21.1.21

ΕΚΤΑΚΤΟ: Συναγερμός στον Έβρο... Ετοιμάζουν ΕΠΙΤΑΞΗ χωραφιών δίπλα στο ΚΥΤ Φυλακίου απ’ το υπουργείο Μηταράκη – Τηλεφωνούν ήδη στους ιδιοκτήτες



Αποφασισμένοι να προχωρήσουν στο ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ με την επέκταση ή δημιουργία νέας δομής φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, είναι η Κυβέρνηση και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, λίγες μόλις ώρες πριν την τηλεδιάσκεψη του κ.Μηταράκη με τους θεσμικούς και τους φορείς του Έβρου, όπου υποτίθεται θέλει να ακούσει τις απόψεις, τις διαμαρτυρίες και την κάθετη αντίθεση τους, προχωράει κανονικά το ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ του. Από το αρμόδιο υπουργείο τηλεφωνούν σε ιδιοκτήτες των χωραφιών που βρίσκονται δίπλα στο υπάρχον ΚΥΤ Φυλακίου, οι οποίοι είχαν αρνηθεί να τα νοικιάσουν και τους ενημερώνουν ότι θα προχωρήσουν στην ΕΠΙΤΑΞΗ τρων εκτάσεων τους. Μάλιστα θα έρθουν στην περιοχή και στελέχη του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, μαζί με τον εκτιμητή τον οποίο όπως ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ήδη το Evros-news.gr με απ’ ευθείας ανάθεση στις 30 Δεκεμβρίου προσέλαβαν, για να ορίσει το χρηματικό τίμημα.

Τον συγκεκριμένο… ΩΜΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ στους ιδιοκτήτες των χωραφιών, τον είχαμε αποκαλύψει πριν λίγες ημέρες με σχετικό μας δημοσίευμα.

Ο Νότης Μηταράκης όμως, επιβεβαιώνοντας τον χαρακτηρισμό “πολιτικός σαλτιμπάγκος”, το είχε διαψεύσει απαντώντας σε σχετική ερώτηση που του έγινε στην συνέντευξη την οποία έδωσε στην ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση. Όμως για πολλοστή φορά αποδεικνύεται ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ, ΨΕΥΤΗΣ και ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για τον Έβρο. Τι να συζητήσουν μαζί του το βράδυ στην τηλεδιάσκεψη οι θεσμικοί και οι εκπρόσωποι των φορέων. Τι μπορείς να συζητήσεις και να συμφωνήσεις με έναν τέτοιο αναξιόπιστο άνθρωπο

Φυσικά ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου δεν είναι ασύδοτος. Μέλος της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι και από την στιγμή που ο Πρωθυπουργός δεν παρεμβαίνει ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ αυτό το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που πάει να γίνει στον Έβρο, προφανώς τυγχάνει της δικής του έγκρισης και είναι ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.