7.5.20

Ιταλός βουλευτής: «Το 96,3% των θανάτων από κορωνοϊό οφείλεται σε άλλες παθολογικές αιτίες»! - Κάτι δεν πάει καλά...


Kάτι δεν πάει καλά με την καταγραφή των νεκρών από κορωνοϊό όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη καθώς στην Ιταλία όπως κατήγγειλε Ιταλός βουλευτής μέσα στο ιταλικό κοινοβούλιο, από τους περίπου 30.000 νεκρούς που έχει καταγράψει η χώρα, το 96,3% έχει πεθάνει από άλλες παθολογίες!

Φαίνεται πως οι «επινοήσεις» είναι γενικό φαινόμενο.


Σ.Τσιόδρας είπε ότι δεν είναι δική του επινόηση, αλλά πως ακολουθεί την ευρωπαϊκή πρακτική που ακολουθείται, αλλά για άλλη μια φορά ομολόγησε πως «ο θάνατος είναι πολυπαραγοντικό φαινόμενο».
Τι σημαίνει αυτό; Πως για πολλούς από τους θανάτους που έχουν καταγραφεί ως αποτέλεσμα της νόσου του κορωνοϊού, στην πραγματικότητα δεν είναι εξακριβωμένο πως είναι όντως έτσι.
Ο κ. Τσιόδρας είπε ότι η καταγραφή των θανάτων γινεται με βάση τις οδηγίες του Ευρωπαϊκού Κέντρου Ελέγχου Νόσων (ECDC) και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ).
Σύμφωνα με αυτές τις οδηγίες, κάθε περιστατικό όπου υπάρχει εργαστηριακή επιβεβαίωση της παρουσίας του ιού, θεωρείται περιστατικό της νόσου. «Σε αυτές σαφώς αναφέρεται πως οιοσδήποτε θάνατος με θετική εξέταση PCR, δεν θα πρέπει να αποδίδεται σε άλλη αιτία χωρίς ξεκάθαρη απόδειξη. Έχεις θετική εξέταση PCR; Είσαι κρούσμα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιόδρας.
«Η ταξινόμηση των θανάτων γίνεται με συγκεκριμένα κριτήρια. Οιοσδήποτε θάνατος με συγκεκριμένα κριτήρια δεν μπορεί να αποδοθεί πουθενά άλλου. Ο θάνατος είναι πολυπαραγοντικό φαινόμενο» είπε.
«Στη χώρα μας δεν υπήρξε υποεκτίμηση των θανάτων. Οι Ευρωπαϊκές χώρες και η Ελλάδα δεν υπεισέρχονται στο εάν συνέβαλε πολύ ή λίγο ο κορωνοϊός σε κάποιον θάνατο. Ακολουθούμε την επιστημονική τακτική. Δεν εξυπηρετούμε σκοπιμότητες. Η συντριπτική εικόνα των θυμάτων είχαν συμπτώματα πνευμονίας» συμπλήρωσε.
Σημειώνεται ότι λίγες ημέρες πριν είχε παραδεχτεί πως πολλοί θάνατοι που είχαν καταγραφεί ως αποτέλεσμα του κορωνοϊού τελικά οφείλονταν σε άλλες αιτίες αλλά τα άτομα αυτά ήταν θετικά στον Covid-19
Είναι σαφές ότι παγκοσμίως ακολουθείται η ίδια πρακτική και δημιουργείται το εξής ερώτημα: Οι άνθρωποι αυτοί όλοι πέθαναν από τον κορωνοϊό ή πέθαναν εν τέλει από άλλες αιτίες;
Άξιζε να κλειστεί στο σπίτι του όλος ο πλανήτης;
Πως μπορεί να οριστεί η πραγματική επικινδυνότητα του κορωνοϊού; 
Το 96,3 % που κατήγγειλε ο Ιταλός βουλευτής είναι συντριπτικά μεγάλο ποσοστό αλλά χρήζει διερεύνησης διότι προφανώς τα επίσημα στοιχεία του ιταλικού υπουργείου Υγείας κατονόμαζαν άλλες αιτίες θανάτου αλλά επειδή οι θανόντες είχαν κοροωνοϊό τους κατέταξαν στα θύματά του.
Δεν ισχυριζόμαστε ότι όλα τα θύματα δεν πέθαναν εν τέλει από τον κορωνοϊό, όμως δεν διαπιστώθηκε εάν όντως έγινε έτσι ή αν εν τέλει επρόκειτο για «φουσκωμένες» στατιστικές.
Αν όντως έγινε έτσι, τότε γιατί έγινε; Απλή διαπίστωση κάνουμε που όμως θα πρέπει να απαντηθεί
pronews.gr