5.8.20

Το Ξέσπασμα του Στρατηγού Φράγκου ….Έχετε «Απίδια» κάντε τα Τζαμιά της Ελλάδος Εκκλησιές (Ηχητικό)


Ποιος άκουσε τον Στρατηγό και δεν φοβήθηκε …Καταπέλτης ο Στρατηγός Φράγκος κατά του Γενιτσάρου Χότζα Ερντογάν που οι Έλληνες τον έχουν περί πολλού ,αλλά και εναντίον της πολιτικής της Ηττοπάθειας που χαρακτηρίζει τους Έλληνες Πολιτικούς και του Συμβούλους αυτών !



Δεν χαρίστηκε σε κανέναν και δεν μάσησε τα λόγια του ,ενώ ανέπτυξε και κατέρριψε ένα προς ένα όλα τα Τουρκικά Επιχειρήματα προτείνοντας μέτρα και αντίμετρα για τους έχοντας την ευθύνη όπως χαρακτηριστικά κατέληξε !!

Οι Τούρκοι μετέτρεψαν 4 Εκκλησιές απο Μουσεία σε Τζαμιά ..Εσείς έχετε απίδια να κάνετε τα Τζαμιά -Μουσεία Εκκλησιές ;

Εμείς από πλευρά μας απλά έχουμε αφού ακούσετε την συνέντευξη του Στρατηγού Φράγκου να κάνουμε μια απλή πρόταση : Έχει σκοπό η Ελλάδα να κρατήσει την κυριαρχία της και το δικαιώματα τα της που προκύπτουν απο τις Συνθήκες και το διεθνές Δίκιο …

Ή όλα είναι προπέτασμα αυτά καπνού για να πάμε σε συνθηκολόγηση στο τραπέζι του Εξευτελιστικού διαλόγου της Χάγης όπως ανέφερε και ο Καθηγητής Μάζης !

Γιατί η διαβεβαίωση & του Συμβούλου Ασφαλείας του Πρωθυπουργού και των παρατρεχάμενων του περί μη «Θερμού Επεισοδίου» απο το 2019 άλλα μας λένε!!

Ακούστε τα λεγόμενα του Στρατηγού αξίζει τον χρόνο σας


https://www.stoxos.gr/