22.1.21

Δύο νεαροί του "Άρη" πυροβόλησαν αντιπάλους

Πυροβολισμοί για το...ποδόσφαιρο! Η ηλιθιότητα του φανατισμού!
Juan

  Εξιχνιάστηκε το επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε χθες μέρα μεσημέρι στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο νεαροί Έλληνες, ο ένας εκ των οποίων σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες εργάζεται στην ΠΑΕ Άρης.


Επειδή οι αυτόπτες είχαν μιλησει εξαρχής μάλλον για "οπαδικές διαφορές" αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς χώρους έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν την έρευνα.

Συλλέγοντας υλικό και μαρτυρίες κατάφεραν να εντοπίσουν αρχικά τους δύο τραυματίες σε ιδιωτική κλινική. Οι δύο άνδρες κλήθηκαν για να καταθέσουν στην Ασφάλεια ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες "δεν μίλησαν". Είχαν τραύματα στα πόδια.

Δράστες της επίθεσης ήταν δύο άτομα που επέβαιναν σε ΙΧ και όταν είδαν τρεις οπαδούς αντίπαλης ομάδας, στάθμευσαν και κινήθηκαν πεζή προς τους "αντιπάλους". Ακολούθησε διαξιφισμός και ο ένας από τους δύο νεαρούς "Αρειανούς" έβγαλε πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί κατά των τριών οπαδών. Οι δράστες επέστρεψαν στο αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή. Οι δύο από τους τρεις οπαδούς είχαν τραύματα στα πόδια από τις σφαίρες. Ο τρίτος πήγε να φέρει το αυτοκίνητό τους, παρέλαβε τους τραυματίες και τους μετέφερε σε ιδιωτική κλινική για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

https://slpress.gr/