29.3.21

Συγκλονίζει η 15χρονη Ειρήνη που κάνει μάθημα μέσα σε σκηνή (video)

 

Αν ήταν "παρείσακτοι επενδυτές" θα είχαν ήδη τα πάντα! Αλλά έχουν την ατυχία
να είναι Έλληνες!!! Οι εκλογές πάντως πλησιάζουν...
Juan

Μέσα στην παγωμένη σκηνή και με τη βοήθεια ενός κινητού τηλεφώνου, η 15 χρονη Ειρήνη δίνει τη δική της μάχη να συγκεντρωθεί στα μαθήματά της, παρά το δράμα που ζει η οικογένειά της. 

Το νεαρό κορίτσι για θρανίο της έχει ένα ράντζο, ενώ όπως περιέγραψε στην κάμερα του Open «Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις μάθημα εδώ μέσα, κόβεται συνεχώς το ρεύμα και κάνει κρύο»

 περιγράφει η μαθήτρια η οποία μένει με την οικογένειά της σε σκηνή αφού το σπίτι τους καταστράφηκε μετά τον σεισμό στην Ελασσόνα. «Βάζουμε κάρτα στο κινητό εμείς, τι να κάνουμε; Δεν μπορούμε να αφήσουμε χωρίς μάθημα τα παιδιά» λέει η μητέρα της 15χρονης.

Οι σεισμόπληκτοι περιμένουν ακόμα την κρατική ενίσχυση, ενώ συνεχίζουν να διαμένουν προσωρινά κάποιοι σε σκηνές μέχρι να ολοκληρωθεί η δημιουργία των οικίσκων.

Άνθρωποι που έχασαν τα σπίτια τους αλλά και επαγγελματίες περιμένουν την πολιτεία να βοηθήσει ωστόσο αρκετοί από αυτούς, βλέπουν έκπληκτοι τις περιουσίες τους να κρίνονται ...επισκευάσιμες, σε αντίθεση με τις εκτιμήσεις που έκαναν στην αρχή τα συνεργεία!