20.4.20

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω 42χρονος ο οποίος είχε διαρρήξει σταθμευμένα οχήματα

Αν ντεν κλέψει και ντεν ζητιανέψει
το παιντί, πως θα ζήσει;
ΑΛΕΞ
Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών την Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης είχε ως αποτέλεσμα την αυτόφωρη σύλληψη ενός ατόμου κατά τις βραδινές ώρες
της Πέμπτης στην περιοχή της Μενεμένης.

Πρόκειται για 42χρονο "ημεδαπό" *, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης για κλοπή κατ’ εξακολούθηση και παράβαση του Νόμου Περί Όπλων.


Ειδικότερα, ο 42χρονος το αμέσως προηγούμενο διάστημα, σπάζοντας τα φινιστρίνια, είχε παραβιάσει δυο (02) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, από τα οποία αφαίρεσε προσωπικά έγγραφα των ιδιοκτητών και δύο ραδιοκασετόφωνα, ενώ κατόπιν επισταμένων αναζητήσεων εντοπίστηκε από τους δικυκλιστές έχοντας στην κατοχή του τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, καθώς επίσης και ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι.

Από την περαιτέρω έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι ο προαναφερόμενος από τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους είχε προβεί σε ακόμα πέντε (5) περιπτώσεις διαρρήξεων Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων στις περιοχές του Δενδροποτάμου και της Μενεμένης, από τα οποία είχε αφαιρέσει προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα των ιδιοκτητών.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις συνεχίζονται.


pronews

* Με πρόσφατη -σχετικά- εντολή οι αποκαλούμενοι "Ρομά" αναφέρονται  στις αστυνομικές ανακοινώσεις σαν ημεδαποί!