11.6.20

Επίθεση με βιτριόλι: Βρέθηκε & η καμπαρντίνα που φορούσε η δράστιδα!

Συνεχίζεται η ανάκριση της 35χρονης γυναίκας, η οποία είχε ερωτική αντιζηλία με την άτυχη Ιωάννα η οποία δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι. Βρέθηκαν η τηλεκάρτα, η περούκα αλλά και η καμπαρντίνα που φορούσε κατά τη διάρκεια της καλά οργανωμένης επίθεσης.

Η 35χρονη εντοπίστηκε και προσήχθη έξω από το σπίτι της στην περιοχή του Ζωγράφου, ενώ στην τσάντα της εντοπίστηκε μια τηλεκάρτα και μια ξανθιά περούκα.
«Μετά από ενδελεχή έρευνα προσήχθη σήμερα το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών 35χρονη ημεδαπή η οποία εξετάζεται ως ύποπτη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος ημεδαπής στην Καλλιθέα την 20/05/2020», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. Η 35χρονη γυναίκα φέρεται ότι είχε ερωτική αντιζηλία εδω και ένα χρόνο με την 34χρονη Ιωάννα και το χωριό καταγωγής της είναι κοντινό με εκείνο της Ιωάννας. Από την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών προέκυψε ότι έστελνε μηνύματα στο κινητό της Ιωάννας σε σχέση με κάποιο δεσμό που είχε. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, είναι υπάλληλος σε δικηγορικό γραφείο που βρίσκεται κοντά στην περιοχή της ασφαλιστικής εταιρείας που εργάζεται η Ιωάννα και δεν ήταν στο αρχικό κάδρο των ερευνών των αρχών.  

Ένα αίτημα φιλίας στο Facebook η αφορμή   

Θύτης και θύμα κατάγονται από διπλανά χωριά της Αιτωλοακαρνανίας και γνωρίζονταν. Επίσης, η εταιρεία στην οποία εργάζεται η 35χρονη -τα γραφεία της οποίας βρίσκονται στου Φιξ- φέρεται να έχει συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία όπου δουλεύει η Ιωάννα.
Σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτρια του Cnn Greece, Μίνα Καραμήτρου, ένα αίτημα φιλίας που έκανε ο σύντροφος της 35χρονης στην Ιωάννα στο Facebook, ήταν η αφορμή για να οργανώσει την επίθεσή της. Η 35χρονη φέρεται να ζήλευε καθώς πίστευε ότι κάτι συνέβαινε μεταξύ τους.
Ο δικηγόρος σύντροφός της ο οποίος έχει ήδη καταθέσει παραδέχθηκε ότι γνώριζε το θύμα και ότι υπήρχε μια μικρή επαφή μέσω facebook μαζί της ενώ έκανε λόγο και για έντονες σκηνές ζηλοτυπίας που έχει βιώσει από την 35χρονη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα αυτά φαίνεται να ξεκίνησαν πριν από ένα χρόνο.

Το προφίλ της 35χρονης ύποπτης 

Η 35χρονη είναι ιδιωτική υπάλληλος σε δικηγορική εταιρεία που συνεργαζόταν με το ασφαλιστικό πρακτορείο στο οποίο εργαζόταν η Ιωάννα και, κατά πληροφορίες, είχε ερωτική αντιζηλία με την 34χρονη, την οποία κατηγορούσε ότι αποτελούσε εμπόδιο για να προχωρήσει η σχέση της με έναν άνδρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η 35χρονη όσο και η 34χρονη Ιωάννα κατάγονταν από την Αιτωλοακαρνανία και ήταν γνωστές μεταξύ τους.
Πρόκειται για μία εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία, όμως, όπως λέγεται, δεν άντεξε το γεγονός ότι ο άνθρωπος που ήταν ερωτευμένη έτρεφε συναισθήματα για την 34χρονη Ιωάννα.

https://www.pentapostagma.gr/