12.6.20

Γ.Τράγκας: «Ένα νέο lockdown θα γίνει για να επιβληθεί η μεγαλύτερη μειοδοσία στα ελληνοτουρκικά»


Σε μια πολύ μεγάλη κατηγορία κατά της κυβέρνησης προχώρησε ο αδέσμευτος δημοσιογράφος Γ.Τράγκας από την ραδιοφωνική του εκπομπή «Εν Αθήναις» δηλώνοντας πως εάν οι λοιμωξιολόγοι  αποφασίσουν ένα νέο lockdown θα έχει γίνει με σκοπό να εξουθενωθεί ο ελληνικός λαός ώστε να αποδεχθεί ακόμη και την μεγαλύτερη μειοδοσία στα ελληνοτουρκικά.

«Ελπίζω οι αγαπητοί Έλληνες λοιμωξιολόγοι να μην ανοίξουν όλες τις κερκόπορτες στον νέο πορθητή με ένα καινούργιο lockdown.
Ελπίζω να μην αποδειχθούν εκτός από επιχορηγούμενοι από τις μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες και λάτρεις των εμβολίων του Μπιλ Γκέιτς. Γιοκαρίνοι στα σχέδια των Τούρκων και μας κλείσουν στα σπίτια, την ώρα που θα αποφασίσει θερμό επεισόδιο ο απέναντι Σουλτάνος.
Η δολιότητα συναγωνίζεται τη φαιδρότητα στην παρούσα φάση των εξελίξεων στην περιοχή μας. Έχουν αποφασιστεί στα παρασκήνια διάφορα πράγματα και φαίνεται ότι είναι απαραίτητο να υπάρχει από την ελληνική πλευρά ένας λαός εξασθενημένος οικονομικά, φοβισμένος υγειονομικά και έτοιμος να αποδεχτεί ακόμη και τη μεγαλύτερη μειοδοσία, αρκεί να αναπνέει.
Τον έχουν προπονήσει τα δελτία του ΣΚΑΙ και οι συνάδελφοί μου, που ντάλα μεσημέρι, μπροστά σε διαδηλώσεις πεινασμένων υπαλλήλων, εκεί στο υπουργείο εργασίας, φοράνε μάσκες για να δείξουν πόσο μεγάλος είναι ο κίνδυνος, του ανύπαρκτου και εν αποδρομή σε όλη την Υφήλιο κορωνοϊού.
Ακόμη και οι υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδος και Ιταλίας, φορούσαν μάσκα στην καθιερωμένη φωτογραφία της συνάντησής τους, κρύβοντας έτσι και την πραγματική ουσία της ξαφνικής συμφωνίας Ελλάδος και Ιταλίας.
Οι λοιμωξιολόγοι, δηλαδή η κυβέρνηση δεν θέλουν φέτος μεγάλο τουρισμό πουθενά στην Ελλάδα. Θεωρούν μεγαλύτερο κίνδυνο τον covid από τη φτώχεια που τυλίγει εκατομμύρια Έλληνες.
Φοβίζουν ασύστολα και ξεδιάντροπα όλους τους πολίτες του τόπου, που την ίδια στιγμή κινδυνεύουν λόγω πείνας και χαμηλού βιοτικού επιπέδου και κυρίως λόγω ψυχικών επιβαρύνσεων, από νεοπλασίες, καρδιαγγειακά και άλλες δύσκολες στην αντιμετώπιση και θανατηφόρες ασθένειες.
Μια ομάδα ανοήτων, επιχορηγούμενων από μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες και επί χρόνια σιωπηλών απέναντι στις τεράστιες ελλείψεις του ΕΣΥ, οδηγούν όχι μόνο τη δημόσια υγεία, όχι μόνο την εθνική οικονομία αλλά και την εθνική άμυνα σε κατάρρευση.
Ήδη οι εφημερίδες γράφουν, ότι φοβούνται έξαρση της νόσου, γύρω στις 20 Ιουνίου. Η τύχη της Ελλάδος, το Αιγαίο, η Κύπρος, η οικονομία, οι ζωές εκατομμυρίων πολιτών, έχουν να κάνουν με το R0.
Και οι υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης που δεν έχουν Μητσοτάκη, μνημόνιο και Τούρκους επανέκτησαν την προηγούμενη ζωή τους ή τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος. Οι Ιταλοί απελευθερώνουν τις πτήσεις και η Ισπανία άνοιξε τα κοσμοπολίτικα νησιά – Μαγιόρκα και Ίμπιζα – για να δεχτεί δεκάδες χιλιάδες Γερμανούς.
Εδώ στην Αθήνα περίσσεψε η ανοησία, η κουτοπονηριά και η ανθελληνική δραστηριότητα. Ρώτησα συμπολίτες μας σε δεκάδες περιοχές και χωριά, αν είδαν στην περιοχή τους ταλαιπωρημένους ανθρώπους από κορωνοϊό.
Ούτε ένας δεν μου απάντησε θετικά. Πουθενά δεν είδαν έναν άρρωστο. Πουθενά δεν άκουσαν για βαριά γρίπη.
Μεμονωμένα περιστατικά που κάθισαν σπίτι τους πριν από δύο μήνες, όπως συνέβαινε κάθε χρόνο με όλες τις γρίπες.
Και όπως επί (υ)ιού Μητσοτάκη η χώρα βουλιάζει σε βαθύτατη ύφεση με ανυπολόγιστες συνέπειες κυρίως για τα εθνικά μας θέματα. Υπάρχει ενδεχόμενο οι ιστορικοί του μέλλοντος να γράψουν, ότι δόλιοι ή ανόητοι επιστήμονες δέθηκαν στο άρμα πολιτικών σκοπιμοτήτων και συνέβαλαν στο να πέσει και αυτή η πόλη, να χαθούν τμήματα αυτής της χώρας, από έναν άλλο Πορθητή που βιάζει και παραβιάζει την εθνική ανεξαρτησία και τα εδαφικά κυριαρχικά μας δικαιώματα.
Η συμφωνία είναι ήδη στημένη. Όπως και η επιστροφή του Κόφι Ανάν 2.
Η Ελλάδα πρέπει να γίνει Φιλανδία. Να αποκτήσει το φιλανδικό σύνδρομο. Να είναι μικρή χώρα στα σύνορα της Ευρώπης, αποικία των Γερμανών και υπό την επιρροή της Άγκυρας, του μεγάλου πελάτη, του αιώνιου πελάτη της Γερμανίας. Εκεί πάμε εν μέσω μαύρης ομίχλης, φοβίας και τρόμου που σκορπίζει ο ΣΚΑΙ και ορισμένα άλλα κανάλια.
Είναι τα κανάλια που ποτέ δεν μιλάνε για τους Έλληνες που χάνονται από έλλειψη ακτινοθεραπευτικών μηχανημάτων. Είναι συμβιβασμένοι τηλεοπτικοί παραγωγοί και παρουσιαστές που ποτέ δεν αναφέρονται στην έλλειψη γραμμικών επιταχυντών και στις λίστες των καρκινοπαθών που περιμένουν επί 3 μήνες θεραπεία.
Είναι καλοπληρωμένοι και βουβοί δημοσιογράφοι, τυφλοί μπροστά σε ό,τι συμβαίνει στο εθνικό σύστημα υγείας. Δεν παρακολουθούν τη λίστα των παιδιών με τις συγγενείς καρδιοπάθειες που δεν χειρουργούνται για ποικίλους δόλιους λόγους, στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία. Είναι δημοσιογράφοι – τιμητές του εκάστοτε πρωθυπουργού, οι οποίοι αποθεώνουν στην παρούσα φάση, άνευ μεγάλης σκέψης τον κο Μητσοτάκη. Συνυπεύθυνοι για τη συντριβή της εθνικής οικονομίας.
Είναι βαριά υπεύθυνοι για εγκλήματα σε βάρος του ελληνικού λαού. Προκάλεσαν με τον τρόπο που πρόβαλλαν τα γεγονότα γενική ψύχωση, γενική φοβία και παραλυσία. Ακόμη και τώρα συμβάλλουν στο ξεκλήρισμα όλων των υπολοίπων οικονομικών στοιχείων, χωρίς να σκέφτονται ότι αυτή η οικονομική ισοπέδωση οδηγεί σε εθνική ταπείνωση.
Είναι θλιβερή περίοδος για το δημοσιογραφικό κόσμο, πολύ χειρότερη από εκείνη που οι φασίστες, οι χουντικοί κρατούσαν με όπλα άφωνο τον ελληνικό λαό, οδηγώντας την Κύπρο σε διχοτόμηση.
Σήμερα, δεν υπάρχουν όπλα, ούτε Συνταγματάρχες, ούτε Λοχαγοί, ούτε ΕΣΑ. Σήμερα υπάρχει φασιστική, γκεμπελίστικη προπαγάνδα και τα βασικά όπλα είναι οι ρεπόρτερ που φοράνε μάσκες κρύβοντας το πρόσωπό τους από τις κάμερες, οι ξανθές παρουσιάστριες που ξέχασαν την αποστολή τους και υποστηρίζουν πρώτα τα συμφέροντα της οικογένειάς τους και μετά εκατομμυρίων πολιτών, τα κανάλια που μεταδίδουν ανερυθρίαστα τουρκικές σειρές, συνοδευόμενες από διαφημιστικά σποτ που προστάζουν να «Μείνουμε στο σπίτι μας», να αρκεστούμε σε λιγότερα, να μην αναπνέουμε και να δεχτούμε την επέκταση της Τουρκίας στις θάλασσές μας και τα νησιά μας.
Αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ή ο Ανδρέας Παπανδρέου θα είχαν αποκαλέσει με διάφορα μειοτικά επίθετα, τόσο τον Τσίπρα για τις Πρέσπες, όσο και τον Μητσοτάκη που σφραγίζει όσα έκανε ο Τσίπρας και ο Κοτζιάς.
Ο σημερινός πρωθυπουργός, σύμφωνα με τις αρχές και όσα έλεγε ο ιδρυτής της ΝΔ, αποτελεί όνειδος στο κόμμα του μεγάλου Κωνσταντίνου Καραμανλή. Δεν υπερασπίστηκε με σθένος, ούτε τη Μακεδονία.
Δεν υπερασπίστηκε με σθένος την Ελλάδα απέναντι στους Γερμανούς. Δεν υπερασπίζεται με τόλμη, αποφασιστικότητα και δυναμισμό, τα συμφέροντα της Ελλάδος.
Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες και σίγουρα τις επόμενες ημέρες θα διαρρεύσουν οι σελίδες της ελληνοιταλικής συμφωνίας και θα μάθουμε πολλά. Ήδη όλοι οι αλιείς του Ιονίου, όλοι οι ψαράδες της Ελλάδος, όχι μόνο διαμαρτύρονται αλλά και διακατέχονται από οργή για αυτή την κυβέρνηση του lockdown, της πείνας και των συνεχών υποχωρήσεων.
Η Τουρκία προχωρεί μέσα στην ελληνική υφαλοκρηπίδα νοτίως της Κρήτης και γενικότερα μέσα στα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος στο Αιγαίο. Εμπεδώνει την πλήρη κυριαρχία της στη θάλασσα και στον αέρα, αποκλείοντας, όχι μόνο τα ακριτικά νησιά αλλά και μεγάλα, όπως η Ρόδος και η Κρήτη.
Ουσιαστικά προβαίνει σε αυτό τον αποκλεισμό, σε αυτή την ασφυξία, προκειμένου να αναγκάσει τους κατοίκους να αναδιπλωθούν. Το σχέδιο είναι στρατηγικό, είναι κινήσεις σκακιστή, είναι ακριβώς η ίδια πολιορκητική τακτική που εφήρμοσε ο Μωάμεθ.
Ο Ερντογάν δεν είναι ανόητος και ανεπαρκής, όπως ο ελλιποβαρής στο μυαλό και νοσηρός Μητσοτάκης. Μπορεί να είναι φασίστας, μπορεί να είναι δικτάτορας αλλά έχει σχέδιο και το εφαρμόζει με σοφία, βία και τρομοκρατία.
Ξέρει με ποιους έχει να κάνει στην Αθήνα. Έχει δουλέψει εσωτερικά με πράκτορες και χρηματόδουλους στον ελληνικό οργανισμό. Έχει αφήσει να δράσουν διαλυτικά οι Σόρος, οι ΜΚΟ και τα μέλη του ΕΛΙΑΜΕΠ. Έχει δίπλα στον Μητσοτάκη και στον Τσίπρα, Ροζάκηδες, Ρεπούσηδες, Κοτζιάδες και Φίληδες. Έχει εκείνους που συμβουλεύουν να τα βρούμε -όπως όπως – με την Τουρκία ή βάσει ενός σχεδίου που θα ευνοεί την Τουρκία.
Έχει όλους εκείνους που φώναζαν: «Ζήτω ο Κόφι Ανάν 1». Έχει τους μισθωτούς, τους επιχορηγούμενους από το ίδρυμα Σόρος. Έχει περάσει όπως ο Μωάμεθ τον πολεμικό στόλο του μέσα από το δάσος στον Κεράτιο Κόλπο. Βλέπει ότι είναι εξασθενημένα τα τείχη της πόλης από τον οικονομικό και λοιμωξιολογικό βομβαρδισμό.
Η μεγάλη βασιλική, το μεγάλο πυροβόλο, ήταν ο Τσιόδρας, ο Σύψας και ο Μόσιαλος. Όσοι έκλεισαν τον κόσμο στο σπίτι και αφαίρεσαν την ψυχή του, το σθένος του, τη δύναμή του. Αμφιβάλλω, αν ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού, μετά από αυτό το οικονομικό σιδέρωμα, θα μπορέσει να σηκώσει κεφάλι σε μία τουρκική επίθεση. Έχει φροντίσει ο μέγας νεκροθάφτης της ελληνικής οικονομίας να του αφαιρέσει όλη την ψυχή, όλο το θάρρος, όλη την ανυποταξία που πρέπει να έχει ένας λαός για να πολεμήσει, να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά του δικαιώματα.
Του έλεγε συνεχώς, ως εκπρόσωπος του θανάτου, ότι είναι ικανοποιημένος που συμμορφωθήκαμε, που πειθαρχήσαμε και που αποδείξαμε ότι ως λαός, μπορούμε να μείνουμε στα σπίτια μας. Ένας ιός θανάτου.
Ένας ιός εθνικής ταπείνωσης. Σιγά σιγά, η πραγματική εικόνα του, περνάει σε όλα τα σπίτια, όση αποθέωση και αν έχει από την ΑΝΙΨΙΑ ή από τα μέλη του ΕΛΙΑΜΕΠ ή από τις πληρωμένες δημοσκοπήσεις.
Χθες ομολογώ γέλασα, βλέποντας την ανάρτηση που έκανε η κόρη του κου Χαρδαλιά, που αγαπάει τα πάρτι. Με βάση την ανάρτησή της εκτιμώ ότι αγαπάει τα ξέφρενα πάρτι, ενώ ο πατέρας της θαυμαστής του Ιαβέρη, κυνηγάει τα πάρτι και καταδιώκει όποιος θέλει να αναπνεύσει. Στην Ελλάδα του Μητσοτάκη απαγορεύεται η ζωή. Απαγορεύονται τα πάρτι. Απαγορεύονται τα σφηνάκια.
Η κοινωνική συναναστροφή. Σε λίγο θα απαγορευτεί το ΣΕΞ. Ήδη απαγορεύονται οι αγκαλιές. Απαγορεύεται να αλείψεις το κορίτσι σου με λάδι στην πλάτη.
Η πολιτική Μητσοτάκη είναι ένα νεκροταφείο ιδεών, ένα οστεοφυλάκιο, ιδεών και πολιτικών επιλογών. Το μόνο που κυκλοφορεί εντός του νεκροταφείου της πολιτικής ιδεολογίας του είναι νοσηρότητα, διαφθορά, υποκρισία, ρηχότητα και ξηρότητα ψυχής.
Απανθρωπιά και άκρατος κυνισμός απέναντι στην πραγματική ζωή και στις ανάγκες του ανθρώπου με το ψεύτικο και σαθρό επιχείρημα: «Σώζω τη ζωή σου».