27.11.20

Γερμανικά ΜΜΕ διέσυραν Μέρκελ-ΕΕ: ''Το τουρκικό πλοίο μετέφερε όπλα''

 

Αποκάλυψη για το περιστατικό στα ανοιχτά της Λιβύης

Σε αποκαλύψεις-''βόμβα'' προχώρησαν σήμερα Γερμανικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν, το τουρκικό πλοίο ''Rosalina'', στο οποίο έκαναν ρεσάλτο Γερμανοί κομάντος, εδώ και έξι μήνες σε απόρρητο έγγραφο της ΕΕ, αναφερόταν ως το πλοίο το οποίο έκανε την ''βρώμικη'' δουλειά του Ερντογάν. 

Σύμφωνα με αξιωματούχους της ΕΕ, το πλοίο μεταφέρει εδώ και μήνες οπλισμό στις δυνάμεις του GNA. Μάλιστα όπως αναφέρουν τα Γερμανικά ΜΜΕ και αυτή την φορά είχε ''φορτώσει'' όπλα, όμως μετά από παρέμβαση Ερντογάν, το ρεσάλτο των Γερμανών σταμάτησε άδοξα. 

Μάλιστα ο διοικητής της φρεγάτας ''ΑΜΒΟΥΡΓΟ'', είχε πληροφορίες πως το πλοίο μετέφερε ύποπτο περιεχόμενο, ενώ ήταν σίγουρος πως πάνω του είχε όπλα! 

Κανείς όμως δεν προχώρησε σε ολοκλήρωση της νηοψίας!  

Προκαλούν οι Τούρκοι  

 

Από την άλλη πλευρά, η Τουρκία με απίστευτο θράσος σύμφωνα με πληροφορίες θα διεκδικήσει αποζημίωση για το ρεσάλτο από την ΕΕ! Ταυτόχρονα για άλλη μία φορά απειλούν τον Έλληνα Διοικητή της επιχείρησης ''ΕΙΡΗΝΗ''.  

Ποιος είναι ο Αρχιπλοίαρχος Θεόδωρος Μικρόπουλος

Ο Αρχιπλοίαρχος Θεόδωρος Μικρόπουλος ΠΝ γεννήθηκε στην Αθήνα τον Μάιο του 1965. Εισήχθη στην Σχολή Ναυτικών Δοκίμων τον Σεπτέμβριο του 1984 και αποφοίτησε τον Ιούνιο του 1988 ως Μάχιμος Σημαιοφόρος.

The new Force Commander of Operation EUNAVFORM MED IRINI is Commodore Theodoros Mikropoulos from Greece.

Έλληνας Αρχιπλοίαρχος του ΠΝ είναι ο νέος διοικητής των δυνάμεων της επιχείρησης «Ειρήνη» της Ε.Ε ..Ο ο λόγος για έναν Μάχιμο Αξιωματικό του Πολεμικού μας Ναυτικού τον Αρχιπλοίαρχο ΠΝ Θεόδωρο Μικρόπουλο.

Έχει υπηρετήσει, στο Α/Τ ΑΣΠΙΣ (1988-1989) ως Αξιωματικός ΚΠΜ και βοηθός Αξιωματικού ΠΒ, στο ΤΠΚ ΣΙΜΙΤΖΟΠΟΥΛΟΣ (1989-1990) ως Διευθυντής Διευθύνσεων Σν-ΝΚ και Αξιωματικός Γραφείου Κυβερνήτη, στο ΤΠΚ ΜΥΚΟΝΙΟΣ (1992-1995) ως Διευθυντής Διευθύνσεων Επιχειρήσεων και Οπλισμού, καθώς και ως Ύπαρχος του ΤΠΚ ΜΥΚΟΝΙΟΣ (1995-1997).

Διετέλεσε Κυβερνήτης στα  κάτωθι Σκάφη
– ΠΠ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ Ι (1990-1991)
– Π/Φ ΟΥΡΑΝΟΣ (1998-1999)
– ΤΠΚ ΜΠΛΕΣΣΑΣ (2000-2002)
– Φ/Γ ΝΑΒΑΡΙΝΟΝ (2011-2013) 

Για το τέλος πάντως οι Τούρκοι άφησαν και μία ''βόμβα''. Από εδώ και στο εξής θα κάνουν νηοψία σε όσα σκάφη πηγαίνουν στη Λιβύη. Ειδικά σε αυτά που θα κατευθύνονται στη Βεγγάζη, όπου ελέγχεται από τον Χ. Χαφτάρ. Με λίγα λόγια, θέλουν να κάνουν ναυτικό αποκλεισμό! 

Θα ξυπνήσει η ΕΕ;