9.3.21

Υβριδικός πόλεμος - Μασκοφόροι διαλύουν εικόνα της Παναγίας

Βρέθηκε κάποτε ένας άσχετος και διέταξε να πηγαίνουν οι δικυκλιστές στις πορείες!
Κανείς δεν είχε το θάρρος να του πεί ότι αυτό είναι ηλιθιότητα, γιατί οι εποχούμενοι
δικύκλων είναι ο πιο εύκολος στόχος των διαδηλωτών, αφού με μία πέτρα, μία μολότοφ, με ένα σπρώξιμο μπορούν να ανατρέψουν το δίκυκλο και να τραυματίσουν τους επιβαίνοντες αυτού.
Από τότε δεν  βρέθηκε ούτε ένας με στοιχειώδη λογική και θάρρος να το αλλάξει!
Juan

Εικόνες - σοκ στη Ν. Σμύρνη

Aνατριχίλα προκαλούν οι εικόνες από τον άγριο ξυλοδαρμό και τον σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού της ομάδας ΔΡΑΣΗ, στη Νέα Σμύρνη. Ο άτυχος αστυνομικός που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ και ενώ αιμορραγούσε επί ώρα στο οδόστρωμα, απομονώθηκε από κουκουλοφόρους οι οποίοι τον πέταξαν κάτω από τη μηχανή του στην οδό Πλαπούτα και τον ξυλοκόπησαν άγρια, χτυπώντας τον σε όλο του το σώμα. 

Συνάδελφοι του άτυχου αστυνομικού κατάφεραν να κάνουν κλοιό γύρω του και να απομακρύνουν τους κουκουλοφόρους, καλώντας παράλληλα ασθενοφόρο. Λόγω των επεισοδίων το ασθενοφόρο χρειάστηκε πάνω από μισή ώρα για να τον προσεγγίσει, ενώ λίγο πριν τον παραλάβουν οι διασώστες έχασε τις αισθήσεις του. 
 

Αυτή την στιγμή δεν βλέπουμε οικογένεις, αλλά μπαχαλάκηδες από το ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και την εξωκοινουβουλευτική αριστερά. 

Βρισκόμαστε με λίγα σε υβριδικό πόλεμο. Την ίδια στιγμή, βίντεο-σοκ προκαλεί αναστάτωση, καθώς μασκοφόροι πατάνε σταυρό και διαλύουν εικόνα της Παναγίας και τον Χριστό.

Οι εικόνες του πολεμικού σκηνικού που εκτυλίχθηκε στην Νέα Σμύρνη κατά τη διάρκεια των επεισοδίων μετά την πορεία ενάντια στην αστυνομική βία, καταγράφηκαν σε βίντεο που δημοσιεύθηκε στο twitter.

Στις εικόνες καταγράφεται μία μεγάλη ομάδα κουκουλοφόρων διαδηλωτών να επιτίθεται με πέτρες, καπνογόνα και άλλα αντικείμενα, σε ομάδα αστυνομικών της ομάδας Δράση