18.5.20

Τα ‘φιλάνθρωπα’ …. Εμβόλια





Γράφει η Αλ. Λεώνη


Είναι γνωστό  ότι ο ‘φιλάνθρωπος’ Bill Gates το 2018 είχε ‘προφητέψει’ μια πανδημία και ότι τον περασμένο Οκτώβριο (2019) παρουσίασε μια προσομοίωσή της πανδημίας κατά την διάρκεια του ‘Event 201’ σε συνεργασία με τους ‘φίλους΄ του από το Νταβός της Ελβετίας.
Εδώ και δεκαετίες εργάζεται ‘φιλάνθρωπος’ και λοιπή παγκόσμια ολιγαρχία με σχέδιο και σκοπό την μείωση του πληθυσμού της γης και την εγκαθίδρυση ενός δικτατορικού καθεστώτος σε πλανητικό επίπεδο. Μάλιστα δε προβλέπουν να κρατήσουν υπό τον απόλυτο έλεγχό τους τομείς όπως  η αγροτική παραγωγή, η τεχνολογία και η ενέργεια. 
Ας δούμε όμως και πρόσφατες δηλώσεις του ‘φιλάνθρωπου’: «εάν κάνουμε καλή δουλειά με τα εμβόλια και το τομέα της υγείας, θα μειώσουμε τον παγκόσμιο πληθυσμό κατά 10-15%» και συνεχίζει «μόνο μια γενοκτονία μπορεί αν σώσει τον κόσμο». 

Μην ξεχνάμε ότι, χάρις στα εμβόλιά του κατάφερε ήδη να στειρώσει εκατομμύρια γυναικών στην Αφρική, προκάλεσε επιδημία Πολιομυελίτιδας η οποία παρέλυσε 500.000 παιδιά  στην Ινδία  και ακόμη και σήμερα με το εμβόλιο DTP, προκαλεί περισσότερους θανάτους απ’ ότι η ίδια η αρρώστια. Ακόμη, η ‘φιλάνθρωπη’ δράση του με τους Γενετικά τροποποιημένους Οργανισμούς (ΓΤΟ) και τα αντίστοιχα προϊόντα τα οποία προωθούνται τόσο γενναιόδωρα μέσω της Monsanto σε πληθυσμούς που τα ‘έχουν ανάγκη’.
Σήμερα με δηλώσεις του σκέπτεται και εργάζεται να διανείμει και το γνωστό πλέον quantum tattoo για την πιστοποίηση των εμβολισμών με τα νέα ‘mRNA’ εμβόλια τα οποία θα ‘επανα-προγραμματίζουν’ το ανοσοποιητικό μας σύστημα.  
Παράλληλα, ο ‘Φιλάνθρωπος’ –κατά τύχη- συνεργάζεται επίσης και με εταιρείες κολοσσούς για την προώθηση του 5G στις HΠA. Γιατί τέτοιο πάθος; Τι ξέρει σχετικά με την τεχνολογία των ελεγχόμενων nano-chips, την νανο-τεχνολογία και το δίκτυο 5G;
Σήμερα μεγάλες εταιρείες άρχισαν να υπογράφουν συμφωνίες με Ιατρικούς οργανισμούς για ‘επαγγελματική’ κατάρτιση των μελλοντικών Γιατρών. Πολυεθνικές υψηλής Τεχνολογίας δραστηριοποιούνται για τον έλεγχο των Ιατρικών δεδομένων των πολιτών όπως ορίζει άλλωστε και η Ευρωπαϊκή ατζέντα ‘ID2020’, η οποία αποσκοπεί στην ψηφιακή ταυτοποίηση και αποθήκευση των μαζικών εμβολιασμών.
Έτσι φιλοδοξούν γενικότερα να δημιουργήσουν μια Βάση δεδομένων με όλες τις ψηφιακές ταυτότητες. Ήδη η ΕΕ έχει εγκρίνει δαπάνη 7.4 δις για την δημιουργία ενός εμβολίου για τον κορονοϊό, και τα οποία είναι σε επίρρωση των στόχων του ‘Φιλάνθρωπου’ και των συνεργατών του. Τίποτα όμως δεν προβλέπονται για την ‘οροθεραπεία’ η οποία όμως είμαι μια πολύ φθηνή μέθοδος. Φυσικά καμία χρηματοδότηση για προφύλαξη. 
Όλα τα παραπάνω λέγονται στην Ιταλική βουλή (βουλευτής Sara Cunial), αλλά οι δικοί μας χαζοχαρούμενοι πολιτικοί ταγοί μας –όλων των αποχρώσεων – περί άλλα τυρβάζουν.
Είναι όμως προφανές ότι ο απόλυτος στόχος του ‘φιλάνθρωπου’ και της λοιπής παγκόσμιας ολιγαρχίας είναι να μας μετατρέψουν –όσοι απομείνουν – σε σκλάβους. Ο ΟΗΕ και ο ΠΟΥ είναι υποχείρια του ‘Φιλάνθρωπου’ και της υπόλοιπης ολιγαρχίας. Άρα από εκεί δεν έχουμε τίποτα να ελπίζουμε.
Μήπως όμως είναι προτιμότερο οι απλοί πολίτες να οδηγήσουν επιτέλους τον ‘φιλάνθρωπο’ στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας πριν αυτός προλάβει και μας σκλαβώσει;