17.11.20

Το μεγάλο πλεονέκτημα που έχει ο κορωνοϊός έναντι άλλων ιών!

 


Φίλοι μου!. Μην ακούτε τι λένε για τον κορωνοϊό, ορισμένοι Ιατροί λοιμωξιολόγοι και ορισμένοι Καθηγητές Φαρμακολογίας, γιατί κάνουν ένα μεγάλο λάθος!. Αγνοούν ένα μεγάλο πλεονέκτημα που έχει ο κορωνοϊός!


Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας

              Μαθηματικός-Ερευνητής

Φίλοι μου Αγαπημένοι!

Ορισμένοι Ιατροί λοιμωξιολόγοι και ορισμένοι Καθηγητές Φαρμακολογίας, λένε το εξής : 

Ο κορωνοϊός έχει πολύ χαμηλό δείκτη θνησιμότητας , όσο είναι και ο δείκτης θνησιμότητας της γνωστής γρίπης τύπου Α (δηλαδή της γρίπης Η1Ν1) και σε αυτό έχουν απόλυτα δίκαιο. 

Όμως, οι εν λόγω Καθηγητές, κάνουν ένα μεγάλο λάθος. 

Αγνοούν την πολύ μεγάλη ταχύτητα μετάδοσης του κορωνοϊού. Για τη μεγάλη ταχύτητα μετάδοσης του κορωνοϊού (που αναγκάστηκαν όλες οι χώρες του κόσμου να πάρουν μέτρα),οι εν λόγω Καθηγητές δεν μιλάνε σχεδόν καθόλου!. 

Ενώ εκεί πρέπει να επικεντρώσουμε την όλη σκέψη μας. 

Θα σας αναφέρω ένα παράδειγμα : 

Η γρίπη Η1Ν1 (δηλαδή η γρίπη τύπου Α) και ο κορωνοϊός έχουν τον ίδιο δείκτη θνησιμότητας, (όπως μας λένε οι δύο Καθηγητές και συμφωνώ απόλυτα και εγώ μαζί τους). 

Η γρίπη Η1Ν1 εμφανίστηκε στην Ελλάδα το Φθινόπωρο του 2009. 

Από τον Οκτώβρη του 2009 μέχρι το Μάρτιο του 2010 (που είναι 6 μήνες) χωρίς να έχει βρεθεί εμβόλιο για τη γρίπη Η1Ν1 και χωρίς να έχει ληφθεί κανένα περιοριστικό μέτρο για να εμποδιστεί η διασπορά της γρίπης Η1Ν1, στους 6 αυτούς μήνες από τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας, ΠΕΘΑΝΑΝ από τη γρίπη Η1Ν1 142 συμπολίτες μας!

Από τον κορωνοϊό, (που δεν έχουμε ακόμη στη διάθεση μας το εμβόλιο και παρά το γεγονός ότι από το Μάρτιο του 2020 μέχρι και σήμερα έχουν ληφθεί πολλά περιοριστικά μέτρα και επίσης παρά το γεγονός ότι ο κορωνοϊός έχει με τη γρίπη Η1Ν1 το ίδιο περίπου δείκτη θνησιμότητας), στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου του 2020 (δηλαδή μέσα σε 15 ημέρες), ΠΕΘΑΝΑΝ 480 συμπολίτες μας!

Τελικά Φίλοι μου!

Έχουμε τη γρίπη Η1Ν1 και τον κορωνϊό που έχουν το ίδιο δείκτη θνησιμότητας.

Από τη γρίπη Η1Ν1, χωρίς εμβόλιο και χωρίς περιοριστικά μέτρα, μέσα σε 6 μήνες πέθαναν 142 συμπολίτες μας! 

Από τον κορωνοϊό, χωρίς εμβόλιο και με πολλά περιοριστικά μέτρα, μέσα σε 15 ημέρες πέθαναν 480 συμπολίτες μας!

Με αυτά τα αδιαμφισβήτητα στοιχεία, Φίλοι μου και ένας μικρός μαθητής της έκτης τάξης του Δημοτικού, αντιλαμβάνεται ότι η ταχύτητα μετάδοσης του κορωνοϊου είναι πολλαπλασίως μεγαλύτερη από την ταχύτητα μετάδοσης της γρίπης Η1Ν1.  

Οπότε, εάν η γρίπη Η1Ν1 ( τα έτη 2009-2010, που δεν είχε ευρεθεί ακόμη το εμβόλιο για τη γρίπη Η1Ν1 και δεν είχε ληφθεί κανένα περιοριστικό μέτρο), ΜΟΛΥΝΕ  (χ) ανθρώπους σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (t).  

O κορωνοϊός (το έτος 2020, που δεν έχει ευρεθεί ακόμη το εμβόλιο και παρά το γεγονός ότι ελήφθησαν πολύ αυστηρά περιοριστικά μέτρα, λόγω της μεγάλης ταχύτητας μετάδοσης του) σε πολύ πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα (t1) (απ' αυτό το χρονικό διάστημα (t) της γρίπης Η1Ν1), ΜΟΛΥΝΕΙ (χ1) ανθρώπους, οι οποίοι είναι πολλαπλώς πολύ πολύ περισσότεροι από τους (χ) ανθρώπους, που μολύνθηκαν από τη γρίπη Η1Ν1 σε ένα χρονικό διάστημα (t), (όπου t>t1)

Με απλά λόγια, Φίλοι μου, ο κορωνοϊός λόγω του ότι μεταδίδεται με τρομερή ευκολία, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχουμε πολλές πολλές μολύνσεις (πράγμα που δεν συνέβαινε με τη γρίπη Η1Ν1)

Και ως εκ τούτου : ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ που προκαλεί ο κορωνοϊός, οδηγούν σε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ!

Έτσι, Φίλοι μου Αγαπημένοι!

Είχαμε τη γρίπη Η1Ν1 το 2009, που είχε τον ίδιο δείκτη θνησιμότητας με τον κορωνοϊό (χωρίς περιοριστικά μέτρα και χωρίς εμβόλιο) και με τη γρίπη Η1Ν1 να μη μεταδίδεται με τόση ευκολία που μεταδίδεται σήμερα ο κορωνοϊός, και γι' αυτό είχαμε ολιγότερες μολύνσεις (από τις μολύνσεις του κορωνοϊού), με αποτέλεσμα και ολιγότερους θανάτους!. 

Συγκεκριμένα μέσα σε ένα εξάμηνο από τη γρίπη Η1Ν1 (όπως παραπάνω σας ανέφερα), είχαμε μόνο 142 θανάτους. 

Ενώ σήμερα το 2020 με τη μεγάλη ταχύτητα που μεταδίδεται ο κορωνοϊός, προκαλώντας πολλές πολλές μολύνσεις, (μέσα σε απίστευτο μικρό χρονικό) και επομένως και πολλούς πολλούς θανάτους (που η συντριπτική πλειοψηφία τους, είναι ηλικιωμένοι ΄συμπολίτες μας).

Συγκεκριμένα μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοέμβρη του 2020 (δηλαδή μέσα σε 15 ημέρες και όχι σε ένα εξάμηνο) ΠΕΘΑΝΑΝ 480 συμπολίτες μας (όπως παραπάνω σας ανάφερα)!

Φίλοι μου Αγαπημένοι!

Με όσα σας ανέπτυξα σε αυτή τη δημόσια παρέμβαση σου, θέλω να πιστεύω ότι καταλάβατε ότι ο κορωνοϊός μας ΣΚΟΤΩΝΕΙ με ύπουλο τρόπο!

Μεταδίδεται με τρομερή ευκολία (όπως η πυρκαγιά μέσα σε μια δασώδη περιοχή) και προκαλεί πολλές πολλές μολύνσεις σε πολύ πολύ μικρό χρόνο!. Και από τις πολλές πολλές μολύνσεις έχουμε και πολλούς πολλούς θανάτους!

Στη μικρή Ελλάδα μας σε πληθυσμό, εάν για τον κορωνοϊό ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΛΗΦΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, όταν θα τελείωνε η πανδημία αυτή θα θρηνούσαμε, σύμφωνα με τα μαθηματικά μοντέλα και τις εκτιμήσεις, του διακεκριμένου Μαθηματικού και Καθηγητού στο Πανεπιστήμιο ΜΙΤ της Αμερικής, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ , δεκάδες χιλιάδες έως μισό εκατομμύριο νεκρούς, που οι περισσότεροι απ' αυτούς θα ήταν ηλικιωμένοι άνθρωποι!

Σας κάνω λοιπόν έκκληση, Φίλοι μου Αγαπημένοι, να μην ακούτε τους ολίγους αυτούς Ιατρούς λοιμωξιολόγους και τους ολίγους αυτούς Καθηγητές της Φαρμακολογίας που σας υποβαθμίζουν τον κορωνοϊό και σας λένε ότι ο κορωνοϊός είναι όπως η απλή γρίπη!, αποκρύπτοντας από εσάς, την μεγάλη ταχύτητα μετάδοσης του κορωνοΪου , που θα τη ζήλευε και αυτός ο Ολυμπιονίκης Κεντέρης!.

Φίλοι μου Αγαπημένοι!

Μη τους ακούτε τους εν λόγω Επιστήμονες, γιατί σας παραπλανούν και έτσι εσείς άθελά σας, μπορεί να κάνετε κακό στους συνανθρώπους σας!!!

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ