30.8.20

Τίποτα δεν σας ανήκει Τούρκοι βάρβαροι ολετήρες!


Τίποτα δεν σας ανήκει Τούρκοι βάρβαροι ολετήρες!
Επίκαιρη αποκαλυπτική συνοπτική έρευνα – απάντηση.
Επιμέλεια από Αντώνιο Αντωνά.
Και τα εδάφη και οι θάλασσες και οι αιθέρες, που σαν επίδοξοι καταπατητές ολετήρες θέλετε να αλώσετε ….ΕΛΛΗΝΙΚΑ ήταν από γένεσης τους….. Και η Μικρά Ασία και η Κύπρος, που παράνομα κατακτήσατε και καταπατήσατε, δια πυρός και σιδήρου είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΕΣ.
Οι μεγάλοι κλέπται από το μικρόν απάγουσι. Διογένης
Οι μεγάλοι κλέφτες αρπάζουν και τα μικρά.

29389D46 E7C3 4D3F 823B 534D11004C70
Παρένθεση. Αποσπάσματα.
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1948.
ΑΡΘΡΟ 17
1. Κάθε άτομο, μόνο του ή με άλλους μαζί, έχει το δικαίωμα της ιδιοκτησίας.
2. Κανείς δεν μπορεί να στερηθεί αυθαίρετα την ιδιοκτησία του….
ΜΕΡΟΣ II ΧΩΡΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΡΕΥΟΥΣΑ ΖΩΝΗ
ΤΜΗΜΑ 1 ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
Άρθρο 2 Νομικό καθεστώς της χωρικής θάλασσας, του εναέριου χώρου πάνω από την χωρική θάλασσα και του βυθού και του υπεδάφους του
1. Η κυριαρχία του παράκτιου κράτους εκτείνεται, πέραν από την ηπειρωτική του επικράτεια και τα εσωτερικά του ύδατα και στην περίπτωση αρχιπελαγικού κράτους, περά από τα αρχιπελαγικά του ύδατα, στην παρακείμενη θαλάσσια ζώνη που ορίζεται ως χωρική θάλασσα.
2. Η κυριαρχία αυτή εκτείνεται και στον εναέριο χώρο, πάνω από την χωρική θάλασσα καθώς και στο βυθό και υπέδαφός της.
3. Η κυριαρχία επί της χωρικής θάλασσας ασκείται σύμφωνα με την παρούσα σύμβαση και τους άλλους κανόνες του διεθνούς δικαίου.
Τούρκοι, οι πατρογονικές σας «εστίες» βρίσκονται στην βαθύτερη βάρβαρη Ανατολή, όπου ζούσατε σε σπηλιές και σε δέντρα και επικοινωνούσατε με άναρθρες κραυγές, όπως και η σημερινή σας γλώσσα καταμαρτυρεί, όταν οι ΕΛΛΗΝΕΣ είχαν φιλοσοφία, πολιτισμό και έκτιζαν Παρθενώνες….
«Τούτων δε των βαρβάρων τινές μεν γυμνοί το παραπάν βιούντες, κοινάς έχουσι τας γυναίκας και τα τέκνα παραπλησίως ταις των θρεμμάτων αγέλαις, ηδονής δε και πόνου την φυσική μόνο αντίληψη ποιούμενοι των αισχρών και καλώς ουδεμίαν λαμβάνουσιν έννοιαν»
«Από την πρώτη μαύρη μέρα που μπήκαν στην Ευρώπη, ήταν το μόνο δείγμα της ανθρωπότητας που έδειξε τη μεγαλύτερη έλλειψη ανθρωπισμού. Οπουδήποτε κι αν πήγαν, μια πλατιά κηλίδα αίματος έδειχνε τα ίχνη της διαβάσεώς τους και σ΄ όλη την έκταση της κυριαρχίας τους ο πολιτισμός εξαφανιζόταν». Γλάδστων, Πρωθυπουργός της Βρετανίας, 1876
-«Δεν υπάρχει περίπτωση στην Ευρώπη, στην Ασία ή στην Αφρική, η εγκαθίδρυση της τουρκικής κυριαρχίας να μην είχε σαν συνέπεια την υποβάθμιση του πολιτισμού. Η Τουρκία, όπου βγήκε νικήτρια έφερε την καταστροφή».
Κλεμανσώ, πρωθυπουργός της Γαλλίας (Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος)
Κοράνι, 8:12 «Θυμηθείτε οτι ο Κύριός σας ενέπνευσε τους αγγέλους (με το μήνυμα): “Είμαι μαζί-σας: δώστε αντοχή στους Πιστούς: Θα σπείρω τον τρόμο στις καρδιές των Απίστων: τσακίστε τους λαιμούς-τους, και σακατέψτε τα ακροδάχτυλά τους.”»
Κοράνι 33:26 «Κ’ εκείνους από τους Ανθρώπους του Βιβλίου [δηλ. τους Εβραίους και τους Χριστιανούς] που τους βοήθησαν — ο Αλλάχ τους έριξε από τα φρούριά τους κ’ έσπειρε τον τρόμο στις καρδιές-τους. (Έτσι ώστε) κάποιους σκοτώσατε, κι άλλους πήρατε αιχμαλώτους.»
3276DFF0 71DC 4B6B B4D6 61A457D8A114
*Καταγωγή Τούρκων.
*Εμφανίζονται κατά τον 6ο-8ο αιώνα μ.Χ., ως νομάδες της κεντροασιατικής στέπας και η γνωστότερη ομάδα τους, οι εννέα Ογούζοι (Dokuz Oghuzz) κατόρθωσαν σταδιακά να ενώσουν από τον 6ο αιώνα όλα τα ογουζικά φύλα, από την Κίνα ως τον Εύξεινο Πόντο, για να εγκατασταθούν τελικά (τέλη 9ου αρχές 10ου αιώνα) στις εύφορες κοιλάδες ανατολικά της λίμνης Αράλης (της αρχαίας Ωξιανής) ανάμεσα στους μεγάλους ποταμούς Σιρ-Νταριά (τον αρχαίο Ιαξάρτη) και Αμού Νταριά (τον αρχαίο Ώξο). Οι περιοχές αυτές ανήκαν στην τέως ΕΣΣΔ και είναι γνωστές ως Transoxania/Transoxiana. Ακόμα και σήμερα κατοικούνται από Τουρκομάνους νομάδες, απογόνους των παλαιών ομοφύλων τους. Τουρκική ή τουρανική ονομάζεται μια οικογένεια δεκάδων νομαδικών φύλων με καταγωγή από τη Μογγολία και τη ΝΑ Σιβηρία, τα οποία μετανάστευαν κατά κύματα καθ’ όλη τη διάρκεια του μεσαίωνα, κυρίως μεταξύ 6ου και 11ου αιώνα.
Οι Ουράνιοι Τούρκοι ή Γαλάζιοι Τούρκοι (τουρκικά: Göktürkler, ελλην. Γκιοκτούρκοι), γνωστοί επίσης ως Ασίνα και Ατσίνα Τούρκοι, ήταν μια συνομοσπονδία νομαδικών τουρκικών (τουρανικών) φύλων στη μεσαιωνική Κεντρική Ασία. Οι Ουράνιοι Τούρκοι, υπό την ηγεσία του χαγάνου Μπουμίν (πέθανε το 552 μ.Χ.) και των υιών του, διαδέχθηκαν το Χαγανάτο των Ρουράν (μια πρωτοαβαρική συνομοσπονδία) ως η κύρια δύναμη στην περιοχή και δημιούργησαν το τουρκικό χαγανάτο των Ουράνιων Τούρκων («Γκιoκ Τουρουκλαρί», 582-745). Σημειώνεται ότι η παγκόσμιος ιστορία κατάγραψε τον Μπουμίν και τους ουράνιους ή γαλάζιους τούρκους σαν τους πλέον αιμοδιψείς και βαρβάρους…
Εξ ου και η Γαλάζια Πατρίδα, αλλά και η πάλαι ποτέ Οθωμανική Αυτοκρατορία, που ονειρεύεται ο νεοσουλτάνος Ερντογάν….
6DE49ADD 781D 4E44 B510 148A4E585590
0BBC9A5F 80A6 4A97 A0E5 B61F752E2FA3
6309319B B379 4B30 914F A0697191988A
Σημείωση. Πριν παραχωρηθούν τα Δωδεκανησα στην ΕΛΛΑΔΑ, απο την Ιταλία ,με το αρθρο 14 του Παραρτήματος της Συνθήκης της Λωζανης, 23/7/1923, η Τουρκία είχε παραιτηθεί από ολα τα «δικαιώματα», που «έφερε»(;) μέχρι τότε, για το σύνολο των Δωδεκανήσων, τα οποία πέρασαν υπό Ιταλική κατοχή και εν δικαίω σαν Ελληνικά κατεχόμενα νησιά στην Ελλάδα με την έγκριση και του ΟΗΕ και των νικητριών δυνάμεων…. Τώρα τα ξέχασαν και οι δόλιοι σύμμαχοι και πόσον μάλλον η Τουρκία, που είχε προσυπογράψει όλες τις συμφωνίες….;;; Εν συνεχεία ενσωματώθηκαν πλήρως στην ΕΛΛΑΔΑ, λίγο μετά την Διάσκεψη Ειρήνης του Παρισιού 10/2/1947. Τότε ,η συμφωνία έθεσε ως διάδοχο των νησιών την ΕΛΛΑΔΑ, η οποία θα συνέχιζε να έχει διεθνώς αναγνωρισμένα κυριαρχικά, νομικά και πολιτικά δικαιώματα για αυτά!. Στην Τουρκία παραχωρήθηκαν μόνο δυο νησίδες οι Καρα Άντα,και Οράκ.
3E79E926 9224 49A1 A64D DA654FC53147
«Η Τουρκία δίνοντας τις δικές της ερμηνείες αμφισβητεί γενικής αποδοχής κανόνες του διεθνούς δικαίου η τους εφαρμόζει, οπου και όπως τη συμφέρει. Μετά την ύποπτη αναφορά στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ‘Ιμια, στο τουρκικό κυβερνητικό προγράμμα συναντάμε τη φράση: «Turkey will abide by all international agreements it has signed.However the implementation of these against the national security and interest will not be allowed», δηλαδή… Η Τουρκία θα τηρήσει όλες τις διεθνείς συμφωνίες, που εχει «υπογράψει». Εν τούτοις δεν θα επιτρέψει η εφαρμογή τους να είναι αντίθετη στην εθνική της ασφαλείας και τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ”. Επισημαίνουμε την χαρακτηριστική λέξη “συμφέροντα της” που αντικατοπτριζει τη δόλια της θέση, απέναντι στην εφαρμογή του διεθνούς δικαίου και των διεθνών συνθηκών, που έχει υπογράψει, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ…
Πρέπει να τονισθεί οτι η έκφραση “Γκρίζες Ζώνες” είναι μονομερής όρος, που χρησιμοποιεί η τουρκική εξωτερική πολιτική, για εξυπηρετήση των παράλογων και παράνομων επιδιώξεων της στο Αιγαίο. Επομένως τα Θαλάσσια Σύνορα μας είναι επακριβώς οριοθετημένα, με βάση το διεθνές δίκαιο, αλλά και τις ισχύουσες διεθνείς συνθήκες και το γνωρίζουν και οι άσπονδοι μας σύμμαχοι και οι Τούρκοι, αλλά και οι ένδοξες ένοπλες δυνάμεις της χώρας μας…..»
( Αποσπασματικές πληροφορίες, από δημοσιευθέντα άρθρα αρχείου, με πρόσθετα σχόλια.)
Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΑΛΩΣΑΝ… ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΜΥΘΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΙΣΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΕΙΜΗΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΘΗΣΑΥΡΩΝ, ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΙ ΚΑΙ ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΟΙ «ΦΙΛΟΙ» ΜΑΣ….! ΟΡΘΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΖΗΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΜΑΡΜΑΡΙΝΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ, ΑΛΛΑ ΔΙΥΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΗΛΟ….
Αντώνιος Αντωνάς – Συγγραφέας.