλά δεν μπορεί να πάει με τέτοια έξαρση της πανδημίας και με φυλακισμένους τους πολίτες στα σπίτια τους.

Οι τηλεπαρουσιαστές του ΣΚΑΪ και των υπολοίπων καναλιών θα ήθελαν να ακούσουν από τους λοιμωξιολόγους ότι πρέπει να χωθούμε βαθύτερα στα υπόγεια των σπιτιών, αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι ψευτοειδήμονες, που κατέστρεψαν την Ελλάδα, έχουν εξαφανιστεί μαζί με «τσουβάλια» αμοιβών. Πλέον αυτοί που βγαίνουν στα κανάλια δηλώνουν ότι πρέπει να τελειώσουν τα lockdown γιατί τα περιοριστικά μέτρα απέτυχαν παταγωδώς.

Η οικονομία, όπως διαρρέει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, έχει εκτροχιαστεί. Ο Μητσοτάκης ασχολείται με την «πράσινη» ανάπτυξη, δηλαδή με τα κέρδη των Γερμανών βιομηχάνων και με την βελτίωση της ζωής των ομοφυλοφίλων εγκαταλείποντας στην πείνα, την ανεργία και την απόγνωση εκατομμύρια ελληνικές οικογένειες.

Από την άλλη, ο κύριος Τσίπρας χαρακτήρισε «βλακώδη τα lockdown», αλλά επί ένα χρόνο ήταν συνοδοιπόρος στα περιοριστικά μέτρα και δεν έβγαζε άχνα για όλη την πολιτική τρέλα και την καταπίεση που επέβαλε ο Μητσοτάκης με τα αστυνομικά μέτρα του κυρίου Χρυσοχοΐδη στην ελληνική κοινωνία. Κουβέντα δεν έγινε για τα εθνικά θέματα από τον κύριο Τσίπρα. Τσιμουδιά για τις Πρέσπες στο Αιγαίο και για τον αφανισμό της ελληνικής οικονομίας. Ένα χρόνο έχει να μιλήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για τα «λουκέτα» στα εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις της εστίασης, για το λιανεμπόριο, και για το «ολοκαύτωμα» της αστικής και μικροαστικής τάξης. Η Κουμουνδούρου έχει ξεχάσει εδώ και χρόνια τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες. Έχει λησμονήσει πόσα χρήματα έπαιρναν οι Έλληνες εργαζόμενοι πριν από τον κορονοϊό και πόσα παίρνουν τώρα στη διάρκεια της πανδημίας.

Ο «μαύρος» του Μαξίμου μας έβαλε στο lockdown πληρώνοντας «τσουβάλια» από τα χρήματα του Ελληνικού λαού στα φιλοκυβερνητικά κανάλια. Μας είπε «να μείνουμε σπίτι για να μείνουμε ασφαλείς», και σήμερα αποδεικνύεται πόσο πολιτικά ηλίθιος, πόσο πολιτικά παρανοϊκός ήταν και είναι έχοντας συνεργάτες του τους ίδιους που πρωταγωνίστησαν στο σκάνδαλο των εμβολίων H1N1. Επίσης όλοι οι αφελείς και άσχετοι παρουσιαστές, οι περίφημοι τηλεοπτικοί αστέρες, ψάχνονται, γιατί, ενώ ανακοινώνουν χιλιάδες κρούσματα που επί ένα χρόνο ήταν βούτυρο πάνω στο ψωμί του φόβου και του πανικού που σκορπούσαν, τώρα ακούνε ότι πρόκειται να ανοίξουν τα καταστήματα, να αρθούν μια σειρά από περιοριστικά μέτρα, και ότι πρέπει όλοι οι κάτοικοι αυτής της χώρας να βγούνε έξω στον καθαρό αέρα. Επίσης (οι παρουσιαστές) άναυδοι ακούνε ότι απέτυχαν παταγωδώς όλα τα μέτρα του «μαύρου» κυβερνήτη τον οποίο αποθεώνουν κάθε βράδυ λέγοντας με έμφαση ότι είναι ο πλέον δημοφιλής και ο πλέον αξιαγάπητος σε όλη την χώρα.

Με βάση όσα διαρρέουν από το Υπουργείο Οικονομικών, η Ελλάδα πρόκειται να εκραγεί τον επόμενο χρόνο λόγω συσσώρευσης χρεών τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα. Αυτόν τον καιρό δανειζόμαστε συνεχώς. Οι διαχειριζόμενοι τα οικονομικά της χώρας υπό τις οδηγίες του Μητσοτάκη διαπράττουν εθνικό έγκλημα.

Η κυβέρνηση θέλει πάση θυσία να σταματήσει τις συγκεντρώσεις και τις διαμαρτυρίες. Κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ουδείς σκέφτεται ότι, αν υποθετικά αύριο το πρωί ως δια μαγείας ερχόταν ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, οι συγκεντρώσεις αυτές θα συνεχίζονταν με την ίδια και μεγαλύτερη ένταση. Αυτή η πολιτική του συνεχούς δανεισμού, της συνεχούς καθόδου του βιοτικού επιπέδου, του ολοένα και μεγαλύτερου διογκούμενου πλουτισμού των Ολιγαρχών, θα καταλήξει σε αναπόφευκτη έκρηξη της κοινωνίας.

Εκατομμύρια Έλληνες θέλουν ήδη την άμεση απομάκρυνση της «μαύρης» οικογένειας και της «μαύρης» Δημοκρατίας από την εξουσία. Εκατομμύρια Έλληνες έχουν αηδιάσει τα τελευταία χρόνια από τις Πρέσπες 1 και από την προετοιμασία για τις Πρέσπες 2. Δεν εμπιστεύονται ούτε τον κύριο Μητσοτάκη ούτε τον κύριο Τσίπρα. Εκτιμούν ότι έχουν να κάνουν ένα σικέ παιχνίδι ελεγχόμενο από τους Γερμανούς το οποίο έφερε τον χειρότερο πρωθυπουργό της Μεταπολίτευσης στο Μαξίμου.

Σύμφωνα έρευνα της Prorata, ένας στους τρεις πιστεύει ότι δεν υπάρχουν πια Δεξιές και Αριστερές ταμπέλες. Περίπου το 35% του πληθυσμού, ίσως και παραπάνω, έχει πεισθεί ότι δεν υπάρχουν πια Αριστεροί και Δεξιοί όπως τους ξέραμε. Η διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι συνεχίστηκε η μνημονιακή οικονομική καταστροφή και ότι ταπεινώθηκε η Ελλάδα εκεί στις Πρέσπες. Και ήρθε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως «εφιάλτης», ο γιός του αποστάτη, για να ζήσει ο Ελληνικός λαός «μαύρες» ημέρες απόγνωσης, απελπισίας, ανεργίας και εικόνες Κατοχής. Αυτό που ζει σήμερα ο Ελληνικός λαός και κυρίως η Περιφέρεια και οι λαϊκές γειτονιές της Αθήνας είναι αποφράδες ημέρες.

Ο κόσμος δεν θέλει ούτε η ΝΔ ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι δύο μονομάχοι επιδιώκουν συσπείρωση. Επιδιώκουν πόλωση για να κρατήσουν τα μεγάλα ποσοστά τους, αλλά ήδη εκατοντάδες χιλιάδες έχουν αποσπαστεί τόσο από την «μαύρη» ΝΔ του Μητσοτάκη όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ. Σε ολόκληρη τη χώρα, και αυτό δεν είναι τυχαίο, χιλιάδες Έλληνες μαθαίνουν ότι υπάρχουμε και εντάσσονται, θα έλεγα, αυτόματα στο Κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι». Οι περισσότεροι αντιλαμβάνονται ότι είναι η μοναδική διέξοδος. Είναι ίσως η ύστατη λύση πριν από αλλεπάλληλες εθνικές ταπεινώσεις και μια μη αναστρέψιμη εθνική καταστροφή.

Σε όλη την Ελλάδα σχηματοποιείται ένα ευρύτατο αντιμητσοτατικό μέτωπο. Ένα μοναδικό αντισυστημικό μέτωπο. Το Κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι» δεν είναι δικό μου Κίνημα. Είναι δικό σας. Ανήκει σε εσάς και τώρα και μετά από εμένα. Είναι ο νέος παλλαϊκός γιγαντιαίος πολιτικός φορέας που καλείται να διορθώσει τα πράγματα και να βγάλει νέους πολιτικούς στην επιφάνεια. Αυτό το Κίνημα που στοχεύει στην ανάκτηση της Ελευθερίας, στην ενδυνάμωση της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης και στην περιφρούρηση της Εθνικής Ανεξαρτησίας είναι η πραγματική αλλαγή εδώ και τώρα. Είναι η μοναδική εναλλακτική. Ο γράφων, ο Γιώργος Τράγκας άναψε το φιτίλι και αυτό τρέχει. Και τίποτα δεν μπορεί να ανακόψει την πολιτική φωτιά που ανάβει σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό, σε κάθε νησί, σε όλη την Επικράτεια, σε όλη την Ομογένεια.

Ήδη η αδιευκρίνιστη ψήφος έχει ανέβει στα ύψη. Άλλοι τη δίνουν στο 21% και άλλοι στο 30%. Το Κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι» δεν είναι ατομικό ούτε αποσκοπεί να είναι αρχηγικό. Δεν είναι ένα ακόμη κόμμα στην Ελλάδα. Είναι το Κίνημα Ελευθέρων Ανθρώπων, Ελευθέρων Ελλήνων που θέλουν να πάρουν πίσω τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματά τους, που θέλουν να έχουν πραγματική Δημοκρατία και πραγματικούς αντιπροσώπους στο εθνικό Κοινοβούλιο. Όσους αγκαλιάζει το Κίνημα, δεν τους προδίδει.

Ο κόσμος βαρέθηκε τους πολιτικούς και τα κόμματα που κάνουν συμβόλαια με το λαό και του υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια. Το Κίνημα έρχεται σε μια στιγμή που η Ελλάδα είναι διασωληνωμένη, με ελάχιστες πιθανότητες να αποφύγει το θάνατο, τον οικονομικό μαρασμό και την εδαφική συρρίκνωση. Είναι καιρός να σηκωθούμε όλοι όρθιοι. Είναι η ώρα να απομακρύνουμε τον «μαύρο» γιο του αποστάτη από την εξουσία. Είναι η στιγμή που πρέπει να πούμε στο συστημικό μπλοκ ότι δεν πάει άλλο, ότι πρέπει να αλλάξει το παρακμιακό τοπίο.

Μόνος μου μπορώ να κάνω ελάχιστα. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Όσοι νέοι δεν πιστεύετε στις σικέ διαχωριστικές γραμμές μεταξύ Αριστεράς και Δεξιάς, όσοι δεν πήγατε να ψηφίσετε αηδιασμένοι από το πολιτικό σκηνικό στις τελευταίες εκλογές αλλά και σε προηγούμενες, είναι ώρα να επιστρέψετε νικητές στις κάλπες. Είναι η ώρα να ακουστεί η φωνή σας. Καλούμε χωρίς εξαίρεση όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα προηγούμενων πολιτικών διαδρομών, να ενταχθούν στις τάξεις του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι».

Πηγή: crashonline.gr