8.8.20

Η κυβέρνηση προσλαμβάνει 280 συνοριοφύλακες για την... Αττική & την Πελοπόννησο!

Έτσι μαζί με τη χαρακτηρισμένη ως παραμεθόριο, περιοχή της...Αμφιάλης (όπου υπηρετούν οι "κολλητοί της εκάστοτε κυβέρνησης" θα ολοκληρωθεί η φύλαξη των συνόρων μας!!!
Juan
Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έδωσε στη δημοσιότητα προκήρυξη για την πρόσληψη 480 ιδιωτών (ανδρών-γυναικών) ως συνοριακών φυλάκων ορισμένου χρόνου, οι περισσότεροι από τους οποίος θα φυλάνε  τα σύνορα της.. Αθήνας και της Κορίνθου!!!

Και σίγουρα δεν θα άξιζε ιδιαίτερης προσοχής το γεγονός αν στην προκήρυξη του συγκεκριμένου διαγωνισμού δεν προκαλούσε ερωτήματα το γεγονός πως, από το σύνολο των συνοριοφυλάκων που θα προσληφθούν, οι 280 θα υπηρετήσουν σε περιοχές που μόνο μεθοριακές δεν μπορείς να τις χαρακτηρίσεις
Συγκεκριμένα, από τους 480 συνοριοφύλακες, οι 100 θα τοποθετηθούν στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, οι 80 στον Νότιο Τομέα Αθηνών, άλλοι 100 στην Κορινθία! 
Με λίγα λόγια 280 νέοι συνοριοφύλακες θα επιτηρούν τα σύνορα της Νέα Σμύρνης, της Κορίνθου και της... Βουλιαγμένης.
Μόνο οι υπόλοιποι 200 θα υπηρετήσουν σε μεθοριακούς σταθμούς της Δράμας και της Ξάνθης. 
Αυτό μάλιστα τη στιγμή που υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με την είσοδο παράνομων μεταναστών από τον Έβρο, ο οποίος από τη στιγμή που έφυγαν οι κάμερες μετατράπηκε ξανά σε ξέφραγο αμπέλι με χιλιάδες παράνομους μετανάστες να εισέρχονται καθημερινά.
Το μόνο που μένει πλέον είναι να προσληφθούν λιμενικοί για τον... Όλυμπο.
https://www.pronews.gr/