9.3.20

“Εξαφάνιση” του ΓΓ του ΝΑΤΟ! Θα τον αναζητήσει η Αθήνα για Έβρο και Αιγαίο;


Το χιούμορ δεν μας έλειψε ποτέ, ακόμη και σε δυσκολότερες περιόδους απ΄ αυτή που σήμερα ζούμε. Το Aber Alert που κυκλοφορεί για τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, προκαλεί χαμόγελα, αλλά μάλλον πικρά.
Θέτει όμως και ένα ερώτημα που λογικά έχουν οι πολίτες: που είναι το ΝΑΤΟ, από τη στιγμή που η ελληνική κυβέρνηση μιλά πλέον για “πόλεμο στον Έβρο”;
Ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής σε διαδοχικές του τηλεοπτικές εμφανίσεις μίλησε για “πόλεμο δίχως σφαίρες”, εκφράζοντας την άποψη που η κυβέρνηση εκφράζει για όσα συμβαίνουν στον Έβρο. 


Ένα μέλος του ΝΑΤΟ, συνεπέστατο στην πληρωμή των υποχρεώσεων του ,όπως έχει αναγνωριστεί απ΄ όλους υφίσταται μια άνευ προηγουμένου πίεση στα σύνορα του. Πίεση που προς το παρόν επηρεάζει την εύρυθμη λειτουργία του και σίγουρα την οικονομία του. Βρισκόμαστε στον Μάρτιο και η Ελλάδα είναι έτοιμη να ανοίξει την πιο βαριά βιομηχανία που διαθέτει. Τον τουρισμό.
Που είναι λοιπόν το ΝΑΤΟ και ο γενικός του γραμματέας,  ο οποίος πολλάκις έχει αναγνωρίσει τα προβλήματα…ασφαλείας που αντιμετωπίζει η Τουρκία στα νοτιοανατολικά της σύνορα!!! Προβλήματα ασφαλείας σε χώρα που έχει κάνει εισβολή σε έδαφος άλλης χώρας, έχει δει ο κ.Στόλντεμπεργκ!
Εφόσον λοιπόν βρισκόμαστε σε κατάσταση πολέμου, μήπως πρέπει η κυβέρνηση να αναζητήσει τον κ.Στόλντεμπεργκ και να του ζητήσει να πάρει θέση; Μήπως πρέπει να θέσει στο ΝΑΤΟ όχι μόνο όσα κάνει η Τουρκία στον Έβρο, αλλά και όσα διαπράττει κάθε μέρα πλέον στο Αιγαίο με τις εκατοντάδες υπερπτήσεις! Γιατί η Αθήνα αρνείται πεισματικά να θέσει τους συμμάχους μας προ των ευθυνών τους; Αν δεν απαιτήσει τώρα την έμπρακτη στήριξη τους, πότε θα το κάνει;

https://www.militaire.gr/