19.6.20

Απαγωγή Μαρκέλλας: Κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας πίσω από την αρπαγή;

Παρά το γεγονός ότι η κοκκινομάλλα φίλη της οικογένειας ομολόγησε ότι άρπαξε τη μικρή για να την κακοποιήσει σεξουαλικά, η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο εμπλοκής και εγκληματικού κυκλώματος διακίνησης και εκμετάλλευσης ανηλίκων.

Οι λεπτομέρειες, ωστόσο, από τη σκοτεινή αυτή υπόθεση, προκαλούν σοκ. Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον της γυναίκας που έχει συλληφθεί για την απαγωγή της Μαρκέλλας από την περιοχή της Άνω Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη, η 33χρονη κατηγορείται και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας - με βάση την ιατροδικαστική εξέταση, η πράξη του βιασμού τεκμηριώνεται μέσω της χορήγησης ναρκωτικών φαρμάκων, με στόχο να κάμψει τις όποιες αντιδράσεις της 10χρονης και στη συνέχεια να προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις - ενώ δεν αποκλείεται να κρύβεται πίσω από την υπόθεση κύκλωμα που χρησιμοποιεί ανήλικα, ενδεχομένως για να διακινήσει πορνογραφικό υλικό.  

Nέα στοιχεία

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη. Ο αδελφός της Μαρκέλλας, μιλώντας στο Mega, υποστήριξε ότι η μικρή πήγαινε στο ίδιο σχολείο με την κόρη της 33χρονης.
Η 33χρονη ομολόγησε ότι άρπαξε τη μικρή για να την κακοποιήσει σεξουαλικά. «Έχω ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις. Μου αρέσουν τα ανήλικα παιδιά», είπε στην κατάθεσή της. Σύμφωνα πάντα με τα όσα φέρεται να κατέθεσε, η 33χρονη άρπαξε τη μικρή, της έβαλε τα ναρκωτικά στο ρόφημά της και άρχισε να τη θωπεύει.
Εις βάρος της 33χρονης, η Eισαγγελέας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης Γεσθημανή Χατζηπαρασίδου, άσκησε ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείρισή του σε ανήθικες πράξεις, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων (όλα αυτά σε βαθμό κακουργήματος), όπως επίσης για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών (σε πλημμεληματικό βαθμό).
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο αδελφός της, η μικρή πήγαινε στο ίδιο σχολείο, με την κόρη της «κοκκινομάλλας», της γυναίκας που ομολόγησε ότι την άρπαξε, την νάρκωσε και ασέλγησε σε βάρος της. Ο αδελφός της μικρής Μαρκέλλας, εξέφρασε και το παράπονό του μιλώντας στο MEGA, για το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει δει την αδερφή του και μαθαίνει νέα της, μόνο από τα ΜΜΕ.


Την ίδια ώρα, ο Αλέξης Κούγιας, ο δικηγόρος της οικογένειας, μιλώντας στο MEGA, χαρακτήρισε την υπόθεση πρωτοφανή, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι πρωτοφανής αρπαγή – απαγωγή για τη διενέργεια ασελγών πράξεων… Χορήγηση ναρκωτικών σε ανήλικο… Πρωτοφανής υπόθεση. Ακόμα και τα παιδιά στο πανεπιστήμιο θα πρέπει να απασχολήσει. Απαγωγή, με χορήγηση ναρκωτικών, να φορέσει στο παιδάκι χειροπέδες…»

Νέο βίντεο από τη στιγμή που η 33χρονη αφήνει τη Μαρκέλλα στο βενζινάδικο 

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που η 33χρονη αφήνει στο βενζινάδικο την 10χρονη Μαρκέλλα φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN. Όπως φαίνεται στο νέο βίντεο, η μαθήτρια προσπαθεί να καταλάβει που βρίσκεται. Η αστάθεια στο βηματισμό της είναι εμφανής. 
https://www.pentapostagma.gr/