9.6.20

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

Η εικόνα πρίν:

Η εικόνα μετά !
















Την 26/5/20 είχαμε δημοσιεύσει το παρακάτω άρθρο με το οποίο επισημαίναμε σοβαρό κίνδυνο τραυματισμού πεζών. 
Σήμερα επισκεφθήκαμε το σημείο με την πεποίθηση-όπως μας είχε συνηθίσει η προηγούμενη δημοτική ηγεσία- ότι δεν θα είχε γίνει καμία παρέμβαση.
Όμως με ευχάριστη έκπληξη διαπιστώσαμε την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος από το Δήμο και μάλιστα με εντυπωσιακά σωστή κατασκευή!


  Οφείλουμε να συγχαρούμε τους αρμοδίους του Δήμου και φυσικά τον ίδιο το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης που από της αναλήψεως των καθηκόντων του έκανε και κάνει τη πόλη ευχάριστα αγνώριστη με διόρθωση των εκατοντάδων λαθών του προκατόχου του και με αποφασιστικές  πρωτοβουλίες (όπως η κατεδάφιση του παραθαλάσσιου καταστήματος- εκτρώματος ) ο καθαρισμός των αηδιογκράφιτι των κομπλεξικών και δεκάδες άλλες)  που αποκαθιστούν την αίγλη και την ωραιότητα της Θεσσαλονίκης
_______________________ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ:_____________



ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Παγίδες για τους πεζούς !





Άγνωστοι (ποιοι άλλοι εκτός από τη γνωστή φυλή) ξήλωσαν και αφαίρεσαν σιδερένιες σχάρες  φρεατίων αποχετεύσεως υδάτων, από το χώρο περιπάτου των πεζών, κοντά στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου (προς τη πλευρά του δρόμου) με κίνδυνο όποιος πέσει εκεί να σακατευτεί στην κυριολεξία, αφού το βάθος είναι γύρω στα 30 εκατοστά και το μήκος υπερβαίνει τα 3 μέτρα!




 Σαφώς θα πρέπει να γίνει άμεση τοποθέτηση σχαρών και να στερεωθούν με τέτοιο τρόπο ώστε να καταστεί αδύνατη η αφαίρεσή τους από τα παρασιτικώς διαβιούντα άτομα.






http://www.efenpress.gr/2020/05/blog-post_466.html