11.3.21

Θαυμάστε Ελληνόφωνη νεολαία! Αυτά έμαθαν στο σχολείο και στις οικογένειές τους!Καθηγήτρια πανεπιστημίου μεταξύ ιερόσυλων που ποδοπάτησαν την εικόνα της Παναγίας;

 


Παρακολουθήστε το βιντεάκι που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος, με αφορμή το θλιβερό περιστατικό που συνέβη σε πρόσφατη διαδήλωση.


Είθε ο Κύριος να ελεήσει αυτές τις ψυχές, ρίχνοντας τη σπλαχνική Του ματιά σε αυτά τα παιδιά, που ποδοπατούν την εικόνα της Παναγίας Μητέρας Του. “Συγχώρεσε Κύριε το σφάλμα, και δείξε τους τι σημαίνει συγχώρεση και ευσπλαχνία, Εσύ που είσαι η ταπεινή αγάπη.

Εσύ που συγχώρεσες πάνω στον Σταυρό, τον ληστή. Μόνον Εσύ μπορείς να νοηματοδοτήσεις τη ζωή τους! Κύριε δείξε το δρόμο της Αλήθειας!” Μόνο η ταπεινή αγάπη μπορεί να απαντήσει σε όλα τα προβλήματα του ανθρώπου. Άλλωστε Εκείνος είναι, που αγάπησε αληθινά τα παιδιά!

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος απάντησε στους βέβηλους με συγχώρεση.

«Συγχώρεσε, Κύριε, το σφάλμα και δείξε τους τι σημαίνει συγχώρεση και ευσπλαχνία, Εσύ που είσαι η ταπεινή αγάπη. Εσύ που συγχώρεσες πάνω στον Σταυρό τον ληστή. Μόνον Εσύ μπορείς να νοηματοδοτήσεις τη ζωή τους! Κύριε, δείξε τον δρόμο της Αλήθειας! 

Μόνο η ταπεινή αγάπη μπορεί να απαντήσει σε όλα τα προβλήματα του ανθρώπου. Άλλωστε, Εκείνος είναι που αγάπησε αληθινά τα παιδιά!» ακούγεται να λέει ο μητροπολίτης στο βίντεο που ανέβασε η μητρόπολη.

Ο Μητροπολίτης μπορεί να τους συγχώρεσε, αλλά εμείς δεν ξεχνάμε...
Juan