12.1.21

Και πάλι για το πρόβλημα που "καίει" τη δυτική Θεσσαλονίκη!



Το βίντεο έχει σκοπό να αναδείξει την (πιθανόν) λάθος πληροφόρηση που έχει ο υπουργός μετανάστευσης και ασύλου κ. Νότης Μηταράκης, όπως φάνηκε από συνέντευξή του στην εκπομπή "Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα" στο κανάλι "Βεργίνα", την 11/1/21, για την οικοδομή για την οποία υπέγραψε σύμβαση στέγασης της υπηρεσίας ασύλου -στον 2⁰ όροφο!

Η πραγματικότητα είναι:

Όταν εστεγάζετο στην οικοδομή αυτή η εφημερίδα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" , είχε ανεξάρτητη είσοδο και ασανσέρ από την υπόλοιπη οικοδομή, και είχε πρόσβαση μόνο στους: 1⁰,3⁰,4⁰ ορόφους...
Αν όμως έλθουν, τα γραφεία της υπηρεσίας ασύλου εδώ και εγκατασταθούν στο 2⁰ όροφο, αναγκαστικά θα πρέπει χρησιμοποιούν την διπλανή είσοδο, η οποία οδηγεί στα διαμερίσματα! Δηλαδή, την ίδια κοινή είσοδο και κοινό ασανσέρ με τους ενοίκους...!

Μπορεί κάλλιστα να αντιληφθεί ο καθένας μας, το συνωστισμό που θα δημιουργηθεί (με ο,τι αυτό συνεπάγεται από πλευράς υγείας και ασφαλείας...)
Σίγουρα στο ζήτημα του μεταναστευτικού, και λόγο της εμπειρίας μου, στο συγκεκριμένο θέμα, η κυβέρνηση Ν.Δ το χειρίζεται πολύ καλύτερα, από την προηγούμενη ...