27.4.20

Μυτιλήνη: Αφέθηκε ελεύθερος ο 55χρονος που προστάτευε το σπίτι του από τους παράνομους μετανάστες

Κατηγορούμενος έπρεπε να είναι το ίδιο το κράτος που κατά παράβαση του Συντάγματος δεν υπερασπίζεται τους πολίτες του και τους έχει εγκαταλείψει στα χέρια εισαγομένων παρεισάκτων ανεπιθυμήτων παρανόμων αλλοδαπών.Έρχεται τώρα και  ζητά το λόγο γιατί ο πολίτης υπερασπίστηκε τη ζωή και την περιουσία του, την οποία  όφειλε να την είχε υπερασπιστεί το 'ίδιο το κράτος! Δηλαδή, ζητάει και τα...ρέστα! Τι περίμενε να πει ο Έλληνας "σφάξε με αγά μου να αγιάσω "; ΑΛΕΞ
 
Τον τελευταίο καιρό εκατοντάδες κλοπές έχουν σημειωθεί από τους παράνομους μετανάστες που διαμένουν στη Λέσβο, με αποτέλεσμα ένας 55χρονος να πυροβολήσει τέσσερις αλλοδαπούς για να προστατεύσει την περιουσία του, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν οι δύο, με τις Αρχές να τον αφήνουν τελικά ελεύθερο με περιοριστικούς όρους. 
Συγκεκριμένα υποχρεούται να παρουσιάζεται τρεις φορές το μήνα στην Αστυνομία, να μην προσέρχεται στα κτήματά του (!!!) και να καταβάλλει χρηματική εγγύηση 1000 ευρώ. Τέλος του απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα.
Ο 55χρονος, παντρεμένος με δύο παιδιά, βοηθός ξυλουργού στο επάγγελμα, απολογούμενος υποστήριξε ότι δύο τουλάχιστον φορές την τελευταία εβδομάδα του είχαν κλέψει ζώα από κτήμα στην περιοχή. Και όταν τους είδε, όπως ανέφερε, τους πυροβόλησε αμυνόμενος, όπως ισχυρίστηκε, επειδή φοβήθηκε ότι θα του επιτεθούν και θα του ξανά έκλεβαν ζώα.
Pronews