5.6.20

Αίσχος και ντροπή - Θα κάνει δεξιά κυβέρνηση πλειστηριασμούς;


Στην Ελλάδα του 2020 οι πολιτικές ηγεσίες αποδεικνύουν ότι είναι κατώτερες των περιστάσεων.
Χωρίς καμία απολύτως ευαισθησία προς το κοινωνικό σύνολο, χωρίς τσίπα απέναντι σε εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας που καλούνται να πληρώσουν και να διπλοπληρώσουν ενίοτε την κρίση ενός σάπιου κατεστημένου που ενδιαφέρεται μονάχα για τους αριθμούς και τα οικονομικά μεγέθη και ουδόλως για την ανθρώπινη υπόσταση.
Η αξιοπρέπεια έχει εκλείψει παντελώς.
Από το περίφημο σύνθημα «ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ» του τιτάνα της πολιτικής ζωής της χώρας, του αλήστου μνήμης Αλέξη που ξεσήκωνε τον κοσμάκη με ασύστολα ψεύδη και υποσχέσεις για να υφαρπάξει την ψήφο τους σήμερα βρισκόμαστε προ των πυλών μιας άνευ προηγουμένου επίθεσης στους νοικοκυραίους, στους ανθρώπους που μόχθησαν για να αποκτήσουν ένα κεραμίδι να κινδυνεύουν να βρεθούν στο δρόμο.
Που είναι ο Αλέξης να υπερασπιστεί τους αδύναμους συμπολίτες μας;
Μα πουθενά.
Κρύβετε γιατί ΑΥΤΟΣ έβαλε την υπογραφή του γι’ αυτό το κατάντημα.
Που είναι η Νέα Δημοκρατία, η πάλαι ποτέ παράταξη των νοικοκυραίων;
Που είναι η παράταξη που πάντα την διέκρινε η κοινωνική ευαισθησία και η αλληλεγγύη;
Που είναι η παράταξη που πάντα έμπαινε μπροστά για να υπερασπιστεί το δίκαιο και την κοινωνική συνοχή;
Πολύ απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!!!
Χάθηκε στον βούρκο της αριθμολαγνείας, των τραπεζιτών, των αγορών και των διεθνών οίκων αξιολόγησης.
Δηλαδή μια από τα ίδια με την πολιτική του Αλέξη.
Αλλά αλήθεια τώρα, τα στελέχη της νέας Νέας Δημοκρατίας (δεν είναι και λίγα) συμπεριλαμβανομένου και του κ. Μητσοτάκη, που σύμφωνα με τα πόθεν έσχες έχουν πάρει υπέρογκα δάνεια θέλουν να μας πείσουν ότι εκείνοι θα χάσουν τα σπίτια τους;
ΌΧΙ
Τα σπίτια τους θα χάσουν τα… «μικρά ψάρια».
Οι αδύναμοι.
Και που είναι η ευαισθησία αυτής της παρατάξεως να μην επιτρέψει να χαθεί καμία περιουσία;
Άλλωστε ο κοσμάκης με τις συνεχείς ανακεφαλαιοποιήσεις των Τραπεζών πλήρωσε αρκετά το μάρμαρο, έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και τώρα θα χάσει και το σπίτι του.
Και χωρίς τσίπα, χωρίς ντροπή με περισσό θράσος σουλατσάρουν οι υπουργάρες της κυβέρνησης στα τηλεοπτικά παράθυρα υπερασπίζοντας τις τράπεζες και τους τραπεζίτες εις βάρος του ελληνικού λαού.
Κορόιδευαν όλο το διάστημα της καραντίνας ότι «απαγόρευσαν» στις εισπρακτικές να ενοχλούν τον κόσμο και οι εισπρακτικές τους έγραφαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους και απαιτούσαν τη δόση αίματος του ελληνικού λαού.
Αυτή είναι η κατάντια του πολιτικού συστήματος.
Μήπως νομίζουν ότι θα τολμήσουν να πάρουν τα σπίτια των Ελλήνων για να τα παραχωρήσουν στους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;
Είναι βαθιά νυχτωμένοι.
Μήπως νομίζουν ότι θα πάνε σε εκλογές νωρίτερα για να μην καταλάβει κανείς αυτό που έρχεται έτσι ώστε να γλυτώσουν από τον διασυρμό;
Ή μήπως νομίζουν ότι θα ξαναδούν εξουσία αν τολμήσουν να προχωρήσουν σε αυτό το μοναδικό και απερίγραπτο αίσχους ΕΓΚΛΗΜΑ;
Η κυβέρνηση μαζί με όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης καλούνται να αποφασίσουν τι κοινωνία θέλουν από εδώ και στο εξής.
Την ευθύνη θα την έχει πρωτίστως η Κυβέρνηση αλλά συμμέτοχη στο ΕΓΚΛΗΜΑ αυτό θα είναι εν συνόλω και η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
Αν επιτρέψουν να συμβεί έστω και ένας πλειστηριασμός ο ΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ θα είναι τέτοιος που όμοιό του δεν θα έχει ξαναγνωρίσει η ελληνική κοινωνία.
Η υπομονή και τα όρια του κόσμου έχουν εξαντληθεί και μαζί με αυτά και η ανοχή τους για όλους αυτούς που ξεσάλωναν εις βάρος τους και τώρα καλούνται να ξαναπληρώσουν το μάρμαρο από την αρχή.
http://www.antinews.gr/