6.11.20

Πατριωτική Δημοκρατική Ένωση : Δελτίο τύπου


Οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις αλλά και ζητήματα οργανωτικής φύσεως απασχόλησαν την συνεδρίαση της νέας Πολιτικής Γραμματείας της Δημοκρατικής Αναγέννησης που διεξήχθη στις 4 Νοεμβρίου.

 Ο πρόεδρος του κόμματος κ. Στέλιος Παπαθεμελής χαιρέτησε την συνεδρίαση, στην οποία Γενικός Γραμματέας εξελέγη ομοφώνως ο Θεόδωρος Ε. Παντούλας, ο οποίος και θα συντονίσει τις ενέργειες για την ανασυγκρότηση της Δημοκρατικής Αναγέννησης, με αναπληρωτή Γραμματέα τον Αλέξανδρο Αρβανιτάκη. Επιπλέον την Γραμματεία Οργανωτικού ανέλαβε ο Τάσος Σταυρακάκης, την Γραμματεία Οικονομικού ο Γεώργιος Παπαδόπουλος και ως Εκπρόσωπος τύπου ορίσθηκε ο Γιάννης Παναγιωτακόπουλος.

 Επίσης τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας Φώτης Πλατανίδης και Αλέξανδρος Αρβανιτάκης ορίσθηκαν ως εκπρόσωποι του κόμματος στην Πατριωτική Δημοκρατική Ένωση, στην οποία μετέχει η Δημοκρατική Αναγέννηση μαζί με την Ελεύθερη Πατρίδα και τον Πατριωτικό Σύνδεσμο.

 Στη συνεδρίαση προγραμματίστηκαν επίσης ενέργειες για την δημιουργία επιτροπών ανά διοικητική περιφέρεια, η ενδυνάμωση της επικοινωνίας του κόμματος και η πραγματοποίηση Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης εντός των επόμενων μηνών.