21.1.21

Αύξηση θητείας με “ναι μεν αλλά” και δομή δυνάμεων για ψηφαλάκια στο ΚΥΣΕΑ

 

Τους στρατηγούς  πρέπει να ρωτούν , όχι τους ιδιώτες υπουργούς...!
Juan

Αύξηση θητείας “γιαλαντζί” και “νέα δομή δυνάμεων” με κριτήριο να μην δυσαρεστηθούν ψηφοφόροι…Σύμφωνα με διαρροές, το ΚΥΣΕΑ αποφάσισε την αύξηση της θητείας στο Στρατό Ξηράς κατά 3 μήνες, αλλά όχι όπως εισηγούνταν οι στρατηγοί, που ήθελαν αύξηση στους 12 ή και παραπάνω παντού.

Η θητεία στο ΣΞ θα παραμείνει στους 9 μήνες για όσους επιλέξουν να υπηρετήσουν σε μονάδες του Έβρου και των ακριτικών νησιών. Πόσο θα είναι αποδοτικό αυτό το μοντέλο μένει να το δούμε.Θα εφαρμοστεί λένε οι πληροφορίες από την επόμενη ΕΣΣΟ.

Όσο για τη νέα δομή δυνάμεων; Δεν αντέχει σε κριτική…Η επιλογή να μην μεταφερθεί η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών από το Βόλο στο Ναύσταθμο, αλλά να φύγουν από τη Σαλαμίνα αρματαγωγά του Στόλου και να πάνε στο Βόλο ,τα λέει όλα. Αυτό που μένει να μάθουμε είναι πόσο θα μας κοστίσουν τα έργα που πρέπει να γίνουν στο Βόλο… Η παραδοξότητα έχει την εξήγηση της: ψηφαλάκια….Να υπενθυμίσουμε ότι στην προεκλογική περίοδο του 2019 όλοι οι Βουλευτές της Μαγνησίας είχαν κάνει …παράσταση στο ΥΠΕΘΑ για να μη μεταφερθεί η ταξιαρχία πεζοναυτών!

https://www.militaire.gr/