4.3.20

Επιχείρηση αποστολής «ενισχύσεων» από Αθήνα προς Εβρο στους παράνομους μετανάστες; (φωτό)

Είχαμε επισημάνει προ πολλού ότι η παρουσία των λάθρο στη χώρα μας εγκυμονεί κινδύνους σαμποτάζ σε ζωτικές εγκαταστάσεις .
Είχαμε τονίσει ότι ο εχθρός είναι δεν είναι πλέον
ante portas αλλά intra muros!
Θα πρέπει να υπάρξει -περιπτώσεως συντρεχούσης-σχέδιο μαζικής μεταφοράς των λάθρο σε χώρους γηπέδων κ.λ.π. όπου θα απομονωθούν σε πρώτη φάση και σε δεύτερη θα απελαθούν, προκειμένου να εξασφαλιστούν τα νώτα μας.
Απεδείχθη περίτρανα  ότι τηλεκατευθύνονται μέσω sms στα κινητά τους (τα οποία θα πρέπει τη δεδομένη στιγμή να μπλοκαριστούν ή να αφαιρεθούν)

για πράξεις εις βάρος της Ελλάδος.

Efenpress
Μια αιφνιδιαστική επιχείρηση αποστολής «ενισχύσεων» στα μετόπισθεν της ελληνικής αμυντικής διάταξης στον Εβρο επιχειρήθηκε χθες, όταν αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες που είχαν εισέλθει και κατοικούν στην Αθήνα, προσπάθησαν να επιβιβαστούν στο τρένο T 600 που εκτελεί το νυκτερινό δρομολόγιο από Αθήνα προς Αλεξανδρούπολη και απετράπησαν από δυνάμεις των  ΜΑΤ, όπως αποκαλύπτει το greekaffair.gr, το οποίο δημοσιεύει και σχετικό φωτογραφικό υλικό.

 Πιο συγκεκριμένα χθες το βράδυ  στις 11: 50 μμ  στο Σταθμός Λαρίσης 400 Αλλοδαποί λαθρομετανάστες προσπάθησαν να επιβιβαστούν στην αμαξοστοιχία T 600 που είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Αθήνα προς Αλεξανδρούπολη με αναχώρηση στις 00:00 π.μ  για να ενισχύσουν και να συμπαρασταθούν  στους συμπατριώτες τους που βρίσκονται στο τουρκικό έδαφος και επιχειρούν να εισβάλλουν στην Ελλάδα.
Οι 400 αλλοδαποί απετράπησαν την τελευταία στιγμή να επιβιβαστούν χάρη στην εγρήγορση των υπαλλήλων του ΟΣΕ  που ενημέρωσαν την Ελληνική Αστυνομία, όταν είδαν ότι επρόκειτο περί μαζικής κίνησης και εν συνεχεία διμοιρία των ΜΑΤ εμφανίστηκε στον Σταθμό και δεν επέτρεψε την επιβίβασή τους. 
Η αμαξοστοιχία αναχώρησε από τον Αγ. Ιωάννη Ρέντη  για το Σταθμό Λαρίσης με μια ώρα καθυστέρηση.
Αν όντως τα γεγονότα που περιγράφονται έγιναν εξελίχθηκαν κατ'αυτό τον τρόπο, τότε είναι θέμα χρόνου να υπάρξουν κινήσεις στα μετόπισθεν από αλλοδαπούς: Σε όλη την περιοχή της Θράκης, υπάρχουν περισσότεροι από 10.000 αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες από τις προηγούμενες «φουρνιές».
Και βέβαια, κάποιος συντονίζει όλους αυτούς. Μia ανακοίνωση από την αστυνομική διεύθυνση Αθηνών για το θέμα θα μπορούσε να υπάρξει και να ξεκαθαρίσει αν όντως συνέβησαν έτσι τα πράγματα.
pronews