4.4.20

ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ COVID 19



Γράφει ο συνεργάτης μας
Ιωάννης Σαρλάς* 

Το κακό με το φαινόμενο του καινούριου κορονοϊού είναι, ότι συνεχώς ανακύπτουν καινούρια δεδομένα, τα οποία ανατρέπουν την έως τώρα ισχύουσα επιστημονική θεώρηση. Το λοιπόν, εξετέθην...ανεπανορθότως, όταν σε προηγούμενο άρθρο μου ισχυριζόμην, πως ο COVID 19 ουδόλως είναι airborn particle (βαρβαριστί), τουτέστιν δεν ταξιδεύει στον αέρα αλλά μεταδίδεται ΜΟΝΟ με σταγονίδια! Ζητώ ταπεινά συγγνώμη, έτσι ήξερα, έτσι σας έλεγα! Τί να κάνω κι εγώ ο καψερός!
Μόλις σήμερα, επληροφορήθην, ότι έμπειρος ερευνητής (υπάρχει και σχετικό video δια του λόγου το αληθές) απέδειξε, ότι ο ιός τελικώς μεταδίδεται και αερογενώς, δλδ μπορεί και ταξιδεύει στον αέρα, μέσω της διαδικασίας της...πορδής! Δλδ, όχι μόνο είναι ανθεκτικός στο μεθάνιο αλλά το τελευταίο τον διευκολύνει και τοιουτοτρόπως πετάγεται σαν την...κλανιά! Κατά συνέπεια, αναλόγως την ένταση, την ταχύτητα αλλά και την οσμή, όσων πέρδονται, δυνάμεθα να κατηγοριοποιήσουμε την πανδημία αλλά και να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα, εναντίον αυτής της ασύμμετρης απειλής!

Όπως βλέπετε, ουδόλως χάνω το χιούμορ μου, αν και το σύστημα εξουσίας κάνει, ότι μπορεί για να τους αρχίσουμε πυρ ομαδόν στα...μπινελίκια! Τούτες τις μέρες, έχω ακούσει ΤΑ απίστευτα...έπεα πτερόεντα,τα οποία όμως δεν μένουν μόνο σε επίπεδο φληναφημάτων αλλά...μεταλλάσσονται (για να θυμηθούμε και μια λέξη των ημερών) σε μορφή ενσυνείδητης πλύσης εγκεφάλου σε βάρος των πτωχών (τω πνεύματι) πλην τιμίων Νεοελλήνων!
 Ψες βράδυ, είδα σε ένα Τουρκοκάναλο γνωστών νταβατζήδων, ότι ο COVID 19 μετηλλάχθη στην Κίνα σε...αιμοσταγή και αιμοδιψή ιό τέρας, (τύφλα να χει το Aliens με την Sigourney Weaver) ο οποίος ναι μεν θα έχει μικρότερη μεταδοτικότητα από δαύτον αλλά σχεδόν την διπλάσια θνητότητα από αυτήν του ιού SARS! Εν συνεχεία δε, θα έρθουν τα κουνούπια και οσονούπω αναμένουμε και πρόσκρουση αστεροειδούς;! Γι αυτό παίδες...μένουμε σπίτι!

Προψές...ήκουσον (άκουσον, άκουσον) ότι ο COVID 19 έχει ήδη δημιουργήσει 40 μεταλλάξεις, ενώ μπορεί και προσαρμόζεται στα γενετικά χαρακτηριστικά κάθε έθνους, ούτως ώστε να προσβάλλει τα αντίστοιχα βιολογικά συστήματα των λαών, στα οποία ελλοχεύουν εγγενείς αδυναμίες. Με άλλα λόγια, πριν χτυπήσει την Κίνα, ο ιός γίνεται...Κινέζος, την Ιταλία Ιταλός, την Αυστρία Αυστριακός κ.ο.κ.! Κι εγώ γίνομαι...Τούρκος!
 Πρόκειται για τον δολοφόνο με τα πολλά πρόσωπα! Τέτοιο...ρατσιστή ιό, ούτε η ταπεινότητά μου θα μπορούσε να επινοήσει! (Με εξαίρεση ίσως τον φίλτατο Πολάκη, που μίλησε για ιο, ο οποίος μετεδόθη από τους λευκούς και τους πλουσίους!) Πάμε λοιπόν να σοβαρευτούμε λίγο και να αποδομήσουμε τας...ανάρθρους κραυγάς, που μοναδικό στόχο έχουν να τρομάζουν τον κοσμάκη.

Κατ' αρχάς, οι κορονοϊοί πλήττουν παγκοσμίως κάποια εκατομμύρια ανθρώπων κάθε χρόνο, σκοτώνοντας αρκετές χιλιάδες, αυτών. Απλά, ουδείς, έως τώρα ησχολείτο με το γεγονός αυτό. (Ειρήσθω εν παρόδω, πολύ περισσότεροι άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρονιά από την εποχική γρίπη, η οποία σκοτώνει περίπου 700.000 συνανθρώπων μας.). Οι κορονοιοί ΔΕΝ μεταλλάσσονται ιδιαίτερα σε αντίθεση με τον ιό της γρίπης, που αλλάζει τάχιστα μορφές. Αλήθεια, αναρωτηθήκατε ποτέ, γιατί οι ευπαθείς ομάδες κάνουν ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ εμβόλιο για τον ιο της γρίπης, αφού το εμβόλιο γίνεται ΑΠΑΞ για το συγκεκριμένο αντιγόνο (μικρόβιο) στον ανθρώπινο οργανισμό;; Μα διότι ο ιος της γρίπης μεταλλάσσεται...σφόδρα και άρα κάθε προστασία από το εμβόλιο του περασμένου έτους αποβαίνει άχρηστη. Παρόλα αυτά, εμβόλια έχουν δημιουργηθεί και για τους προηγούμενους έξι κορονοϊούς αλλά οι προσπάθειες δεν ήταν καθόλου επιτυχείς. Για την ακρίβεια, τα εμβόλια, που φτιάχτηκαν σε μοντέλα κορονοϊών ζώων δημιουργούσαν υπερευαισθησία, με αποτέλεσμα, όταν το ζώο εξετίθετο στον κορονοϊό, ενεφάνιζε ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ συμπτώματα της νόσου από ότι, εάν αυτό δεν είχε εμβολιασθεί! Τουτέστιν...καπούτ!

Κατά συνέπεια, είμαι πολύ περίεργος, εάν μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα από την κατασκευή και κυκλοφορία του εμβολίου για τον COVID 19, οι...ηγέτες μας προτίθενται να το καθιερώσουν μαζικά και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στους ανθρώπους, κάτι, το οποίο είχε τραγικά αποτελέσματα για τα ζώα, με τους έξι προηγούμενους κορονοϊούς, όπως σας ανέφερα πριν. Εκτός αυτού, ο COVID 19 έχει μόλις 30.000 βάσεις στο μόριο του γενετικού του υλικού, κάτι που σημαίνει, ότι ακόμη και να...γουστάρει να μεταλλάσσεται διαρκώς, κάτι τέτοιο ουδόλως είναι εφικτό από τις...εργοστασιακές του ρυθμίσεις! (Είναι αυτό, που λένε, ότι το μεν πνεύμα πρόθυμο η δε σαρξ ασθενής!) Συνεπώς, ουδόλως να...αγοράζετε, ότι μπαρούφα, σας πουλάνε! (επί...χρήμασι και σκοπού). Εκτίμησή μου αποτελεί, ότι εάν (το τονίζω το εάν) ο COVID 19 προήλθε από κάποια άγρια ζώα της Κίνας και εισήλθε, μέσω της τροφικής αλυσίδας στον άνθρωπο, τότε ως καινούριος ιός, δεν έχει προσαρμοσθεί ακόμη στην ανθρώπινη βιολογία. Αυτό σημαίνει, ότι το πρώτο "κύμα" της επαφής του με την ανθρώπινη παρουσία είναι το πιο οξύ και το πιο άγριο. Με την πάροδο του χρόνου, συμβιώνοντας με την αφεντιά μας, ο ιός θα γίνει αρκετά πιο ήπιος, ενώ το ανθρώπινο είδος θα αναπτύξει αντισώματα, με αποτέλεσμα οι κλινικές εκδηλώσεις να γίνονται ολοένα και πιο ανώδυνες. Ούτως ειπειν, είτε θα εξαφανιστεί σε κάποιους μήνες, (όπως ο SARS) είτε θα μετατραπεί σε εποχικό ιό.

Το ανωτέρω επιχείρημα, το οποίο το κατέχει κι ένας πρωτοετής φοιτητής της Μικροβιολογίας δεν το άκουσα ΟΥΤΕ μια φορά, από κανέναν...περισπούδαστο ειδήμονα! Αντ' αυτού, μας έχουν ζαλίσει τα...μέζεα (αφού δεν τους βγήκε η Κίνα) με τρομολαγνεία από...Ιταλία! Βεβαίως, λησμονούν (συνειδητά) ότι στον COVID 19 "φορτώνονται" θάνατοι ΑΛΛΩΝ παθήσεων. Ειδικότερα για την Ιταλία (το υγειονομικό της σύστημα έχει καταρρεύσει, ο πληθυσμός είναι τα μάλα γηράσκων, δεν υπάρχει πλήρης καταγραφή πασχόντων, κατά συνέπεια η θνητότητα είναι πολύ μικρότερη, ενώ δεν δόθηκε καμία σημασία στα αρχικά στάδια της νόσου) τα...έγκυρα ΜΜΕ φόρτωσαν στον COVID 19 ένα κενό θανάτων, (για το 2019-2020) οι οποίοι προήλθαν από γρίπη και οι οποίοι ουδόλως κατεγράφησαν στα στατιστικά στοιχεία! Γεννάται λοιπόν το ερώτημα: Οι...φωστήρες του Υπουργείου και των MEDIA δεν μπορούν να αντιληφθούν, ότι ενσπείροντας ΠΑΝΙΚΟ στην κοινωνία, αυτομάτως δημιουργούνται στρεσογόνες καταστάσεις στην ανθρώπινη Βιολογία (ιδιαίτερα στους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας) και αυτό οδηγεί σε καταστολή και αδράνεια του ανοσοποιητικού τους συστήματος;; ΚΑΙ αυτό το γνωρίζει ένας πρωτοετής φοιτητής, πόσο μάλλον...περιωπής (λοιμωξιολόγος!)

Ζητώ συγγνώμη, εάν σας κούρασα αλλά δεν μπορούσα να αναβάλω την δημοσίευση σκέψεων και γεγονότων, που ειλικρινά με "πνίγουν", (ιδιαίτερα, όσοι ασχολούμαστε με την Βιολογία) μέσα σε αυτό το θέατρο του παραλόγου! Στον αντίποδα, η Κυβέρνηση απεφάσισε να...αναβάλει μέχρι και την Ανάσταση, απεφάσισε να καταστείλει την ελευθερία των Ελλήνων πολιτών (meanwhile οι λάθρο θα μπορούν να...συνωστίζονται ελεύθερα, είτε στους δρόμους, είτε σε κάποια από τις 28 δομές, που τους μετέφεραν, εν κρυπτώ, όσο εμάς μας έχουν μαντρωμένους) απεφάσισε τέλος να...εξαϋλώσει τον Έλληνα επιχειρηματία και να διαλύσει ολοσχερώς την τοπική οικονομία. Το μόνο καλό, που βγήκε από το εν λόγω φαινόμενο, ήταν ότι οι επικυρίαρχοι έδειξαν τα πραγματικά πρόσωπά τους. Μια ίωση, ή καλύτερα ένα...φτάρνισμα και κατέρρευσε το...Ευρωπαϊκό οικοδόμημα. Η αδηφάγος φύση των τραπεζιτών θα αποβεί η αιτία, είτε να...φαγωθούν μεταξύ τους, είτε οι λαοί (επιτέλους) να ξυπνήσουν και να τους πάρουν με τις πέτρες διότι στο μεταξύ δεν θα ΄χουν να φάνε!
Διότι....
Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΟΦΙΑ

Τα σέβη μου.


*Ιωάννης Σαρλάς Βιολόγος-περιβαλλοντολόγος