21.8.20

Γελοιότητες!!!

Το  μεγαλύτερο κακό είναι ότι δεν είναι απλός αστυνομικός...!
Juan

Αστυνομικός  χαιρετά… υπηρεσιακά τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.
Μπορεί την φωτογραφία να την έστειλε  στο zougla.gr φίλος του Ολυμπιακού όταν δημοσιεύσαμε  αντίστοιχη του  Βαγγέλλη Μαρινάκη τον οποίο επίσης χαιρετά υπηρεσιακά όργανο της τάξης. Όμως ανακύπτουν εύλογες απορίες και ερωτήματα.
-Ή οι αστυνομικοί δεν γνωρίζουν την θέση τους στην κρατική πυραμίδα ή δεν ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους, οπότε είναι θέμα του κ. Χρυσοχοίδη να τους την υπενθυμίσει

-Ή  υπάρχει σύγχυση μεταξύ των οργάνων της εκτελεστικής εξουσίας για το ποίοι είναι οι φυσικοί προϊστάμενοί της, οπότε και σε ποίους πρέπει να αποδίδουν… τιμές
Αν οι αστυνομικοί μας πιστεύουν ότι ο οποιοσδήποτε επιχειρηματίας, εφοπλιστής ή πρόεδρος ΠΑΕ ενέχει ρόλο… θεσμικής εξουσίας,  δικαιολογείται ο υπηρεσιακός  χαιρετισμός, και βρισκόμαστε ενώπιον μίας σοβαρής παθογένειας της καθ ημάς Δημοκρατίας.
Η διάκριση των εξουσιών είναι θεμελιώδης αρχή του κράτους δικαίου . Αν εκτός από τις συνταγματικά αναγνωρισμένες Εξουσίες, δηλαδή την νομοθετική, εκτελεστική και δικαστική, κάποιοι και μάλιστα όργανα της Τάξης, αυθαιρέτως συμπεριφέρονται σαν να υπάρχουν κι άλλες, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, τότε ανακύπτει ζήτημα οικονομικών παράκεντρων Εξουσίας στον δημόσιο βίο.