9.3.20

Ανακεφαλαίωση… συγκεντρωτικά, στην εικόνα, όσα ξεμπροστιάζουν την Τουρκία (vid.)


Ένα από τα πλέον γνωστά παγκοσμίως κινεζικά γνωμικά είναι ότι μια φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις πόσο δε αρκετά βίντεο. Επειδή πολλοί συμπολίτες μας είτε για ιδεολογικούς λόγους είτε λόγω άγνοιας είτε διότι δεν έχουν το χρόνο να ασχοληθούν με τις τελευταίες εξελίξεις στον Έβρο και στα νησιά πιστεύουν ότι για όλα φταίει η ελληνική κυβέρνηση και ο «φασίζων» ελληνικός λαός θα ήταν χρήσιμο να αφιερώσουν μερικά λεπτά από την ημέρα τους για να δουν τη… συλλογή από βίντεο που συγκέντρωσε το DP στα οποία ξεκάθαρα, χωρίς υποψίες, υποθέσεις ή φαντασιώσεις, φαίνεται ξεκάθαρα η εργαλιοποίηση των μεταναστών από τον Ερντογάν για την επίτευξη των στόχων του έναντι της Ελλάδας και της ΕΕ.

Τα βίντεο που ακολουθούν είναι τόσο ξεκάθαρα που δεν χρειάζεται ο αναγνώστης να υποθέσει ή να μαντέψει ή να φανταστεί τι πραγματικά έχει συμβεί, διότι σε αντίθεση με τα τουρκικά βίντεο που αρκετοί Έλληνες και αλλοδαποί δημοσιογράφοι αλλά και ελληνικό πολιτικό κόμμα έχουν αποδεχτεί ως αληθινά, τα βίντεο που παρατίθενται καταγράφουν το γεγονός στην πράξη του και δείχνουν ξεκάθαρα τον δράστη.
Δηλαδή τα όργανα του τουρκικού κράτους και παρακράτους, δεν τον σκιαγραφούν με έωλες υποθέσεις ή σενάρια συνωμοσίας στα οποία πολλοί αρέσκονται. Εν κατακλείδι τα βίντεο αυτό είναι τόσο ξεκάθαρα, τόσο διαφωτιστικά που θα πρέπει να προβληματίσουν όλους τους “δικαιωματιστές”.
Τους ευαίσθητους για θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων -οι περισσότεροι γνήσια- τους λεγόμενους ως “προοδευτικούς πολίτες” και όλους όσους επιθυμούν να συμπαρασταθούν στα θύματα του Ερντογάν.
Αρκεί να στρέψουν την διαμαρτυρία τους σε αυτόν που προκάλεσε αυτή την κρίση τον αληθινό υπαίτιο, το τουρκικό κράτος, εάν φυσικά έχουν τα κότσια να αντιμετωπίσουν προκατασκευασμένες πεποιθήσεις. Διότι όταν υπάρχει στη μέση και συμφέρον, καθίσταται συνήθως αδύνατο
Video shock, the Turkish police special forces kicking and beating immigrants in the borders.
1,300 people are talking about this
Δες εδώ πως τους δασκαλευουν οι Τούρκοι.
Πήγε η Γερμανική τηλεόραση να πάρει συνέντευξη από λαθρομεταναστη, αυτος λέει πως οι Έλληνες τους πήρανε λεφτά και τα κινητά, και ο δεύτερος με το που ακούει "κινητά" κρύβει το δικό του αμέσως στην τσέπη 😂😂😂
585 people are talking about this
Turkish trafficker, in the job for year, takes illegal immigrants to greece under the tolerance of the Turkish authorities
32 people are talking about this
Εδώ Τουρκάλα δημοσιογράφος καταγγέλει ότι Τούρκοι αστυνομικοί παριστάνουν τους πρόσφυγες στα σύνορα, μπλέκονται μέσα στο προσφυγικό πλήθος και παρακολουθούν ερωτήσεις που ρωτούν οι δημοσιογράφοι παρεμβαίνοντας και συλλαμβάνοντας κάποιους. Λογοκρισία ακόμα και εκεί! Κράτος μαφία https://twitter.com/yannisvyaylali/status/1235540079755419648 
127 people are talking about this
: Video leaked by a refugee shows that armed agents of Intelligence Service () were among the refugees who were trying to illegally cross the border to . They can be seen in civilian clothes & well armed.They fired tear gas canisters at police!
237 people are talking about this
It is clear that Turkish forces are shooting gas bombs our side, to break the Greek defence, and help migrants get in Greek soil.
1,156 people are talking about this

defence-point