18.3.21

Επίθεση σοκ από Μπάιντεν στον Πούτιν: Είναι δολοφόνος, θα δείτε τί τίμημα θα πληρώσει! Πηγή:



Σφοδρή και άνευ προηγουμένου επίθεση στον Βλαντιμίρ Πούτιν εξαπέλυσε ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, χαρακτηρίζοντας τον Ρώσο ομόλογό του “δολοφόνο” και προαναγγέλλοντας ότι το τίμημα που θα κληθεί να πληρώσει θα είναι βαρύ.


Ερωτηθείς σχετικά από τον Τζορτζ Στεφανόπουλο του ABC στον οποίο έδωσε συνέντευξη ο Μπάιντεν, ανέβασε στα ύψη τους τόνους της αντιπαράθεσης με τον Ρώσο ομόλογό του.

Παράλληλα, αναφερόμενος στην έκθεση των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ περί ανάμιξης της Μόσχας στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ, ο Μπάιντεν σημείωσε: «Θα πληρώσει το κόστος. Θα το δείτε σύντομα».

«Τον γνωρίζω αρκετά καλά. Το πιο σημαντικό στη διαπραγμάτευση με ξένους ηγέτες, με βάση την εμπειρία μου, είναι να γνωρίζεις καλά τι είναι ο άλλος απέναντί σου», σημείωσε επίσης ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Πρόσθεσε δε ότι πιστεύει πως ο Ρώσος ομόλογός του είναι τόσο ψυχρός σαν να μην διαθέτει καν ψυχή.

Ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε επίσης ότι προειδοποίησε τον Πούτιν για την απάντηση των ΗΠΑ στη διάρκεια τηλεφωνικής τους επικοινωνίας τον περασμένο Ιανουάριο.

“Θα πληρώσει τίμημα”, είπε ο Μπάιντεν. “Είχαμε μια μακρά συνομιλία… του είπα “σε ξέρω και με ξέρεις”… εάν επιβεβαιώσω ότι αυτό συνέβη [ρωσική ανάμιξη στις εκλογές] τότε ετοιμάσου”, πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται πως το Κρεμλίνο απάντησε ήδη στις κατηγορίες περί εμπλοκής του στις εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου.

Ο εκπρόσωπός του, Ντμίτρι Πεσκόφ, χαρακτήρισε το περιεχόμενο της 15σέλιδης έκθεσης των αμερικανικών υπηρεσιών «αβάσιμο», πρόσθεσε ωστόσο ότι η χώρα του ετοιμάζεται για νέο γύρο κυρώσεων από τις ΗΠΑ σε βάρος της.

Με πληροφορίες από The Independent απόδοση hellasjournal.com

Πηγή: i-epikaira.blogspot.com