6.12.20

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Με ποια λογική και με ποια ανθρωπιά θα μεταφέρουν το πρόβλημα αυτό σε πολυκατοικία;

ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ ΟΤΙ Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ Ή ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ;

Πρόκειται να μεταφέρουν την Υπηρεσία Ασύλου σε πολυκατοικία με διαμερίσματα και παιδιά  στο Β΄όροφο , στην οδό Μοναστηρίου 85, δίπλα σε νηπιαγωγείο και δύο δημοτικά σχολεία!!!

Θεσσαλονίκη: Το αδιαχώρητο έξω από την Υπηρεσία Ασύλου (ΦΩΤΟ+VIDEO)
Αυτά το Μάϊο, φανταστείτε τι γίνεται τώρα !!!

Το αδιαχώρητο επικράτησε σήμερα έξω από την Υπηρεσία Ασύλου της Θεσσαλονίκης, η οποία ξεκίνησε την επαναλειτουργία της από χθες Δευτέρα.

Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης

Όπως μπορείτε να δείτε στις χαρακτηριστικές εικόνες που κατέγραψε το GRTimes.gr, η μειώσει στο 50% των εργαζομένων είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί συνωστισμός με δεκάδες μετανάστες να περιμένουν στην είσοδο για να εξυπηρετηθούν.


Θυμίζουμε, ότι πως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Μετανάστευση, για την αποφυγή συγχρωτισμού του προσωπικού θα εφαρμόζεται η προσέλευση στους χώρους εργασίας του 50% των εργαζομένων και ταυτόχρονα θα γίνεται χρήση των δυνατοτήτων τηλεργασίας.


https://www.grtimes.gr/ellada/thessaloniki/thessaloniki-to-adiachorito-exo-apo-tin-ypiresia-asyloy?_route_=ellada/thessaloniki/thessaloniki-to-adiachorito-exo-apo-tin-ypiresia-asyloy&_route_=ellada/thessaloniki/thessaloniki-to-adiachorito-exo-apo-tin-ypiresia-asyloy

__________________________________