13.4.20

Τα συγκλονιστικά πράγματα που ήδη γίνονται στον κόσμο οριοθετήθηκαν από τον Άγιο Γέροντα Εφραίμ.


Στις 8 Δεκεμβρίου του 2019 αρθρογραφούσαμε αυτά που λέει το πρωτοσέλιδο.

Όμως όταν άρχισαν να ενεργούν οι προφητείες άραγε μας βρήκαν προετοιμασμένους; Τα ίδια μεταφέραμε στις 8 Δεκεμβρίου του 2019, αλλά κάποιοι χαμογελούσαν και έλεγαν « άντε βρε που γίνονται τέτοια πράγματα»
Όταν οι ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ επαληθεύονται και γίνονται Πρωτοσέλιδα;

Όχι τώρα εις Απόγνωση , ξεκίνησε το εξάμηνο της Χαρμολύπης που οδηγεί στα γεγονότα της ΠΟΛΗΣ;

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Στις 8 Δεκεμβρίου του 2019 αρθρογραφούσαμε:
« Εκοιμήθει ο άγιος γέροντας Εφραίμ της Αριζόνας ξημέρωμα Αναστάσιμης Κυριακής.
Ο ίδιος ήταν αναμμένη αναστάσιμη λαμπάδα που σκορπούσε τις ευλογίες του σε όλες τις γωνιές του πλανήτη μας.
Από σήμερα οι ΗΠΑ φτώχυναν και πλούτισε ολάκερη η ανθρωπότητα.
Από σήμερα ολοκληρώνεται η χορεία των συγχρόνων αγίων πατέρων μας έμπροσθεν του Ουρανίου Θυσιαστηρίου που πρεσβεύουν για την σωτηρία της ανθρωπότητας των καιρών μας από την δαιμονική λαίλαπα που ενέσκηψε.
Οι παραμυθητικοί λόγοι τους επί της γης σήμερα γίνονται προσευχές ενώπιον του Θρόνου του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ.
« Ταύτας τας εσχάτας ημέρας, όπου τα χνώτα του Αντιχρίστου μολύνουν γην και θάλασσαν και πάσαν πνοήν ζωής, ως δρόσον χάριτος αναψύχουσαν, ως αύραν Προφήτου Ηλιού αναρριπίζει ο Θεός την ενέργειαν της νοεράς προσευχής εις τα στήθη και την καρδίαν της Εκκλησίας, ως αντίδοτον ψυχικής και σωματικής υγείας και σωτηρίας δια τας ημέρας που έρχονται και θα έλθουν»
ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΛΗΡΙΚΟΥ πνευματικού παιδιού του Γέροντα.
Τι του είπε ο Γέροντας Εφραίμ για την Κοίμηση του
- « παιδί μου δεν θα προλάβω την ΠΟΛΗ»
- « γιατί παιδί μου θα κοιμηθώ στην αρχή των γεγονότων για την ΠΟΛΗ» https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2019/12/blog-post_8.html


Ο άγιος γέροντας γνώριζε τι ερχόταν και που θα πήγαινε το πράγμα.
Ο Γέροντας Εφραίμ από την Αριζόνα σε όλη του την αγία βιοτή σήμανε τον πνευματικό συναγερμό με την πατερική ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ – την ΕΥΧΗ και την ειλικρινή ΜΕΤΑΝΟΙΑ.
Μετά την οσιακή κοίμηση του ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ της Ρωμιοσύνης γίνεται προτεραιότητα της ανθρώπινης ιστορίας.
Ο Γέροντας Εφραιμ ο Αριζονίτης κοιμήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου του 2019 πρωινές ώρες Κυριακής ( ώρα Ελλάδος ) όταν στις ΗΠΑ με την διαφορά ώρας ήταν Σάββατο.

Κατά μια παράδοξη συγκυρία το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα εξ αιτίας του κορωνοιού σημειώθηκε σύμφωνα με το CNN στην κινέζικη πόλη Γιουχάν στις 8 Δεκεμβρίου του 2019, όπως αρθρογραφήσαμε κατά επανάληψη.

Μετά όλος ο πλανήτης άρχισε να τρέχει, λες και κάποιος ξέσφιξε τα μπουλόνια της περιστροφής της γης.

Ένα μικρό πραγματάκι όπως είναι ο ιός προκαλεί τόσα και τόσα.

Όλα πλέον παίρνουν την σειρά τους και μάλιστα δίχως να το καταλάβουμε.

Πάμε σε αγιασμένα λόγια που αφορούν επακριβώς τις ημέρες μας:

«...Όπως βλέπουμε σήμερα τον κόσμο γενικώς, ότι δεν εδύνατο ο Θεός πλέον να ανεχθεί εκείνη την λυπηρά κατάσταση σ’ όλη την οικουμένη, μηδαμώς εξαιρουμένης και της Ελλάδος, που την αγαπά περισσότερο και το οποίο στα χαρτιά μας λέει και σε λίγο πραγματοποιούνται, ότι η Ελλάς, η Ελλάς θα δείτε σε λίγο πόσο θα γίνει μεγάλη, μεγάλη, μεγάλη.» Γέροντας Σίμωνας ο Αρβανίτης

Ένας πνευματοφόρος άγιος γέροντας και κτήτωρ της Ιεράς Μονής Αγίου Παντελεήμονος Πεντέλης ομίλησε για την ΑΠΟΓΝΩΣΗ των ημερών μας και μας ειδοποιεί:



« Τώρα όμως, ολίγες ημέρες έχουμε, οπότε επέρχεται η κάθαρσις, έχουμε ολίγες ημέρες -να μην έρχονται σε απόγνωση (οι Έλληνες)» Γέροντας Σίμων Αρβανίτης (1901-1988)



« Και όταν οι άνθρωποι καταλάβουν ποιο είναι το φάρμακο, θα σωθούνε, ειδεμή θα πάνε χαμένοι».

Η μάνα τον ρώτησε: Ποιό είναι το φάρμακο Γέροντα; Και ο Γέροντας της είπε: «Η Αγία Κοινωνία με την Ιερά Εξομολόγηση και μετάνοια, παιδί μου. Θα έρθει ημέρα που δεν θα έχετε μέρος να θάβετε τους νεκρούς και θα τους θάβετε ομαδικά σε λάκκους από τα ατυχήματα και τις αρρώστιες.
Αυτή είναι η κατάντια του ανθρώπου από την αμαρτία. Ξέχασε τον Θεό, τις νηστείες. Δεν προσέχει τίποτα ιερό».

Ξεκαθάρισμα. Ο Γέροντας συχνά έλεγε: «Έρχεται η ώρα που θα ξεχωρίσει η ήρα από το σιτάρι», εννοώντας πολέμους και ακαταστασίες (υλικές και πνευματικές) και ημέρες εκδικήσεως.

Ανάγκη, για αγιότητα! Ο Γέροντας έλεγε στους πατέρες της Μονής: Ο κόσμος ένα πράγμα έχει περισσότερο ανάγκη, την αγιότητα! Ο άνθρωπος πρέπει να μιμηθεί την απλότητα των μικρών παιδιών και, απευθυνόμενος προς τον Θεόν, να λέγει:

«Τι θέλεις, Κύριε, να κάμω»; Προσέχετε τον διάβολο. Θέλει τη διχόνοια, τη σύγχυση, την ακαταστασία. Μην ακούτε τους λογισμούς, που σας ενσπείρει.

Ο Χριστός μας, η Παναγία μας, οι Άγιοί μας, είναι γλυκύτατοι, ωραιότατοι, με πολλή αγάπη. Σ’ αυτούς να καταφεύγετε, για να σας προστατεύουν από τους δαίμονες. Αποφθέγματα του π. Σίμωνος Αρβανίτη (+1988), επιλεγμένα από τα πέντε βιβλία που έγραψε γι’ αυτόν ο μαθητής του π. Ζωσιμάς.https://simeiakairwn.wordpress.com/2019/11/08/%CE%B4%CF

Ένας Έλληνας Ιερομόναχος που γνώριζε τον Άγιο Ιουστίνο Πόποβιτς άκουσε από τα χείλη του την εξής αγιασμένη φράση:
« όταν θα σηκωθεί ο Έλληνας θα μιλήσουν οι 7 Οικουμενικές Σύνοδοι»
« στην κατηφόρα που έσπρωξαν την Ελλάδα , όποιος συγκρουστεί μαζί της θα πάθει μεγάλο κακό»
https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/




ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας












Αναρτήθηκε από Rania