15.5.20

Νίκος Ταμουρίδης Ο κορωνοϊός ως όπλο της παγκόσμιας δικτατορίας!


Βρισκόμαστε στην κυριολεξία σε κατάσταση ενός ιδιότυπου υβριδικού πολέμου κατά της ανθρωπότητας, που διεξάγεται για πρώτη φορά στον πλανήτη σε τέτοια έκταση.
Σε κάθε πόλεμο υπάρχουν οι αντίπαλες δυνάμεις, οι οποίες καθορίζουν τον γενικό πολιτικό σκοπό και τους στρατηγικούς αντικειμενικούς σκοπούς του πολέμου, έχουν δε προσαρμόσει την στρατηγική τους στην επίτευξη του πολιτικού αυτού σκοπού.

Ο φημισμένος και πολυδιαφημισμένος κορωνοϊός, κατά το σαφέστερον SARS-COV-2 (COVID-19 είναι η ασθένεια που προκαλεί), είτε μεταλλάχθηκε από τον SARS-COV-1 του 2002 ή τον MERS-COV του 2012, είτε κατασκευάστηκε και ξέφυγε από εργαστήριο, είτε χρησιμοποιήθηκε ως βιολογικό όπλο, είναι γεγονός ότι αποτελεί ένα βασικό στρατηγικό "οπλικό" σύστημα για έναν πραγματικό πόλεμο κατά την ανθρωπότητας, για την επιβολή μιας παγκόσμιας δικτατορίας.
Κατά την άποψη του γράφοντος, τα νήματα του πολέμου κινεί η παγκόσμια πολιτικοοικονομική ελίτ, η οποία μετά την πτώση της πρώην Σοβιετικής Ένωσης αγωνίζεται να εγκαθιδρύσει μια Νέα Παγκόσμια Τάξη. Τον τελευταίο καιρό αυτή η ελίτ δεν εδρεύει σε συγκεκριμένη χώρα, αλλά προσπαθεί να πετύχει τους σκοπούς της με τον έλεγχο των ΜΜΕ παγκοσμίως διαθέτοντας τεράστια χρηματικά ποσά.
Αντίπαλη δύναμη είναι τα ισχυρά εθνικά κράτη με ισχυρούς παράγοντες της εθνικής τους ταυτότητας, καθώς και όσοι άνθρωποι αντιλαμβάνονται τι διαδραματίζεται και θέλουν να είναι ελεύθερα άτομα.
Βασικό εργαλείο χειραγώγησης του πληθυσμού από την παγκόσμια ελίτ η προπαγάνδα.
Κύρια μέσα προπαγάνδας ο προφορικός και ο γραπτός λόγος, τα συνθήματα και τα σύμβολα.
Κύρια μέσα μετάδοσης της προπαγάνδας τα ΜΜΕ, και ιδιαίτερα η τηλεόραση και το διαδίκτυο. 
Κύρια μέθοδος πειθούς και αποδοχής των μηνυμάτων η διασπορά του φόβου του θανάτου. 
Πολιτικός σκοπός του ιδιότυπου αυτού πολέμου είναι ο Παγκόσμιος Έλεγχος του πληθυσμού, για την επίτευξη μιας Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.
Στρατηγικοί αντικειμενικοί σκοποί, οι οποίοι θα βοηθήσουν στην επίτευξη του πολιτικού σκοπού είναι:
- Η διάλυση των εθνικών κρατών με κύριο εργαλείο την αθρόα λαθρομετανάστευση εκατομμυρίων οπαδών του Ισλάμ προς τις χριστιανικές χώρες.
- Η κάλυψη της κατάρρευσης των οικονομιών του δυτικού κόσμου.
- Η μείωση του πληθυσμού, με κάθε τρόπο και κυρίως με την διασπορά φονικών ιών και συμβατικούς πολέμους.
- Ο παγκόσμιος έλεγχος του πληθυσμού μέσω τεχνολογικών μέσων, με την καθηλωτική και καθοδηγητική χρήση των ΜΜΕ. 
- Η δημιουργία μιας Πανθρησκείας.
- Η συγκέντρωση του πλούτου σε ένα σημείο.
- Ο εκφυλισμός του ανθρώπου και του συνόλου των μορφών τέχνης και πολιτισμού.
Αυτή λοιπόν είναι η σκιαγράφηση του παγκόσμιου πεδίου αντιπαράθεσης τη σημερινή εποχή και αναμένεται να λάβει χώρα ένας ανηλεής πόλεμος επικράτησης.
Οι ελεύθερες δυνάμεις του κόσμου προσπαθούν προς το παρόν να αντισταθούν, χωρίς την οργάνωση και την ενότητα που απαιτείται.
Διαφαίνεται όμως ότι αφυπνίζονται και αναλαμβάνουν δράση για ανακοπή της καταστροφικής πορείας του πλανήτη, επανάκτηση των χαμένων αρχών και αξιών και παλινόρθωση των εθνικών κρατών και πολιτισμών!
Οψόμεθα...
*O Νικόλαος Ταμουρίδης είναι Αντ/γος (ε.α)-Επίτιμος Α' Υπαρχηγός ΓΕΣ
___PRONEWS.GR____________________________________________________________
Ο ιός κατασκευάστηκε και δεν "ξέφυγε" .Σκόπιμα διασκορπίστηκε στην ανθρωπότητα, γιατί μερικοί πιστεύουν ότι θα μπορέσουν με αυτό το τρόπο να επιβάλουν τη δικτατορία που επιθυμούν και τη μετατροπή μας σε άβουλα όργανα. (Αν νομίζουν ότι θα μπαινοβγαίνουν στα σπίτια των Ελλήνων ανενόχλητοι και θα συλλαμβάνουν όποιον θέλουν για να τον πάνε δήθεν για εξετάσεις για ...ιό κ.λ.π,  καταπατώντας το Σύνταγμα είναι πολύ γελασμένοι.) Η εφαρμογή του Συντάγματος- εξ άλλου- επαφίεται στο Πατριωτισμό των Ελλήνων που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

ΣΥΝΤΑΓΜΑ : 'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε’ Aναθεωρητική Bουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Kυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Yπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Iουνίου 1975. 

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία

Αθήνα, 23 Δεκεμβρίου 2019
Ο Πρόεδρος της Βουλής
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝ. ΤΑΣΟΥΛΑΣ

 Ας μήν είναι σίγουροι λοιπόν  ότι θα το επιτύχουν. Η αντίδραση θα μεταβληθεί σε αντίσταση η οποία δεν είναι σίγουρο ότι θα περιορισθεί σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κ.λ.π παιδιαρίσματα.
 Ας περιμένουν τα χειρότερα αν συνεχίσουν το "έργο" τους.
Αβραάμ Αλεξανδρής (ΑΛΕΞ)