3.4.20

Ο ΓΓ του ΝΑΤΟ εκθειάζει ξανά την Τουρκία που θα αντιμετώπιζε τον COVID-19 με κολόνια!


Όλοι οι ΓΓ του ΝΑΤΟ “χάϊδευαν” την Τουρκία. Η Συμμαχία “κρυμμένη καλά” πίσω από μία δήθεν ουδετερότητα, πάντα “μας χτύπαγε στην πλάτη” και την ίδια στιγμή έκλεινε το μάτι στην Τουρκία. Οι ΓΓ του ΝΑΤΟ έπαιζαν πάντα το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου, για να καλύψουν τον φιλοτουρκικό προσανατολισμό της Συμμαχίας. Τον οποίο ως γνωστόν επίσης καλύπτουν με τα γνωστά επιχειρήματα που λένε “πόσο μεγάλη χώρα είναι η Τουρκία” και “πόσο μεγάλο στρατό έχει”. Και αγορά για τις εταιρείες…
Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο όλοι προσπαθούσαν να κρατήσουν κάποια προσχήματα για να μη φέρνουν σε δύσκολη θέση τις ελληνικές κυβερνήσεις.
Ο σημερινός ΓΓ του ΝΑΤΟ , ο Γενς Στόλντεμπεργκ δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να δείξει την λατρεία του προς την Τουρκία και τον Ερντογάν. Σε κάθε ευκαιρία.
Με μήνυμα του στο twitter εκθειάζει την αποστολή ιατροφαρμακευτικού υλικού από την Τουρκία, στην Ισπανία και την Ιταλία! Μάλλον ο Ερντογάν θα έστειλε κολόνιες απ΄ αυτές που συμβούλευε τους πολίτες του να χρησιμοποιούν για να αντιμετωπίσουν τον κορονοϊό! Σε συνδυασμό βέβαια με το “ισχυρό τουρκικό DNA” , το οποίο πάντα κατά το καθεστώς Ερντογάν ήταν απρόσβλητο από τον COVID-19.

Αυτές τις ανοησίες πριμοδοτεί ο ΓΓ του ΝΑΤΟ με τα εγκωμιαστικά του σχόλια.
Ο κ.Στόλντεμπεργκ θα μείνει στην ιστορία της Συμμαχίας ως ο πλέον φιλότουρκος Γενικός Γραμματέας. Είναι αυτός που δεν γνώριζε τίποτα για τις τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο…
Να θυμηθούμε την αξιοθρήνητη εμφάνιση του στο CNN


https://www.militaire.gr/