17.1.21

ΠΙΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ... Μετά τον ξεσηκωμό! Ακυρώθηκε η επίσκεψη Μηταράκη στον Έβρο... Βρήκε δικαιολογία...



 Η ανακοίνωση του υπουργείου επικαλείται το γεγονός ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος και εξ αυτού μπήκαν σε καραντίνα πολλοί αυτοδιοικητικοί


Η επίσκεψη του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότη Μηταράκη, στον Έβρο αναβάλλεται, λόγω της εν εξελίξει διαδικασίας ανίχνευσης COVID-19 σε στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και του εθελοντικού αυτοπεριορισμού (καραντίνας) τους.
Αυτό ανακοινώθηκε πριν λίγα λεπτά επίσημα από το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, επισημαίνοντας παράλληλα ότι κ. Μηταράκης θα μεταβεί στην περιοχή σε νέα ημερομηνία, η οποία και θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Όλα αυτά φυσικά, μετά την γνωστοποίηση ότι βρέθηκε θετικός ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος, με τον οποίο συναντήθηκαν προχθές οι περισσότεροι αυτοδιοικητικοί κατά την αυτοψία στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές.

Δεν αποκλείεται βέβαια, στην Κυβέρνηση να… κάνουν δεύτερες σκέψεις, μετά τον ξεσηκωμό των Εβριτών και τις μεγάλες αντιδράσεις στο ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που πάει να κάνει ο συγκεκριμένος υπουργός και η Κυβέρνηση στον Έβρο. Δεν αποκλείεται να… το πήρε πάνω του ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στον οποίο κάποια στελέχη από την περιοχή ΕΘΕΣΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ το θέμα και του ζήτησαν να μην προχωρήσει ο σχεδιασμός για το Φυλάκιο Ορεστιάδας.