6.12.20

Γιατί η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα και οι κυβερνήσεις δεν έδρασαν προς την πλευρά εξεύρεσης και χρήσης φαρμάκου αλλά πήγαν όλες προς την εύρεση εμβολίου;

 


Το φάρμακο υπάρχει και έχει πάρει άδεια στις 10 Νοεμβρίου από τον FDA. Για ποιόν λόγο δεν δόθηκε λοιπόν προτεραιότητα, τόσο από την ελληνική όσο και από τις υπόλοιπες κυβερνήσεις παγκοσμίως, στην άμεση χρησιμοποίηση του, παρά προτίμησαν ΟΛΟΙ να επενδύσουν σε εμβόλια;

Γράφει ο (Λ)

Για ποιον λόγο όλες αυτές οι κυβερνήσεις, μαζί με την ελληνική, επέλεξαν να αφήνουν τόσους ασθενείς να πεθαίνουν όλο αυτό το χρονικό διάστημα, ενώ από τις 10 Νοεμβρίου αδειοδοτήθηκε το φάρμακο, σύμφωνα και με τις πρόσφατες δηλώσεις του καθηγητή φαρμακολογίας Δ. Κούβελα στην εκπομπή του Γ. Τράγκα;

Πάνω στην έξαρση μιας επιδημίας αυτό που σώζει τους ασθενείς είναι το φάρμακο. Τα εμβόλια προστατεύουν σε μεταγενέστερο χρόνο. Γιατί λοιπόν όλοι αυτοί, που «κόπτονται» για το καλό του παγκόσμιου πληθυσμού, επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν το φάρμακο μόνο για τους ίδιους; Το τρανταχτό και ταυτόχρονα μοναδικό φωτεινό παράδειγμα ήταν ο πρόεδρος των Η.Π.Α Τράμπ, ο οποίος φυσικά το χρησιμοποίησε και το δήλωσε δημοσίως! Σκεφτείτε όμως πόσοι το χρησιμοποίησαν και δεν είπαν τίποτα, ή ακόμα χειρότερα... το χρησιμοποίησαν....ιάθηκαν και υπήρξε εκτεταμένη προσπάθεια να συγκαλυφθεί το γεγονός...; Μην πάει το μυαλό σας πολύ μακριά...! Αφού λοιπόν πρώτα κατηγόρησαν τον Τράμπ ότι διαφήμιζε το συγκεκριμένο φάρμακο, αφού το χρησιμοποίησαν και οι ίδιοι που τον κατηγορούσαν, αφού κατάφεραν τελικά να τον «ρίξουν», αφού εφύηραν τα εμβόλια και αρχίζουν να εμβολιάζουν τους πληθυσμούς σε καθεστώς φόβου.... και αφού άφησαν τόσο κόσμο να πεθάνει, τώρα σιγά σιγά θα αρχίσουμε να ακούμε ότι εγκρίνεται δοκιμαστικά και αργά αργά και η χρήση των μονοκλωνικών αντισωμάτων. Το ερώτημα είναι...ΓΙΑΤΙ;


Η πρεμούρα τους για το εμβόλιο...

Σε ολόκληρο τον πλανήτη αυτή τη στιγμή και παρά το γεγονός ότι ΥΠΑΡΧΕΙ το φάρμακο έχει ξεκινήσει μια παγκόσμια εκστρατεία για να πεισθεί ή εξαναγκαστεί ο παγκόσμιος πληθυσμός να οδηγηθεί στον εμβολιασμό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, Τζορτζ Ου. Μπους και Μπιλ Κλίντον οι οποίοι ως άλλες «καρικατούρες» δηλώνουν πανέτοιμοι να εμβολιαστούν δημοσίως για τον κορωνοϊό, προκειμένου να ενθαρρύνουν τους συμπατριώτες τους να κάνουν το ίδιο.

Το ερώτημα που προκύπτει βεβαίως είναι το εξής.... Το να βγαίνουν μπροστά οι συγκεκριμένοι διεθνιστές και να λένε πως θα εμβολιαστούν δημόσια, προτρέπει ή αποτρέπει να κάνουμε το εμβόλιο;;;

Ο 59χρονος Ομπάμα είπε ότι έχει «απόλυτη εμπιστοσύνη» στις υγειονομικές αρχές της χώρας και ιδίως στον εξίσου διεθνιστή, λοιμωξιολόγο Άνθονι Φάουτσι.

«Αν μου πει ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές και μπορεί να προστατεύσει από την Covid, δεν θα διστάσω να το κάνω», ανέφερε σε μια ραδιοφωνική συνέντευξή του στο SiriusXM, αποσπάσματα της οποίας αναρτήθηκαν την Τετάρτη στο YouTube.

Επιπλέον, ένας εκπρόσωπος του Τζορτζ Ου. Μπους είπε αργότερα στο CNN ότι ο Ρεπουμπλικάνος πρώην πρόεδρος, 74 ετών σήμερα, είναι διατεθειμένος να «διαφημίσει» τα εμβόλια κατά της Covid-19. «Τα εμβόλια θα πρέπει στην αρχή να κριθούν ασφαλή και να χορηγηθούν σε όσους έχουν προτεραιότητα. Ο πρόεδρος Μπους θα περιμένει τη σειρά του και θα εμβολιαστεί εθελοντικά μπροστά στις κάμερες», είπε ο Φρέντι Φορντ.

Τέλος, ο εκπρόσωπος του Μπιλ Κλίντον, Έιντζελ Ουρένα, είπε επίσης ότι ο πρώην πρόεδρος θα εμβολιαζόταν δημοσίως «αν κάτι τέτοιο μπορεί να ωθήσει όλους τους Αμερικανούς να κάνουν το ίδιο».

Ένα άρθρο στην εφημερίδα Washington Post καλούσε σήμερα τον εκλεγμένο πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, 78 ετών και τη μέλλουσα αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις, 56 ετών, να εμβολιαστούν και αυτοί «σε ζωντανή σύνδεση» για να πείσουν τους σκεπτικιστές.

Πολλοί στις ΗΠΑ αλλά και σε όλον τον πλανήτη εκφράζουν αμφιβολίες για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, λόγω της ταχύτητας με την οποία αναπτύχθηκαν. Οι συγκεκριμένοι πρώην πρόεδροι βγαίνουν και λένε πως θα εμβολιαστούν δημόσια...σε μία προσπάθεια να πείσουν όσους γίνεται περισσότερους αμερικανούς να εμβολιαστούν....ενώ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΡΜΑΚΟ.



Για ποιον λόγο παραγκωνίζεται η χρήση φαρμάκου και δίνεται προτεραιότητα στον εμβολιασμό;

Απάντηση με σιγουριά δεν θα μπορέσει κανένας να δώσει. Ωστόσο γεγονότα και δηλώσεις σαν αυτή του καθηγητή κ. Δερμιτζάκη βάζουν σε υποψίες ακόμα και τους πιο καλοπροαίρετους, καθώς πλέον δηλώσεις περι περιστολής ελευθεριών όσων δεν εμβολιαστούν ακούγονται όλο και πιο συχνά.

Δερμιτζάκης: «Όποιος δεν θα κάνει το εμβόλιο δεν θα έχει ελευθερίες

Καθηγητής πανεπιστημίου ανακοίνωσε από τηλεοράσεως την περιστολή των ελευθεριών όσων δεν κάνουν το εμβόλιο!

Ο Ο Μανώλης Δερμιτζάκης είναι καθηγητής γενετικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου της Γενεύης. Θεωρεί ότι το εμβόλιο φέρνει ελευθερία (θυμίζοντας τον Πάγκαλο που έλεγε ότι το Μνημόνιο είναι “ευλογία” για την Ελλάδα), ταυτίζει τους καπνιστές με όλους όσοι δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο θέλει “διαβατήριο εμβολίου για τα παιδιά στα σχολεία” και δεν αποκλείει ακόμα και την απαγόρευση εισόδου στα πολυκαταστήματα στους μη εμβολιασθέντες! Δείτε το video!

Αφού συκοφάντησαν και «έριξαν» τον Τραμπ οι παγκοσμιοποιητές και τα ΜΜΕ,  ΤΩΡΑ, κάνουν μνεία στο φάρμακο στο οποίο προέτρεπε ο Αμερικανός Πρόεδρος, το οποίο, αρχίζει σιγά σιγά να πηγαίνει παντού, αφού πρώτα έχουν αφεθεί στη τύχη τους όσοι ασθένησαν και έχασαν τη μάχη.

Διαβάζουμε λοιπόν στο ΣΚΑΙ ότι έρχεται πλέον και στην Ελλάδα το φάρμακο του Τραμπ των μονοκλωνικών αντισωμάτων καθώς ο ΕΟΦ ενέκρινε την δοκιμή του φαρμάκου και οι κλινικές μελέτες πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα...!



https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/