19.4.20

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Έκαψε ζωντανό τον πατέρα του!!!




Συνελήφθη 45χρονος για υπόθεση ανθρωποκτονίας
σε βάρος του πατέρα του

Συνελήφθη έπειτα από την άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης απογευματινές ώρες σήμερα σε περιοχή του Δήμου Θερμαϊκού, 45χρονος ημεδαπός, για υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος του 87χρονου πατέρα του.


Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας, απόπειρας ανθρωποκτονίας, εμπρησμού και παράβασης Νόμου περί όπλων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, πρωινές ώρες σήμερα (19-04-2020) σε περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, ο συλληφθείς έπειτα από διαπληκτισμό που προηγήθηκε με τον πατέρα του εντός της οικίας τους, έθεσε φωτιά σε αυτόν και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που κατέφθασαν στο σημείο, κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς εντόπισαν νεκρό τον ηλικιωμένο, ενώ απομάκρυναν από γειτνιάζον διαμέρισμα στο οποίο κατέφυγαν, τόσο την 81χρονη σύζυγό του ηλικιωμένου, όσο και τον έτερο γιο τους (επίσης σύνοικοι) οι οποίοι έφεραν εγκαύματα και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης.