3.3.20

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: «Να ανοίξουν τα σύνορα για να περάσουν οι μετανάστες και να ζήσουμε όλοι μαζί»

Πολύ ευχαρίστως, παιδιά! Άν θέλετε να ζήσετε μαζί τους με μεγάλη  μας χαρά θα σας κατευοδώσουμε!
Να πάτε στο καλό και ο ...Τσίπρας μαζί σας!!!
Juan 

Ο αριστερός ανθελληνισμός σε όλο του το μεγαλείο...! Θαυμάστε την αξιωματική αντιπολίτευση της Ελληνικής Βουλής που ΕΣΕΙΣ ψηφίσατε Έλληνες! «Με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες θα ζήσουμε μαζί!»

Να ανοίξουν τα σύνορα ζητά η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία στη γραμμή του κόμματος καταγγέλλει «ρατσιστικές» συμπεριφορές, «ακροδεξιούς κατήφορους» και επιθέσεις από την αστυνομία στον Έβρο και καλεί τους αλληλέγγυους να στηρίξουν τους μετανάστες με τους όποιους όπως τονίζει σε ανακοίνωση «θα ζήσουμε μαζί».

Χωρίς αναφορά στο ρόλο που η Τουρκία έχει αναλάβει ως διακινητής ζητά το άνοιγμα των συνόρων για να περάσουν μετανάστες οι οποίοι από την Παρασκευή το βράδυ επιχειρούν να εισβάλλουν στη χώρα με κάθε τρόπο και κάθε μέσο.

Κλείνοντας τα μάτια στα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τις επιθέσεις κατά των αστυνομικών που επιχειρούν να αποτρέψουν την εισβολή καταγγέλλει συλλήβδην όσους προστατεύουν τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μιλώντας για «εικόνες ντροπής ενώ καλούν τους αλληλέγγυους να προστατέψουν τους μετανάστες μεταξύ των οποίων βρίσκεται και μεγάλος αριθμός παραβατικών από κλειστά κέντρα κράτησης της Τουρκίας.

«Με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες θα ζήσουμε μαζί!»
καταλήγει η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ