24.5.20

ΠΕΡΙ ΕΡΠΕΤΩΝ Ο ΛΟΓΟΣ...



Του συνεργάτου μας κ. Ιωάννου Σαρλά

Πριν λίγες ημέρες, οι...σαύρες του βαθέος κράτους των ΗΠΑ ξέθαψαν τον πεθαμένο! Ουδόλως εννοώ την Χίλαρι, την οποίαν πλέον δεν βλέπει, ούτε η...κόρη της Τσέλσυ, αντίθετα έβγαλαν από το...ντουλάπι τον Μπάρακ Ομπάμα! Ο τελευταίος, εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για τα πεπραγμένα του Ντόναλντ Τραμπ, (ειρήσθω εν παρόδω, ο Πρόεδρος συνεχίζει να τους δουλεύει όλους κανονικά με την υδρόξυχλωροκίνη) αναφορικά με την κρίση λόγω COVID 19, αφήνοντας να εννοηθεί, ότι ο Τραμπ είναι ανίκανος! Ευτυχώς, που η ταπεινότητά μου έχει καλή μνήμη, τουθόπερ με...τσίγκλησε να σας παρουσιάσω από το αρχείο μου το κάτωθι ευτράπελο, τον καιρό που ο Μπάρακ Ομπάμα ήταν ακόμη Πρόεδρος των ΗΠΑ.


Αυτό έλαβε χώρα σε ένα εύθυμο Αμερικάνικο τηλεοπτικό σόου, το οποίο είχε καλεσμένο τον τότε Πρόεδρο Ομπάμα. Ο comedian παρουσιαστής, μεταξύ σοβαρού και αστείου, τον ρώτησε το εξής: "Κύριε Πρόεδρε, εάν ήμουν εγώ Πρόεδρος τον ΗΠΑ., από την πρώτη στιγμή, δίχως να είχα προλάβει καν να ορκιστώ στην Βίβλο, θα ανέτρεχα σε φακέλους και μαρτυρίες, που τεκμηριώνουν την ύπαρξη U.F.O.'s και εξωγήινων. Στην συνέχεια, θα έσπευδα να τα αποκαλύψω όλα αυτά στον κόσμο. Εσείς, κάνατε κάτι τέτοιο;;", με τον Ομπάμα να απαντά: "Γι αυτό και δεν είσαι Πρόεδρος των ΗΠΑ!". Και να συνεχίζει: "Δεν μπορώ να αποκαλύψω τίποτα τέτοιο στην κοινή γνώμη. Αμέσως μόλις γινόμαστε Πρόεδροι μας...δασκαλεύουν να μην το κάνουμε και να λέμε τα δικά μας!". Από κάτω βέβαια, τα...κομματόσκυλά του χαζογελούσαν σαν γίδια!

Ας επιχειρήσουμε όμως να κάνουμε και μια...αποκωδικοποίηση ερμηνείας των λεχθέντων του τότε Προέδρου. Το λοιπόν, είπε δύο πράγματα. Πρώτον:"Μάγκες, κάνω, ότι γουστάρω, σας θεωρώ χαϊβάνια και σας ταϊζω εγώ και οι προκάτοχοί μου κουτόχορτο για τα μεγάλα ζητήματα, τα οποία αφορούν την ανθρωπότητα και άμα λάχει σας κοροϊδεύω ενσυνείδητα και σας το λέω...φάτσα φόρα!!" Δεύτερον: "My fellow Americans, μην νομίσετε όμως, ότι κάνω κι εγώ, ότι γουστάρω! Άλλοι με...δασκαλεύουν στο τί να σας σερβίρω και πώς να συμπεριφερθώ, τουτέστιν, τα παραπονά σας...αλλαχού!!". Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος, ο γεννήτορας της Αραβικής Ανοίξεως, ο δημιουργός κι ενορχηστρωτής των Τζιχαντιστών-Ισλαμοφασιστών, οι οποίοι πολεμούσαν, ως proxy στρατοί στην Συρία για τα προσωπικά του συμφέροντα, ο ενσαρκωτής των μυριάδων εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, ο κύριος υπεύθυνος για όλες τις ορδές των λαθρομεταναστών, που μαστίζουν την Ευρώπη αλλά και τις ΗΠΑ, εμφανίζεται, ως τιμητής (ως κήνσορας, όπως θα έλεγε και ο...Αλέξης) των Αμερικανών πατριωτών και όλων όσων πιστεύουν στην έννοια του έθνους-κράτους.

Ο Μπάρακ Ομπάμα (όπως και ουκ ολίγοι πολιτικάντηδες-τσιράκια των τραπεζιτών) θα έπρεπε προ πολλού να είναι στην...ψειρού, εάν υπήρχαν αδέκαστα και αδιάφθορα συστήματα δικαιοσύνης! Τον βαρύνει ο...μισός ποινικός κώδικας. Τελευταία διέρρευσε, ότι μέσω συγκεκριμένων Αμερικανικών επιχειρήσεων "μετέφερε" τεχνολογία στην Κίνα, μετατρέποντάς την σε κολοσσό ισχύος, ενώ ενίσχυσε και με σχεδόν 3 εκατομμύρια δολάρια, ακόμη και αυτό το ερευνητικό κέντρο της Γιουχάν, από όπου ξεκίνησαν όλα σχετικά με τον COVID 19. Η κατηγορία περί εσχάτης προδοσίας είναι φρονώ εκ των ων ουκ άνευ για τα εγκλήματα του ανδρός! Εκτός αυτού, επί θητείας Μπάρακ Ομπάμα, η εταιρεία Amazon, (Jeff Bezos) η εταιρεία Microsoft, (Bill Gates, ο οποίος τώρα παράτησε τα computers και πάει να κονομήσει χοντρά από τα εμβόλια, παρόλο, που δεν ξέρει την...τύφλα του από Βιολογία και Ιατρική) και ο Τζωρτζ Σόρος, (έχει κηρυχτεί από τον Νετανιάχου, ως persona non grata για το κράτος του Ισραήλ) αυγάτισαν τα...μάλα τα δισεκατομμύρια τους! Η περίπτωση του κ.Σόρος παρουσιάζει και Ελληνικό ενδιαφέρον, αφού η βασική του ΜΚΟ, η οποία εδρεύει στην Ελλάδα, ονόματι Solidarity Now, έχει για διεθύντρια της την κ.Αντιγόνη Λυμπεράκη, εξαδέλφη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Πρωθυπουργού της Ελλάδος!

Δυστυχώς, σε περιόδους κρίσεως, την ώρα που ο κόσμος πεινά και πένεται, τα μεγάλα κοράκια, τα μεγάλα αρπακτικά γίνονται ακόμη πιο...μεγάλα! Θυμηθείτε τί έγινε, κατά την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, όπου οι Παγκόσμιοι Τραπεζίτες χρηματοδοτούσαν ταυτόχρονα ΚΑΙ τον Χίτλερ ΚΑΙ τους συμμάχους! Αυτά τα ανθρωπόμορφα κτήνη, τώρα πλέον ονομάζονται...αγορές, θεσμοί, Ευρωπαϊκές Κεντρικές Τράπεζες, ενώ μας ρουφούν το...μεδούλι χρόνια τώρα, υπό τας ευλογίας των πολιτικών μας! O tempora o mores, όπως έλεγε και ο δόλιος Κικέρων.
Τα σέβη μου.

  
Ιωάννης Σαρλάς