29.4.20

ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ «ΝΕΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ»..;!


Τον τελευταίο καιρό σαν να πληθαίνει η εκλογολογία;

Αντί της τόσο αναγκαίας συσπείρωσης όλων των πολιτικών δυνάμεων να κρατήσουμε την άριστη εικόνα της παγκόσμιας αναγνώρισης προς τον Ελληνικό λαό και της Κυβέρνησής του στο «θαύμα» του «ΕΒΡΟΥ» κατά του «Ερντογανισμού» (θαυμαστή Ελληνική απόκρουση κατά της Τουρκολαθρομεταναστευτικής επίθεσης κατά των ΕλληνοΕυρωπαϊκών συνόρων μας) σαν νέο 1940. Συγχρόνως δε της μοναδικής σωτήριας εγκαιρότατης προστασίας του Ελλαδικού λαού από την Κορονοϊκή πανδημία (θαυμασμός όλων των χωρών προς την ΙΑΤΡΟΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ Ελληνική ηγεσία -κ.Τσιόδρας κλπ.- και του Ελλαδικού λαού με πειθαρχία παραδειγματική προς μίμηση όλων όσοι επλήγησαν από την πανδημία..

Η φυσιολογική, εκ της ασθένειας, κακή συνέπεια που θα πλήξει την Παγκόσμια Οικονομία (ύφεση, ανεργία, επιχειρήσεων χρεωκοπίες κλπ.) ασφαλώς θα πλήξει και την Ελλαδική η οποία δε συνήλθε ακόμη από την προηγούμενη Οικονομική Κρίση. Αντί να έχει η πατρίδα τη στήριξη όλων των πολιτικών της, και ιδιαίτερα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, (μια μορφή «Σκιώδους» Κυβέρνησης για μελέτες και σοβαρές προτάσεις αντιμετώπισης της ύφεσης) έρχεται «πόλεμος» σκληρός(«αριστερός») κατάληψης όχι μόνο της Κυβέρνησης αλλά, αυτή τη φορά, και της ΕΞΟΥΣΙΑΣ (..) τώρα με πιο καταστροφικά προγράμματα..! Εκλογές Τώρα!
Η τυχόν επάνοδος του «εφιάλτη» μετά των ολετήρων του (Συμφωνία Πρεσπών κλπ.) θα επιφέρει στη χώρα ένα «ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ», απόλυτα θανατηφόρο, πάντα μαζί με τον «ΕΡΝΤΟΓΑΝΙΣΜΟ» (Θράκη, Αιγαίο, Συμφωνία Λιβύης, Κυπριακό, Τσαμουριά κλπ.) διότι κανείς δε γνωρίζει -ούτε οι κομματικοί συνεργάτες του- τις συζητήσεις με Ερντογάν στην Άγκυρα κατά την επίσκεψή του προ έτους..!
Μόνο οι όποιες αναφορές για εκλογές (προεκλογική περίοδος) είναι ολέθριες ιδιαίτερα για την Οικονομία μας, και όχι μόνο…
Ας φανταστεί ο καθένας μας, Υπουργούς: όπως ο Οικονομικών (νυν αρχηγός κόμματος), όπως ο περιλάλητος τ. «αναπληρωτής Υπουργός Υγείας» τον Υπουργό Δικαιοσύνης που άδειασε  τις φυλακές βγάζοντας τους Εγκληματίες.. Την Εφιαλτική φωνή «δεν υπάρχουν σύνορα».. και «ήρθαν όλου του κόσμου λαθρομετανάστες να λύσουν και το πρόβλημα της υπογεννητικότητάς μας..» Μη νιώθοντας καμία ενοχή, αλλά με θράσος και ειρωνική απειλή: «Οδηγείστε με στο Ειδικό Δικαστήριο»..!  
Υπαίτιοι για τυχόν εκλογές πρόωρες θα είμαστε και εμείς αν πιστέψουμε το : «Για καλύτερες ημέρες με ακόμη μια φορά Α Ρ Ι Σ Τ Ε Ρ Α»..!
«ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ», μήπως ήρθε η ώρα να έχεις επιτέλους, μια θαυμαστή, σε όλο τον κόσμο, Κυβέρνηση ώστε να ακολουθήσουν πιο καλές εποχές για το Λαό σου.! και με άλλες σωστές πολιτικά Κυβερνήσεις μας;

Με τιμή, 
Βασίλειος Δ. Βασιλειάδης 

Πολιτικός επιστήμων – Οικονομολόγος ΑΠΘ