30.3.21

ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΤ ΦΥΛΑΚΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ



 Κάτοικος Φυλακίου δώρισε χωράφι 6 στρεμμάτων και οι Πρόεδροι, με πρώτο τον Χρήστο Τυρμπάκη του Φυλακίου δίνουν από έναν μισθό

 

Να ξεκινήσουν το χτίσιμο εκκλησίας σε χωράφι που βρίσκεται απέναντι από τον είσοδο του ΚΥΤ Φυλακίου και δίπλα στα χωράφια των 4 κατοίκων που ήδη τα νοίκιασαν στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, αποφάσισαν στη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας οι Πρόεδροι των 29 Τοπικών Κοινοτήτων του δήμου Ορεστιάδας.

Ο ηλικιωμένος κάτοικος του Φυλακίου Κώστας Σωτηρόπουλος, που είχε συγκινήσει με τις δηλώσεις του και στην συγκέντρωση όταν είχε έρθει στο Φυλάκιο ο Νότης Μηταράκης, δώρισε το χωράφι του 6 στρεμμάτων.

Στην συμβολική συγκέντρωση διαμαρτυρίας παρέστησαν ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης με τους Αντιδημάρχους Γιώργο Καραγιάννη και Αρχοντή Αρχοντίδη, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας ΑΜΘ Κώστας Βενετίδης, οι Πρόεδροι των 29 Κοινοτήτων και κάτοικοι του Φυλακίου.

 

Ακούστε τι δήλωσε ο κ.Σωτηρόπουλος στον Κώστα Θεοχαρίδη…


Ο Πρόεδρος του Φυλακίου Χρήστος Τυρμπάκης, πρότεινε αυτός και οι συνάδερφοι του θα δώσουν από έναν μισθό για να ξεκινήσει το χτίσιμο της εκκλησίας. Επίσης, θα σπείρουν όλοι συμβολικά από ένα δέντρο στο συγκεκριμένο σημείο και θα τοποθετήσουν κάθε χωριό από μια ελληνική σημαία.