29.9.20

Απάντηση του Αντώνη Αντωνά στον Παύλο Αποστολίδη.


Γράφει ο Αντώνης Αντωνας 

 Ο κ. Αποστολίδης καλό θα ήταν να μελετήσει καλύτερα τα περί βάρβαρης τουρκική εισβολής, να ακούσει τις νοερές φωνές των 6000 αδικοχαμένων Κυπρίων Ελλήνων και 1900 αγνοουμένων ( Κυπρίων και αδελφών Ελλαδιτών), των 20000 εγκλωβισμένων, να δεί επί χάρτου την κατοχή του 37%.
 
 Να ακούσει τον πόνο των 250000 προσφύγων Και ταυτόχρονα να ξαναδιαβάσει τα περί άρθρου 4 των εγγυήσεων Ζυρίχης Λονδίνου, το οποίο πουθενά δεν παραχωρεί το δικαίωμα στις εγγυήτριες χώρες να εισβάλλουν στα εδάφη της Κύπρου και να κατασφάζουν αμάχους.

 The Turkish force landed in the Cyprus island




 OXI κ. Αποστολίδη. Οι βάρβαροι εισέβαλαν invated στην Ελληνική Κύπρο και αφού κατέσφαξαν αμάχους κατάλαβαν παράνομα το 37% της Κύπρου. Ιδείτε, ψηφίσματα ΟΗΕ, δικαστηρίου Χάγης κλπ. Πραγματικά ο Ελληνικός Κυπριακός λαός απογοητεύεται, από τις απαράδεκτες θέσεις και των δικών σας και των υπολοίπων σταγονιδίων που καταβάλλουν κάθε προσπάθεια, για να απαλλαγούν από αυτό το Ελληνικό νησί που ανά τους αιώνες αγωνίζεται να παραμείνει ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

 ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ….. ΤΑ… ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΧΤΥΠΟΥΝ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΑΣ, Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗΣ ΕΠΕΛΕΓΗ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΑΛΩ Η ΚΥΠΡΟΣ.

 ΑΥΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ;
 ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΕΣ ΘΈΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΙΓΩΝ.

 Ο ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΝΑΡΞΗ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΣΑ ΑΛΛΑ ΠΑΜΠΕΣΑ. ΕΙΣ ΜΑΤΗΝ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΕΙΣ ΜΑΤΗΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΙΤΑΜΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΟΣΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ, ΥΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ.
 ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΗΡΩΕΣ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΥΧΟΝ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ, ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΓΝΩΜΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ. 


ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟ