8.10.20

Καιρός: Προσοχή! Ψυχρό μέτωπο διασχίζει την Ελλάδα – Πού θα χτυπήσουν ισχυρά φαινόμενα


 
Συγκεκριμένα, βροχές και καταιγίδες αναμένονται από ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα της χώρας και τα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Από τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 08/10 το ψυχρό μέτωπο που είναι υπεύθυνο για τη μεταβολή του καιρού, επηρεάζει τα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα της χώρας και τα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου.

 Στη δορυφορική εικόνα που ακολουθεί απεικονίζεται το μέτωπο στις 08:40 το πρωί της Πέμπτης, ενώ με κίτρινους αστερίσκους σημειώνονται οι περιοχές όπου εκδηλώνονται καταιγίδες. Στην εικόνα περιέχεται ο πίνακας με τα μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης.

Πιο αναλυτικά, για το υπόλοιπο τη ημέρας έντονα φαινόμενα θα συνεχίσουν να εκδηλώνονται στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, καθώς και σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά τόπους σε τμήματα της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας, επηρεάζοντας ενδεχομένως πρόσκαιρα και την Αττική.

newsbomb.gr/