28.6.20

Πάμε για νέα » αλά Τούρκα Συμφωνία …όπως αλά Πρέσπα» στο Αιγαίο;

Άρχισαν να βγαίνουν οι σκελετοί απο το Ντουλάπι και αρχίζουν να κάνουν λόγο για μια συμφωνία ,αλά Τούρκα όπως αλά Πρέσπα και στο Αιγαίο!
Εμείς δεν καταλαβαίνουμε γιατί ο Μητσοτάκης να κατεβάζει τα πανιά (και όχι μόνο...)ΑΛΕΞ όπως γράφουν οι Τουρκικές εφημερίδες και πανηγυρίζουν τα Τουρκικά ΜΜΕ για το χαμήλωμα των τόνων απο την Ελλάδα!

Τα όργανα βέβαια άρχισαν να βαράνε απο την «άνευ όρων Παράδοση του Αναστασιάδη» που μίλησε για αφανισμό του Κυπριακού Ελληνισμού ,αν πάρουμε τα όπλα σε ελεύθερη μετάφραση!
Την ίδια ώρα πήραν μπροστά οι γνωστοί μας που άρχισαν να μιλάνε για περιορισμένη κυριαρχία του Καστελορίζου ,λές και είναι ολίγον Ελληνικόν !!!!
Να θυμηθούμε όμως τι προσδοκούσε ο Δωδεκανήσιος Βουλευτής του Σύριζα το 2019 ,τις  δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλία Καματερού, σύμφωνα με τις οποίες ...«ζηλεύει» τους Μακεδόνες διότι δεν έχει υπογράψει ως Δωδεκανήσιος μια αντίστοιχη συμφωνία με την… Τουρκία.
«Αφού μου έδωσε το δικαίωμα ο κ. Χατζηδάκης, θέλω σαν Έλληνες Δωδεκανήσιοι να απευθυνθούμε στους συμπατριώτες μας τους Μακεδόνες γιατί θέλουμε να τους απευθύνουμε έναν χαιρετισμό και να τους πούμε ότι τους ζηλεύουμε» είπε κατά την έναρξη της ομιλίας του στη συζήτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών, συμπληρώνοντας πως «το δικαίωμα να απευθυνθούμε στους Μακεδόνες, κ. Χατζηδάκη, μας δίνει αυτή η Συμφωνία»
Ο βουλευτής συνέχισε να αγορεύει υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, υποστηρίζοντας ότι κάτι αντίστοιχο πρέπει να γίνει και στο Αιγαίο.
«Μακάρι να είχαμε και εμείς μια Συμφωνία των Πρεσπών. Σας ζηλεύουμε εσάς τους Μακεδόνες» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας:
«Έχετε εσείς πρόβλημα ασφάλειας; Σε μας πετάνε αεροπλάνα και γίνονται αερομαχίες. Έχετε πρόβλημα με τα σύνορα; Εμάς διεκδικούν τα νησιά μας και συνεχώς ζητούν περισσότερα».
«Οι ψαράδες μας» συνέχισε «δεν μπορούν να πάνε να ψαρέψουν στα Ίμια λόγω της παρουσίας τουρκικών πολεμικών. Πολύ θα θέλαμε αγαπητοί συμπατριώτες Μακεδόνες να είχαμε τη δυνατότητα, όπως εσείς, να έχουμε μία τέτοια γείτονα χώρα.
Να έχουμε μία τέτοια κυβέρνηση της γείτονας χώρας που να μπορούμε να κάνουμε μία τέτοια συμφωνία» 
Τα συμπεράσματα στην Κρίση σας ...Απλά να θυμίσουμε  εμείς στους λαγούς της Ελλάδος οτι ο Μωάμεθ οταν ο Δεσπότης του Μοριά  του πρόσφερε την 11χρονη κόρη του στο χαρέμι του ,αυτός το ευχαρίστησε σφάζοντάς τον
Σχόλιο: Εμείς αναρωτιόμαστε γιατί τα Στελέχη της Αριστεράς κουλτούρας τα έβαλαν με τον Αρχηγό του ΓΕΕΘΑ γιατί απείλησε να κάψει τους Τούρκους ,αν πατήσουν Ελληνικό έδαφος;