14.2.21

(ΨΕΥΤΟ)ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ...




Γράφει ο  Ιωάννης Σαρλάς

Ο Πλάτων στην «Πολιτεία» του, περιγράφει τα χαρακτηριστικά της ιδανικής πολιτείας. Ταυτοχρόνως, αναπτύσσει τον τρόπο, με τον οποίον επιβάλλεται να μεγαλώσει ο τέλειος ΦΥΛΑΞ, ούτως ώστε να είναι ευγενής προς τους καλούς πολίτες, αμείλικτος δε προς αυτούς που επιβουλεύονται την ευημερία της Πολιτείας. Διακηρύσσει επίσης, ότι η σπουδαιότερη τέχνη από όλες είναι η στρατιωτική τέχνη, έχουσα την ιεράν υποχρέωση να προασπίζεται όλες τις άλλες τέχνες. (Συνεπώς, το ιδανικό πολίτευμα κατά τον Πλάτωνα ουδεμίαν σχέση έχει με την δημοκρατία, πολλώ δε άλλον με την σημερινή…ψευτοδημοκρατια!). Τοποθετεί δε, την (άμεση) δημοκρατία, μαζί με τα διάφορα ΑΝΕΠΑΡΚΗ πολιτεύματα, υπερέχουσα μόνο της τυραννίας! Κατά συνέπεια, η σημερινή κομματική Χούντα του Ελληνικού Κοινοβουλίου, θα φάνταζε στα μάτια του Πλάτωνος, ως το ΧΕΙΡΙΣΤΟ των πολιτευμάτων! Το εκπληκτικό βέβαια είναι άλλο. Ότι ύστερα από σχεδόν 2500 χρόνια εξελικτικής πορείας του έθνους μας, οι Έλληνες πολίτες, αντί να πορευθούν ανοδικά εξελίσσοντας, τόσο τον εαυτό τους, όσο και τα πολιτεύματα, αντ’ αυτού υιοθετούν, ως συστήματα διακυβέρνησης, κεκαλυμμένες τυραννίες, οι οποίες θα γίνονταν άμεσα…εξοβελιστεες από κάθε αρχαία Ελληνική πόλη-κράτος! Τούτο, αποτελεί καραμπινατη παραδοξότητα ή ακόμα καλύτερα, απόκλιση από την επιστήμη της Βιολογίας, όπου είχα την…ατυχία να σπουδάσω. 

Το λοιπόν, όχι μόνο δεν εξελίχθημεν σε σχέση με τους προγόνους μας αλλά κληρονόμησαμε, κάθε τί ζοφερό και επιβλαβές, από δαυτους! Τουτέστιν, υιοθετήσαμε ΜΟΝΟ τα κακά! Αντί ανέλιξης, καταβύθισης! (Όπως λέμε, αντί του μάνα, χολή!). Προς επίρρωσιν τούτου, ακολουθεί ένα σύντομο ιστορικό παράδειγμα: Αφού οι αρχαίοι Αθηναίοι εξοστράκισαν τους ήρωες των Μηδικών Πολέμων, (Μιλτιάδη, Θεμιστοκλή κλπ) επειδή…κινδύνευε η δημοκρατία από τα προσόντα τους, εν συνεχεία ξέκαναν και τον Δίκαιο Αριστείδη! Ο τελευταίος μάλιστα, όντας αιρετός Προϊστάμενος του Δημοσίου Ταμείου, (κάτι σαν τον σημερινό Υπουργό Οικονομικών) ανεκάλυψε, ότι ελάμβαναν χώρα…χμ, μίζες από εργολάβους για την κατασκευή δημοσίων οδών, (σας θυμίζει κάτι αυτό;;) καθώς και χρηματισμοί για την διοργάνωση της εορτής των Μεγάλων Παναθηναίων! Μόλις ο Αριστείδης απεκάλυψε τις…πομπές τους στην Εκκλησία του Δήμου, τότε οι αντίστοιχοι…Αλαφούζοι, Μαρινάκηδες, Μπόμπολες  κλπ της εποχής, έβαλαν εγκαθέτους ανάμεσα στον λαό και άρχισαν να τον…κράζουν! 

Την επόμενη χρονιά, ο Αριστείδης, ομοίως διεπίστωσε νέες οικονομικές ατασθαλίες. Δεν μίλησε όμως. Την έκανε…γαργάρα και απλά σημείωνε στο μπλοκάκι του, το πόσο είχε ζημιωθεί η πόλη από τους τότε μιζαδόρους. Και ω του θαύματος, ουδείς τον εγιούχαρε! Την τρίτη χρονιά έγιναν οι μεγάλες αποκαλύψεις. Ο Αριστείδης, κατέχων ακόμη το αξίωμα του Δημοσίου Ταμεία, ανεβαίνει στο βήμα της Εκκλησίας του Δήμου, απευθυνόμενους στους Αθηναίους και λέει τα εξής: «Την πρώτη χρονιά σας απεκάλυψα τους κλέφτες και με αποδοκιμάσατε, μάλιστα παρολίγο να κατηγορηθώ, την δεύτερη χρονιά δεν είπα τπτ και αντιθέτως με επιδοκιμάσατε! Ιδού λοιπόν τα στοιχεία για τους μιζαδόρους και τις συνολικές ζημίες, που υπέστη η πόλη! Προφανώς, εσείς θέλετε κάποιους να σας κλέβουν. Σας σιχαίνομαι! Φεύγω.» Και πήγε στο καλό…

Στον αγώνα τον καλό θα πορευτούν ομοίως σε λίγες ώρες στο Σύνταγμα, όσοι…ζωντανοί (και ουχί ζόμπι) νεοέλληνες κρίνουν, ότι πρέπει να αντισταθούν, απέναντι στην σύγχρονη τυραννία του Ελληνισμού! Τα μέτρα ελέγχου, ανελευθεριας κι αναξιοπρέπειας προσομοιάζουν κατ' εμέ, τους νόμους του αρχαίου τυράννου Δρακωντος, ο οποίος επέβαλε, μέχρι και…δανεισμούς σωμάτων! Είμαστε σε καλό δρόμο, αφού κάπου δυο φορές τον χρόνο θα μας μπολιάζουν, ωσάν πειραματόζωα, με το κορονοεμβολιο διότι ελλοχεύουν κίνδυνοι μεταλλάξεων! Ειρησθω εν παρόδω, την Νοτιοαφρικανική μετάλλαξη ουδόλως καλύπτει η ανοσία ενός ασθενούς, που έχει ήδη νοσήσει από Covid 19, συνεπώς…φτου κι απ’ την αρχή! Είθε, οι σώφρονες πολίτες να πουν πολύ σύντομα το…φτου και βγαίνω, ούτως ώστε να γκρεμοτσακιστει η εν λόγω κεκαλυμμένη, ξενόδουλη Χούντα! 

Είναι να θαυμάζει κανείς την σπουδή, με την οποίαν επιχειρούν να…μεταλλαξουν τον κοσμακη σε ινδικά χοιρίδια, ιστάμενοι στην σειρά, ο ένας πίσω από τον άλλον, (όπως στις πάλαι ποτέ κομμουνιστικές χώρες, όπου ο κόσμος σχημάτιζε ουρά για να πάρει την τροφή του με το…δελτίο) όπου δεν διστάζουν να καταστρατηγησουν ακόμη και βασικά δόγματα της Βιολογίας και της Ιατρικής! Φευ, δεν βρέθηκε ΕΝΑΣ να πει στους…κουνώντες το δάχτυλο ειδικούς, (η ψευτοεπιστημη στην υπηρεσία της πολιτικής) ότι σε περίοδο…χμ, πανδημίας οι ανθρώπινοι πληθυσμοί έχουν ανάγκη…ουχί εμβόλια αλλά άμεση δράση συγκεκριμένων αντιιικων φαρμάκων, όπως ιντερφερόνες κ.α.;;:!! Ακριβώς, όπως, όταν έρχεται η…άμεση δράση (τουτέστιν το 100) για να πιάσει τον ληστή, ο οποίος έχει εισέλθει στην οικία σας! (Εάν βεβαίως την ειδοποιήσετε και δεν κάνετε πως κοιμαστε!!). Τα εμβόλια, δηλαδή το χτίσιμο της ανοσίας ενός πληθυσμού, θα έχουν νόημα για το ΕΠΟΜΕΝΟ έτος, αφού τα ανθρώπινα αντισώματα θα αποβούν χρήσιμα και λειτουργικά μετά την ΔΕΥΤΕΡΗ επιμόλυνση, απέναντι στο ίδιο αντιγόνο, εν προκειμένω, στον Covid 19. Αυτό, που χρειάζεται ΤΩΡΑ η κοινότητα είναι, είτε αντιιικα φάρμακα, τα οποία θα εξουδετερώσουν ή θα αδρανοποιησουν πάραυτα τον ιό, είτε ΕΤΟΙΜΑ αντισώματα, ήτοι μονοκλωνικά ή ακόμη καλύτερα, πολυκλωνικα αντισώματα! Δεν είναι δυνατόν άνθρωποι, έχοντες διδακτορικό, επάνω στις λοιμώξεις να μην μπορούν να διακρίνουν την εν λόγω διαφορά! Συνεπώς, εδώ λαμβάνουν χώρα τρία τινά:

1) Πρόκειται για…μούσι πανδημία και με άλλοθι μια ίωση επιχειρούν να ελέγξουν τους ανθρώπους, επιβάλλοντας μέτρα…για το καλό τους, περιορίζοντας τις ατομικές τους ελευθερίες και προετοιμάζοντας την πλήρη εφαρμογή της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

2) Είναι πολλά τα λεφτά και η άσκηση εξουσίας, μέσω των εμβολίων.

3) Η τεχνολογία μεταφοράς γενετικού υλικού (mRNA) στα ανθρώπινα κύτταρα αποτελεί τον προπομπό για…χίλιες μύριες επεμβάσεις στο μέλλον, επάνω στο ανθρώπινο γενετικό υλικό, κάτι που αντίκειται στην ημετέραν γενετική αυτοτέλεια, καθώς και στην γενετησια αξία.

Τα σέβη μου.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ